Aha. Voliš aparateAparate jednom nedeljno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha. Voliš aparateAparate jednom nedeljno.
Ili preparate. HahaAha. Voliš aparate![]()
Mislila sam na aparate za domaćinstvo, tehniku i to.Ili preparate. Haha
A ja mislio da si mislila da i ja koristim ženine "aparate" (vibr...), hahaha.Mislila sam na aparate za domaćinstvo, tehniku i to.
Ne na kockarske aparate
Ni kocka ni lopta me ne zanimaju, samo točak ili kamiona ili bicikla, retko kola.Mislila sam na aparate za domaćinstvo, tehniku i to.
Ne na kockarske aparate
Aman...tok fabule...A ja mislio da si mislila da i ja koristim ženine "aparate" (vibr...), hahaha.
ju naopakoA ja mislio da si mislila da i ja koristim ženine "aparate" (vibr...), hahaha.
Otići u bioskop hahaha ovo nisam čuo 10 godina kakav retroKonzumeriam otići u bioskop, na piće, na svadbu, more, vikend putovanje...Ma jaašta
Ne koristiti aparate da se ne kvare
Samo bleja na internetu nije konzumerizam
Bio(u)skopu i nikad više. Hahaha pa moram da šiškim s vremena na vreme.Otići u bioskop hahaha ovo nisam čuo 10 godina kakav retro![]()
sto retroOtići u bioskop hahaha ovo nisam čuo 10 godina kakav retro![]()
Može ako smo samo ona i ja. Bez priče i gužve. Možda neki jutarnji termin. Hahasto retro
bisokopi su danas modernizovani
platno je ipak platno
a mrak , je mrak, dodir na kolenu...
ajde iskljuci malo tu digitalizaciju iz svojih navika , mrdni dupe i pravac bioskop sa lepsom polovinom naravno
e ako je doslo do prostateBio(u)skopu i nikad više. Hahaha pa moram da šiškim s vremena na vreme.
matine je nekad bio za svedsku akcijuMože ako smo samo ona i ja. Bez priče i gužve. Možda neki jutarnji termin. Haha
Ma nije prostata nego često pijem dosta vode jer je tako najzdravije, nije ni glukoza. Samo pijem, šiškim, razmena tečnosti.e ako je doslo do prostate
onda bioskop i nije za tebe
U partizanu? Hahamatine je nekad bio za svedsku akciju
Šta si ti, neki futuristički penzionerOtići u bioskop hahaha ovo nisam čuo 10 godina kakav retro![]()
neces crci ako malo usporis pre bioskopaMa nije prostata nego često pijem dosta vode jer je tako najzdravije, nije ni glukoza. Samo pijem, šiškim, razmena tečnosti.
u novom sadu to bese narodni bioskopU partizanu? Haha
Pa nisam baš toliko mator, 45, ali bukvalno ne bi dao sebi ni 35, hahaha.Šta si ti, neki futuristički penzioner
Bioskop je i dalje super - ogromni ekran, zvuk, fokus na film
A ne da svaki čas ustaješ po čips, nutelu![]()
To je bilo retoričko pitanje, vidiš da je bez upitnikaPa nisam baš toliko mator, 45, ali bukvalno ne bi dao sebi ni 35, hahaha.