Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.084
Nesto ti arijana nije rekla.Da li je bog negde u tim spisima rekao MOJ SIN ?![]()
Ona vecinom kaze poluistinu.
Rekao je kada mu sin nije bio sin, pa je to postao, a ovaj mu je postao Otac.
Kao posinjenje slicno.
| 2,7 | "Obznanjujem odluku riječ Gospodnju; on mi reče (hristu): "Ti si Sin moj, ja te rodih danas. |
| Psalam 89,26 | On će me zvati: ti si otac moj, Bog moj i grad spasenja mojega. |
| Psalam 89,27 | I ja ću ga učiniti prvencem, višim od careva zemaljskih. |
Rec je o tome da Isus uzima Adamovu ulogu koji je bio sin bozji,da povrati nazad zemlju od uzurpatora koju je Adam na prevaru izgubio.
I niko na zemlji to vise nije mogao da povrati i spasi coveka od smrti i propasti.
| Luka 3,37 | Sina Matusalina, sina Enohova, sina Jaredova, sina Maleleilova, sina Kainanova, |
| Luka 3,38 | Sina Enosova, sina Sitova, sina Adamova, sina Božijega. |
| Rimljanima 5,12 | Zato kao što kroz jednoga čovjeka dođe na svijet grijeh, i kroz grijeh smrt, i tako smrt uđe u sve ljude, jer svi sagriješiše. |
| 5,18 | Zato dakle kao što za grijeh jednoga dođe osuđenje na sve ljude, tako i pravdom jednoga (Hrista) dođe na sve ljude opravdanje života. |
| Rimljanima 5,19 | Jer kao što neposlušanjem jednoga čovjeka postaše mnogi grješni, tako će i poslušanjem jednoga (hrista) biti mnogi pravedni. |

.