Da li je kučka

darkulis

Zainteresovan član
Poruka
101
Imam interesantnu priču da podelim sa vama i tražim savet kako da raskrinkam profil jedne jako poželjne ženske osobe.. Iako to pokušavam već nešto duže od godinu dana, nikako mi ne polazi za rukom..

Ona puni 40 godina sada uskoro a ja sam 15 ak godina stariji od nje.. siguran sam za nju da joj niko mnogo mlađi od nje ne bi oprostio, ali da počnem!

Putovao sam iz Beograda za Skoplje u Junu prošle godine nekim poslom i upoznao mamu sa sinom od nekih 12 tak godina.. Gutao knedle sve do izazvan njenim izgledom i mislio kako se upoznati.. Kada sam našao momenat i dobacio nešto uz put, ona se odmah okrenula, nasmejala i prešla kod mene na sedište pored da bi razgovarali..
Nosila je burmu i vrlo brzo mi kazala da joj je muž trenutno na Malti a na moje pitanje i konstataciju da je vrlo atraktivna da bi je muž ostavljao samu, odgovorila kako je u pitanju poverenje i da nije kao druge... Ipak suviše mi je delovala raspoloženo, nasmejano i srećno, što se ne bi reklo za ženu koja već nekoliko meseci apstinira od sexa.
Ipak kako se ono kaže, svako je sumnjiv dok se ne dokaže suprotno!
Čak smo se dogovorili da se vidimo zbog nekog zajedničkog posla vezanog za literaturu jer to je iz njene ali i moje branše.

Videli smo se sutradan u Skoplju, popili kafu i to je to za prvi put....

Sledeći puta u Septembru, došao sam ponovo u Skoplje jer dogovorili smo se o konkretnim potezima vezano za posao koji je bio u planu.. Tri meseca pre toga, dopisivali smo se putem vibera i na moje povremene pecaljke koje sam ubacivao u poruke, a ne bi li zaključio da me poziva u Skoplje i zbog vrućih stvari a ne samo posla, ona nikada nije odgovarala tako da bi mi iole davala nadu ili povoda da mogu pomisliti da je ona sklona prevari a u međuvremenu joj se vratio i muž.

Po susretu drugi puta, ja uopšte nisam tipovao da može doći do sexa između nas! Bio sam ubeđen da je zanima samo posao jer i jeste poslovna..

Pozvala me je u restoran baš gde radi njen muž kao konobar , baš iz razloga kako je rekla, da je otvorena u svojim delima i da ništa ne krije od njega..

Prvih pola sata je bio onako neobavezan razgovor... Onda mi je postavila pitanje a njen muž nas služi..

-Zašto muškarci vole sise? Da li zato jer su sisali kao mali?

Iznenadila me je! Šta sam odgovorio, ne znam... Mislim zato jer znaju da potom sledi glavna nagrada... Eto

- Ja ne volim da ga pušim... Bljak.. To mi je odvratno...

I tako razgovr na tu temu otprilike sat i po vremena i sve pogledava gde joj je muž da sam joj morao reći da ja pratim jer iskreno sam se bojao da će nas čuti...

Onda sam je ja pratio kući i bila je sva usplahirena i na moju opasku da sigurno ima lepe gaće, kikotala se i sve tako...

Da ne dužim... Ima još toga ali ja budala sam je samo otpratio jer nikako nisam bio siguran šta hoće a i neprijatno mi je bilo što sam isto veče upoznao njenog muža koji je zapravo mnogo mlađi od mene i sve sam mislio da sam u zabludi...

Otputovao sam! Prestale su njene poruke već sutradan.. Nekoliko dana sam insistirao na njima da sam joj morao napisati da je naj veća kučka koju sam ikada sreo..

Odmah se naravno uvredila sa pričom da ona nije ***** i da za 12 godina braka baš nikad nije prevarila muža.... Kako poverovati u to?

Naljutila se naravno jer mi navodno nije dala povoda!? Da li je luda?

Prestali smo se dopisivati što smatram i normalno jer reći nekome da je kučka, jeste uvredljivo ali....

Ona mi je to oprostila i nastavila mi pisati, istina uvek samo poslovno i bez i jedne reči koja bi me povukla u pravcu toga da se mogu omrsiti kod nje..

Ali tek sada sledi ono što me buni....

Ovog puta sam ja u Grčpkoj na moru jer tu zapravo i živim već 20 godina.. Ona je došla sa sinom na mesec dana u apartman koji sam joj uzeo jeftino.. Za neki dan joj dolazi i muž...

Ona je još pre dolaska napomenula da u meni vidi samo prijatelja... To je naravno naj gora opcija, zar ne!?

Ali mislio sam, ponovo će popiti nekoliko piva, opustiti se i otvoriti kao i pre!

Ne... Ona je sada potpuno smerna žena! Reklo bi se da takvu još nisam sreo... Ponaša se baš onako kako dolikuje udatoj ženi ali ovog puta ne nosi burmu... Ni jednim gestom ne daje povoda a o prošlosti neće da govori... Nikada se ne odvaja od deteta... Lepo je sve to... Ali gde se dela ona od pre godinu dana...

Pokušavam da je raskrinkam ali još ne mogu...

S obzirom da izgleda meni i za mene glumi poštenje, ja sam naložio prijatelja na nju... Neka se barem on ovajdi.. Ona to ne zna a već je počeo sa muvanjem.. S obzirom da joj dolazi muž, biće slobodnija da šara jer će dete on čuvati.. Izgleda ju pali da ga pred nosom vara ili možda čovek sve zna i kao bolje mu je da jede tortu sa svima nego pomije sam...

Jedva čekam da je raskrinkam...

S obzirom da izgleda meni i za mene glumi poštenje, ja sam naložio prijatelja na nju... Neka se barem on ovajdi.. Ona to ne zna a već je počeo sa muvanjem.. S obzirom da joj dolazi muž, biće slobodnija da šara jer će dete on čuvati.. Izgleda ju pali da ga pred nosom vara ili možda čovek sve zna i kao bolje mu je da jede tortu sa svima nego pomije sam...

Jedva čekam da je raskrinkam...

i sta ces onda :think:

Da zatvorim priču sa njom. Možda snimim snošaj i ponudim razmenu... Igramo prljavo... zar ne.

Ne, zavedi je, sugeriraj joj da moze imati bolju buducnost sa tobom u odnosu na momka- kelnera. Zato te je i dovela u taj restoran, da njemu nabije kompleks sa uspesnijim, zrelijim, starijom covekom koji ima apartman u Grckoj. Onda kada je zavedes da se ona razvede od njega, ispali je.

- - - - - - - - - -

A onda snimi njen bes.

Nemam ja nikakve apartmane u Grčkoj.. Samo sam joj našao jeftinije... Interesantan predlog... Da sam takav i da mogu biti zao, uopšte mi ne bi bila bitna ona...
Samo ću možda blefirati i to je sve.. Ima ona pravo da daje kome hoće... Sujeta je opasna...

Da zatvorim priču sa njom. Možda snimim snošaj i ponudim razmenu... Igramo prljavo... zar ne.

Nemam ja nikakve apartmane u Grčkoj.. Samo sam joj našao jeftinije... Interesantan predlog... Da sam takav i da mogu biti zao, uopšte mi ne bi bila bitna ona...
Samo ću možda blefirati i to je sve.. Ima ona pravo da daje kome hoće... Sujeta je opasna...

A da se ti dogovoris sam sa sobom prvo ? :)

NADAM SE DA SI TROL.

Ako nisi..

..prevela te žednog preko vode, magarce. :)
Pogledaj koliko godina imaš i o čem ti razmišljaš...?
Egofuck i ostat ćeš suv.. :D

558299_fdcee0e30efbd917e25665e553a7c4bd_large.jpg

Pa ok, mozda je stvar sujete. S druge strane na neki nacin pravda bi bila posluzena ako osecas da te je vrtela ili na neki nacin sexualno iskoriscavala. Ako nije, vec se jednostavno druzila sa tobom i obavljala poslovnu komunikaciju, onda cemu ova tema u opste.

- - - - - - - - - -

S druge strane, vidis na sta ti sugerisu drage nam koleginice...

- - - - - - - - - -

Ja ne bih stao dok ne dodje do perverznog analnog, gde ja uzivam, a ona misli da uziva. Sve bih pokusao da je dovedem dotle i to plus da me voli zbog toga...a onda..pa.... mekekeke.

Back