Da li je Drazi mesto na fresci?

Zašto tako misliš? Ja zaista mislim da je Draža Srbski Mučenik, pogledaj reči Blaženopočivšeg Mitropolita Amfilohija na Parastosu Velikomučenika Dragoljub. Možda nešto i shvatiš.
Draža može da bude velikomučenik samo u nekoj odmetnutoj sekti, inače prava organizovana crkva ne bi dozvolila takvo blamiranje. Mada SPC je proglasila za sveca i svetog Sergija, čoveka sa nelečenom šizofrenijom, pa me ne bi iznenadilo da proglase i Dražu.

A Drazini zlocini? Znaci to SPC stimulise, nista drugo nisam ni ocekivao.
Inaš li dokaz da je Draža ijedan zločin naredio??

Draža može da bude velikomučenik samo u nekoj odmetnutoj sekti, inače prava organizovana crkva ne bi dozvolila takvo blamiranje. Mada SPC je proglasila za sveca i svetog Sergija, čoveka sa nelečenom šizofrenijom, pa me ne bi iznenadilo da proglase i Dražu.
Isto pitanje važi i za tebe. Dakle???

можда и не, али дража је барем био православни верник који је завршио као мученик
него, да ли је комјуноусташком вампиру место у кући цвећа у београду? :lol:
Pitanje jel vampir uopšte u Kući cveća-koja je najposećeniji muzej ne samo u Bg nego i u čitavoj Srbiji. Prema tome manite se tog kamena.
Ima većih štetočina i gamadi kojima nije ovde mesto

manastir-vavedenje-prepoznajete-li-ko-je-na-fresci-v0-pmdwsq1qizwc1.jpeg

Naletoh na ovo.

Sta mislite o novokomponovanim freskama?
isto je tako skandalozno nekad u srednjem veku bilo proglašavanje kraljeva iz loze Nemanjića za svetitelje....mislim oće to provede neko ceo život ubijajući i progoneći svoje najbliže u borbi za presto a onda pred smrt ode u manastir i pokaje se i ops eto nama svetitelja.a ovi jadnici što ceo život provedu kao monasi u pustinji i čineći dobro.oni već nisu podobni za svetitelje....car Dušan je bio najnormalniji iz te loze...zato i nije zloupotrebio svoj položaj i proglasio sebe za svetitelja...

Bio na celu zlocinacke organizacije ali nije nista znao nista o zlocinima, stvarno, ne radi se o jednom zlocinu nego stotinama zlocina u Sandzaku, istocnoj Bosni i Hercegovini
Znaš,li ti da je bilo puno muslimana na strani Đenerala Dragoljuba?? Čak je postojao i Četnički Vojvoda Musliman, Dr. Ismet Pupovac.

Znaš,li ti da je bilo puno muslimana na strani Đenerala Dragoljuba?? Čak je postojao i Četnički Vojvoda Musliman, Dr. Ismet Pupovac.
Vojna akcija sistematskog uništavanja muslimanskog stanovništva bila je samo operacionalizacija ideologije na kojoj je nastao četnički pokret. Politička i ideološka platforma četničkog pokreta definisana je još u septembru 1941. godine u dokumentu: Projekat homogene srpske državne zajednice. Osnovni ciljevi ovog programa predviđali su: „omeđavanje srpske zemlje i učiniti da u njima ostane samo srpski živalj“. To omeđavanje, predviđalo je pripajanje Crne Gore, Makedonije, Kosova, Bosne i Hercegovine i velikog djela Hrvatske, novoj srpskoj državi.

Vojna akcija sistematskog uništavanja muslimanskog stanovništva bila je samo operacionalizacija ideologije na kojoj je nastao četnički pokret. Politička i ideološka platforma četničkog pokreta definisana je još u septembru 1941. godine u dokumentu: Projekat homogene srpske državne zajednice. Osnovni ciljevi ovog programa predviđali su: „omeđavanje srpske zemlje i učiniti da u njima ostane samo srpski živalj“. To omeđavanje, predviđalo je pripajanje Crne Gore, Makedonije, Kosova, Bosne i Hercegovine i velikog djela Hrvatske, novoj srpskoj državi.
Da li su ove Allahove Sluge bili budale, ili je trebalo da,slušaju Natašu Kandić, čiji je jedini clj da zavadi Braću po Krvi: https://www.google.com/url?q=https:...r4kDegQIAxAB&usg=AOvVaw0iAWes94SyOp5Vl9tj1CqE

Takvih slucajeva imas koliko hoces,, u Srebrenici je ubijao isto neki Hrvat za Mladica. U Prijedoru je bio isto Bosnjak koji je ubijao za Srbe.
Nije bilo ,,genocida“ u Srebrenici, i to ne kažem ja, već Duhovni Lider Muslimana, Šejh Imran Husein! Ne dopustite Vi, Muslimmani Bosne, da budete žrtve tj. korisni idioti zapada u njihovoj borbi protiv svega štp je Sveto i Čestito!

Da li su ove Allahove Sluge bili budale, ili je trebalo da,slušaju Natašu Kandić, čiji je jedini clj da zavadi Braću po Krvi: https://www.google.com/url?q=https:...r4kDegQIAxAB&usg=AOvVaw0iAWes94SyOp5Vl9tj1CqE
Cega se sve necete sjetiti.

Izgledan četnički trijumf, talijanska vojna nadmoć, ustaški kolaps i potpuna muslimanska ranjivost usmjerili su dio muslimanskih elita u Hercegovini prema saradnji sa četnicima. Bio je to i dio italijanske politike čiji je cilj bio mobilizacija stanovništva u italijanskoj okupacionoj zoni NDH u Dobrovoljačku antikomunističku miliciju. Dobrosav Jevđević, izaslanik četničke komande u istočnoj Bosni i Hercegovini poslije masakra u Foči uputio je prijeteći poziv muslimanima u istočnoj Bosni da se pridruže borbi protiv ustaša.

Back