- Poruka
 - 46.570

ma da i ko ti to peva 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Baptisti, verovatno.. Meni pevali baptisti iz mesta "Džingl bels". Misim da su pogrešili adresu.![]()

Taman posla da ga je poznao jer:...
Luk 19:1 I kad uđe u Jerihon i prolažaše kroza nj,
Luk 19:2 I gle, čovek po imenu Zakhej, koji beše starešina carinički, i beše bogat,
Luk 19:3 I iskaše da vidi Isusa da Ga pozna; i ne mogaše od naroda, jer beše malog rasta;
Luk 19:4 I potrčavši napred, pope se na dud da Ga vidi; jer Mu je onuda trebalo proći.
Luk 19:5 I kad dođe Isus na ono mesto, pogledavši gore vide ga, i reče mu: Zakheju! Siđi brzo; jer mi danas valja biti u tvojoj kući.
Luk 19:6 I siđe brzo; i primi Ga radujući se.
Luk 19:7 I svi, kad videše, vikahu na Njega govoreći da grešnom čoveku dođe u kuću.
Luk 19:8 A Zakhej stade i reče Gospodu: Gospode! Evo pola imanja svog daću siromasima, i ako sam koga zaneo vratiću onoliko četvoro.
Luk 19:9 A Isus mu reče: Danas dođe spasenje kući ovoj; jer je i ovo sin Avraamov.
Luk 19:10 Jer je Sin čovečiji došao da nađe i spase šta je izgubljeno.
...
Baptisti, verovatno.. Meni pevali baptisti iz mesta "Džingl bels". Misim da su pogrešili adresu.![]()

NaravnoDa li je Isus bio "dosadan i zamoran" kada je isao od kuce do kuce i propovedao ?

Jel da naplate usisivaceal onda su dosli apostoli da traze pare...