Da li je fer da žena plaća životne troškove dok ne nadoknadi vrednost stana koji je muškarac uneo u brak?

naravno da ide kada su nam utakmice bitne

recimo kk partizan utkamice su porodicna harmonija od 7 do 77

to je bio samo primer

kao i utakmica tako i bisokop ima svojih cari
Brate koliko zena gleda tekme samo zbog potrebe da se priblizi muskarcu i tom muskom senzibilitetu a negde tokom te tekme mozak joj je u sopingu. Zato cesto imaju neke ocigledne ispade.
Kao jednom kad sam gledao sa jednom devojkom ramba i to ne znam ni ja sto sam ga gledao, a ona koja gleda sa mnom i kaze posle pola sata: cek sta ce roki u sumi?

Brate koliko zena gleda tekme samo zbog potrebe da se priblizi muskarcu i tom muskom senzibilitetu a negde tokom te tekme mozak joj je u sopingu. Zato cesto imaju neke ocigledne ispade.
Kao jednom kad sam gledao sa jednom devojkom ramba i to ne znam ni ja sto sam ga gledao, a ona koja gleda sa mnom i kaze posle pola sata: cek sta ce roki u sumi?
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Brate koliko zena gleda tekme samo zbog potrebe da se priblizi muskarcu
ti nisi kandja gledao utakmice kk partizana ni na tv

vidi za te utakmice turisti narucuju karte mesecima unapred to je atrakcija

i nije u pitnaju samo muski deo turista tj stranaca

da si bar nekad odgledao na tv shvatio bi o cemu pricam

i tom muskom senzibilitetu a negde tokom te tekme mozak joj je u sopingu.
ne preteruj
Zato cesto imaju neke ocigledne ispade.
pa vidi pre ce na utakmicu nego da gledaju ramba

ti nisi kandja gledao utakmice kk partizana ni na tv

vidi za te utakmice turisti narucuju karte mesecima unapred to je atrakcija

i nije u pitnaju samo muski deo turista tj stranaca

da si bar nekad odgledao na tv shvatio bi o cemu pricam

ne preteruj

pa vidi pre ce na utakmicu nego da gledaju ramba
pa ok mozda, ja tekme ne gledam.
drzim neke stvari koje ja volim svijim i nije nuzno da to i ona voli. Kao ni ja njene. Zao mi je, ali filmovi akija kaurasmakija mi nisu zanimljivi koliko god da su neobicni i zivopisni. A zene mahom vole takve filmove. Muskarci vise akciju. Ima tu i tamo podudaranja ali najmanje o filmovima i pricam sa zenama.
Odem bioskop jednom godisnje mozda. Prosle sam isao na dinu a ove cu na predatora.Sta mislis koliko u proseku zena voli predatora?
e znas sta cu da uradim? da je nagovorim da ide sa mnom da gledamo i namasticu je da je deep film sa super razvojem kraktera. vidis, dao si mi ideju :D

Pa ja bi naveo u tom nekom ugovoru da ako nam plaća hranu i račune 10 - 20 godina, neka bude 15, hehe, da joj prepisujem pola stana kad istekne to vreme. Ili da joj nadoknadim koliko potroši ako se predomisli, tako nešto, nisam skroz razradio ideju. Haha
Dakle, pravio bi predbračni ugovor?

Ne znam koliko imaš godina ali po tvojoj ideji da za 10 godina dobije pola stana ispada da za 20 godina dobija ceo stan. A ti ako si tada još živ, ona može da te izbaci napolje iz (tada) svog stana

pa ok mozda, ja tekme ne gledam.
drzim neke stvari koje ja volim svijim i nije nuzno da to i ona voli. Kao ni ja njene. Zao mi je, ali filmovi akija kaurasmakija mi nisu zanimljivi koliko god da su neobicni i zivopisni. A zene mahom vole takve filmove. Muskarci vise akciju
ok ali ume se poklopiti

. Ima tu i tamo podudaranja ali najmanje o filmovima i pricam sa zenama.
ok ja sam dionosaurus po tom pitanju
Odem bioskop jednom godisnje mozda. Prosle sam isao na dinu a ove cu na predatora.Sta mislis koliko u proseku zena voli predatora?
poklopiti se u tome je kao i u mnogo cemu. razumevanje uskladjivanje...
dodir kolena ce poboljsati atmosferu

e znas sta cu da uradim? da je nagovorim da ide sa mnom da gledamo i namasticu je da je deep film sa super razvojem kraktera. vidis, dao si mi ideju :D
moze i tako

ako je film van njenih okvira, vise ce se truditi oko tebe tih sat i po

Dakle, pravio bi predbračni ugovor?
Pa da.
Ne znam koliko imaš godina ali po tvojoj ideji da za 10 godina dobije pola stana ispada da za 20 godina dobija ceo stan. A ti ako si tada još živ, ona može da te izbaci napolje iz (tada) svog stana
Pa nisam na samrti, haha, niti bih bio za 20. Imam 45. Posle 10 godina ćemo zajedno da radimo. Kao što rekoh. Treba mi desetogodišnji odmor. Haha Ma samo malo da me odmeni pa neka joj ostane sve.

ok ali ume se poklopiti

ok ja sam dionosaurus po tom pitanju

poklopiti se u tome je kao i u mnogo cemu. razumevanje uskladjivanje...
dodir kolena ce poboljsati atmosferu

moze i tako

ako je film van njenih okvira, vise ce se truditi oko tebe tih sat i po
pa ok vatanje u bioskopu. eto na to smo se sveli. u redu, ok. vodim je na predatora.

Pa da.

Pa nisam na samrti, haha, niti bih bio za 20. Imam 45. Posle 10 godina ćemo zajedno da radimo. Kao što rekoh. Treba mi desetogodišnji odmor. Haha Ma samo malo da me odmeni pa neka joj ostane sve.
druze, godinu dana vam dajem dok ne bude post osvanuo na ispo vesti dot kom.
ja radim po ceo dan, perem, pusim, hranim, pojim ko majka jevrosima a on sve 4 u vis, samo zato sto je njegova gajba.
a dole komentari:
balkanac
lenjivac
kod mene on tako ne bi

Pa da.

Ona bi realno ulagala samo pola za tebe a pola za nju. Dakle 3 soma evra godišnje. Za deset godina 25% vrednosti stana. A cena stanova će da ode gore tako da je za nju top dobra insvesticija kad si već rešio "čist račun, duga ljubav"

razumem ja to

ali ne govore sve tim jezikom

kad ti bude do neke zaista stalo neces gledati u to ako nema stan i sta ti ja znam ...
Ma samo da ona ne gleda da li ja radim, da gleda u moj novčanik, i da zna da ceni taj dom. Onda može i ljubav, ne samo partneri, bračni, seksualni... Hehe
Želim opušteno i slobodno sa dozom ljubavi.

druze, godinu dana vam dajem dok ne bude post osvanuo na ispo vesti dot kom.
ja radim po ceo dan, perem, pusim, hranim, pojim ko majka jevrosima a on sve 4 u vis, samo zato sto je njegova gajba.
a dole komentari:
balkanac
lenjivac
kod mene on tako ne bi
viđeno

Ona bi realno ulagala samo pola za tebe a pola za nju. Dakle 3 soma evra godišnje. Za deset godina 25% vrednosti stana. A cena stanova će da ode gore tako da je za nju top dobra insvesticija kad si već rešio "čist račun, duga ljubav"
nece to ni jedna pristati

inace ce mu naplacivati pticku sto bi reko alter

Ma znam da sam se za'ebao u početku u proračunu, rekao mi je puro moca, ako se tako zove, hehe, da ulaže četvrtinu, onda 20 godina da me "izdržava", haha, ma neka cene idu gore, kad napunim 65 - 70, nije više mladost.

Back