ISTRAZIVAC9
Elita
- Poruka
- 15.363
Isus je Bog =Otac.
Zasto Isus kaze:molim se Bogu vasemu,i Bogu mojemu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Isus je Covek i Boziji sin, a to mozes biti i ti, ako si Bozije seme,odredjeno i pre postanja sveta, a to moras sam da utvrdis.
Isusa su zvali i Prorok i Mesija i Lekar i Ucitelj, ali je on jedini, koji je zacet Bozijim duhom, da bi Bog mogao nama da se javi i da ga vidimo.
A tebi su duhovne oci jos uvek zatvorene,
- - - - - - - - - -
Upravo ovde vidimo da je Isus, Bog Otac, znaci nema trojstva, sad si sam sebe ponistio, jer da je drugacije Isus ne bi govorio za sebe da je ON sam Otac.
Bilo bi ti bolje da prestanes da pametujes, sam sebe konstantno ukopavas,
Normalno da je Bog ,to celo vreme i pisem.Kako si ovaj stih samo izbacio ispada kao da svako ima svog boga ,ima i stihove gde Isus posebno naglasava samo Otac MOj ,ne i vas ,nego samo MOJ,tako da ovaj stih sto si tek tako izbacio nista ne ukazuje.Jer dok prvo ne shvatis da je on bio i covek ,imao ljudsku prirodu ,a sa druge strane Bozansku ,tesko da ti na bilo koji nacin objasnim,..Isus je Bog =Otac.

E tu si se malo presla ,mi priznajemo da je Isus SIN BOZJI ,sto znaci ujedno da je i BOg ,a sto vasi malokapacitetni mozgovi ne mogu da shvate tu cinjenicu ,zao mi je.JA ne radim Copy-paste ,pa da imam na stotine stihova vec izvadjenih i spremljenih od strane BRACE,nego malo lupam svoju glavu i razmisljam ,sto ti bas i ne radis ,nego grunes stotine stihova i zbrises ,i napravis smajli i JUPI ,mislis da si nesto dokazala ?!Ne mogu da pravim smajlove ,kompjuter mi je na ad-blocku ,ali veruj mi da se stvarno smejem,iako ovo deluje grublje sto pisem..-)))
- - - - - - - - - -
Razmisljaj svojom glavom Arianna ,to ti iz dobre namere kazem.

Covece, da li si svestan svoje nesvesti
Non stop trabunjas o trojstvu, a sad pises da je to katolicka izmisljotina.Ja bih rekao da je i pravoslavna izmisljotina.
Ako nastavis ovako,dobijes minus i to Veliki,
Ne mozes protiv argumenata pa pokusavas da vredjas? Jadno :
Mene ne mozes uvrediti nisam tu na tvom podnivou.
Iznela sam argumente i to je sah mat
bolje priznaj da si na pogresnom putu.
Dok jos ima vremena.
Dakle pocnbi da razmisljas svojom glavom a te dogme su nelogicne.
Kao i svaka laz.
Samo je ISTINA logicna.

Covece, da li si svestan svoje nesvesti
Non stop trabunjas o trojstvu, a sad pises da je to katolicka izmisljotina.Ja bih rekao da je i pravoslavna izmisljotina.
Ako nastavis ovako,dobijes minus i to Veliki,
Ja ne pricam o nikakvom trojstvu to je katolicka izmisljotina,a ja sam te pitao nesto sasvim drugo ,zasto Isus sebe uporedjuje sa Bogom? U prethodnim postovima si niapisao da Isus ne uporedjuje sebe sa Bogom ,a ja sam ti pokazao nekoliko stihova gde upravo to radi....
Mislim da si ti poprilično odvaljen mokrom čarapom po glavi. Možda i je i cipela bila na njoj.

Zalud pametne stvari kad je neko tako zadrt i zaluđen kao ti.Dragone,a da ti mene zaobidjes, kad nemas nista pametno da zboris.
I obrati paznju na ponasanje,a u oci ne moras da me gledas, porucuje ti Radovan III,
Pa, reklo bi se da nisi u pravu. Ako bi istina bila logicna onda bi ISTRAZIVAC9 i Rockenrollseres bili rezultat bolesti same religije kojoj oni u totalau pripadaju, ali ne znaju da nisu nadlezni, nisu ovlasceni da o bogu raspravljaju, da im je, bas kao i tebi, zabranjeno da o njemu, kako bi se u zargonu reklo, ******e, jer to je jedna od osnovnih zapovesti, tj. bozijih zabrana da se njegovo ime ne pominju uzalud. Ovde se oni, dva gore imenovana dzentlmena, trude da dokazu koliko je taj njihov bog nistavan, pa o njemu mogu da lamentiraju iz dana u dan na najneozbiljniji i sasav nacin. Ne veruju oni u boga bas koliko i ja, ali se predstavljaju da su vernici pravoslavlja ili bilo koje hricanske denominacije, jer je to danas IN, moderno. Lazu da su vernici, lazu kao moj Arej Labradovic.Ne mozes protiv argumenata pa pokusavas da vredjas? Jadno :
Mene ne mozes uvrediti nisam tu na tvom podnivou.
Iznela sam argumente i to je sah mat
bolje priznaj da si na pogresnom putu.
Dok jos ima vremena.
Dakle pocnbi da razmisljas svojom glavom a te dogme su nelogicne.
Kao i svaka laz.
Samo je ISTINA logicna.
Nisi u pravu. Svako sme da se usudi da kaze takve reci i da se uporedjuje sa bogom. Zar ti tvog popa ne oslovljavas sa "OČE". Da li ti je on otac. I pop znaci otac. Svi hriscani koji se mole bogu ga svojataju da im je otac. "Oce nas na nebesa..." Tako pocinje i vasa nebulozna molitva upucena izmisljenom bozanstvu.Tada mu govorahu: gdje je otac tvoj? Isus odgovori: ni mene znate ni oca mojega; kad biste znali mene, znali biste i oca mojega. Jovan 8;19
Jos jedno uporedjivanje sa Bogom.Opet naglasava Oca MoJeGa
- - - - - - - - - -
Koji covek ,prorok bi smeo da se usudi da kaze takve reci i da se uporedjuje sa Bogom?Koliko je meni poznato,nijedan
Nisi u pravu. Svako sme da se usudi da kaze takve reci i da se uporedjuje sa bogom. Zar ti tvog popa ne oslovljavas sa "OČE". Da li ti je on otac. I pop znaci otac. Svi hriscani koji se mole bogu ga svojataju da im je otac. "Oce nas na nebesa..." Tako pocinje i vasa nebulozna molitva upucena izmisljenom bozanstvu.
Dakle, vi se klanjate mesiji i tvrdite da je mesija boziji sin?! Zar to nije pomalo, a mozda i mnogo, infantilno, luckasto, neozbiljno za normalne i zdrave ljude.
Pa, reklo bi se da nisi u pravu. Ako bi istina bila logicna onda bi ISTRAZIVAC9 i Rockenrollseres bili rezultat bolesti same religije kojoj oni u totalau pripadaju, ali ne znaju da nisu nadlezni, nisu ovlasceni da o bogu raspravljaju, da im je, bas kao i tebi, zabranjeno da o njemu, kako bi se u zargonu reklo, ******e, jer to je jedna od osnovnih zapovesti, tj. bozijih zabrana da se njegovo ime ne pominju uzalud. Ovde se oni, dva gore imenovana dzentlmena, trude da dokazu koliko je taj njihov bog nistavan, pa o njemu mogu da lamentiraju iz dana u dan na najneozbiljniji i sasav nacin. Ne veruju oni u boga bas koliko i ja, ali se predstavljaju da su vernici pravoslavlja ili bilo koje hricanske denominacije, jer je to danas IN, moderno. Lazu da su vernici, lazu kao moj Arej Labradovic.
u nizu. Nesposoban je da sve svoje misli sublimira u jednom jedinom postu. Zar to, Arijana, nije bolesno?
- - - - - - - - - -
Izgleda mi da su i jedan i drugi opsednuti zlim duhom.
Isus je Bog =Otac.