Imam 26 godina,i chudnu zivotnu pricu.
Poslednjih 6 godina proveo sam po bolnicama,kucnoj izolaciji,sa depresijom.
Razlog su mnoge infekcije i autoimune bolesti,da skartim zdravlje.
Bio sam zatvoren u sobi,ili pak provoeci vreme po ordinacijama,sa novim zadacima tipa novi nalaz kontrola i sl.
Verovali ili ne izasao sam mozda 10 puta u kafic za to vreme.
Batalio sam socijalne kontakte,i bio sam nepoverljiv prema ljudima.
Ta izolacija zbog zdravstvenog stanja i nikakva piodska porodice su me unistili kao
osobu.
Posto sam fizicki privlacna osoba i veoma komunikativna,mnogi nisu razumeli moju situaciju..ziveti sam ,izolovan,van drustvenih desavanja.
Sebi prebacujem to da sam mogao da imam sve u zivotu,ali situacija me naterala na nesto totalno drugachije.
Sada kada stupim u neku komunikaciju sa ljudima totalno sam napet,nervozan...
...definitivno asocijalan tip.
Svi moji drugovi su se pozenili,iziveli i sl. ...a ja sam bio zadnji put sa devojkom pre 5god...a svi koji me ne znaju misle da sam promenio 555....
Bio sam kod psihijatra ali nisam isao u detalje ,jednostavno nisam imo poverenja u choveka,delovao je nezaintereovan za moj slucaj.
Da li mislite da chovek sa 26 godina moze da nadoknadi toliko izgubljeno vreme???
Poslednjih 6 godina proveo sam po bolnicama,kucnoj izolaciji,sa depresijom.
Razlog su mnoge infekcije i autoimune bolesti,da skartim zdravlje.
Bio sam zatvoren u sobi,ili pak provoeci vreme po ordinacijama,sa novim zadacima tipa novi nalaz kontrola i sl.
Verovali ili ne izasao sam mozda 10 puta u kafic za to vreme.
Batalio sam socijalne kontakte,i bio sam nepoverljiv prema ljudima.
Ta izolacija zbog zdravstvenog stanja i nikakva piodska porodice su me unistili kao
osobu.
Posto sam fizicki privlacna osoba i veoma komunikativna,mnogi nisu razumeli moju situaciju..ziveti sam ,izolovan,van drustvenih desavanja.
Sebi prebacujem to da sam mogao da imam sve u zivotu,ali situacija me naterala na nesto totalno drugachije.
Sada kada stupim u neku komunikaciju sa ljudima totalno sam napet,nervozan...
...definitivno asocijalan tip.
Svi moji drugovi su se pozenili,iziveli i sl. ...a ja sam bio zadnji put sa devojkom pre 5god...a svi koji me ne znaju misle da sam promenio 555....
Bio sam kod psihijatra ali nisam isao u detalje ,jednostavno nisam imo poverenja u choveka,delovao je nezaintereovan za moj slucaj.
Da li mislite da chovek sa 26 godina moze da nadoknadi toliko izgubljeno vreme???