argumentovano
Poznat
- Poruka
- 7.447
Makedonci su juzni srbi, ne znaju da izvuku koristNisu ga sami ubili, zaboravio si VMRO a koliko znam, nigde Makedonija nije dobila ništa...
Al hrvati to opasno rade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Makedonci su juzni srbi, ne znaju da izvuku koristNisu ga sami ubili, zaboravio si VMRO a koliko znam, nigde Makedonija nije dobila ništa...
Није био македонски ВМРО него бугарскиNisu ga sami ubili, zaboravio si VMRO a koliko znam, nigde Makedonija nije dobila ništa...
Teško da je to istina, monarhija je potpisala Pakt sa nemcima, a Dražina paravojska je vodila bratoubilački rat za interese engleske monarhije i naravno da je red da se draža okači u sve crkve, naročito one u americi i engleskoj, a bogami i medju svoje vernike po srbiji...Истина је да је Србија имала два антифашистичка покрета партизане и четнике , то је чињеница , али исто тако су та два покрета због политике дошли у сукоб ..сукоб није био јер нису били антифашисти , него је настао када је требало да се влада .тј да се води држава и на који начин ..све остало даље што се дешавало око убистава , злочина итд су преувеличана политичка препуцавања
Htedoh da napišem da nije dobila Makedoniju ali nisam skoncentrisanaНије био македонски ВМРО него бугарски
Наравно да јеси! Ти моје ђедове називаш злим и поред тога што живиш у информациономKoji bre MI?
NISAM MI
Iznosim stav zasnovan na postovanju svetski priznate istorije
SVE MORA MI I VI
Ako odbacimo najbolje ostaje nam nistaУ Русији је и Стаљин на фрескама , онај нови храм оружаних снага Руске Федерације је заиста предивно урађен и све је савршено уклопљено ..баш сам гледала и видео где монах , пре пар година , прилично стар носи ордене партизана из другог светског рата ..е, сада то је као што рекох достигнуће Путина јер није дозволи ревизију историје , није дозволи западу да наметне руском народу осећај кривице због сопствне победе .
Ако смо победили у другом светском рату , победили смо и не треба да се неко срами због тога ..ревизија мора да се заустави .
Ne zagovaraj me!Aha, kao sto su imali heroji iz prvog svtskog kome je tito dao penzije
Pre tita su prosili ili cistili
To jasno govori o pravosudju u srbiji i kakva je faktička vlast vlade u senci...pošto ovo nije zakonito, nego kao i sve oko mafije....politička volja...Бугарче није испратило да је суђење Чичи поништено а исти проглашен неосуђиваним.
Gde sam spomenuo tvog dedu?Наравно да јеси! Ти моје ђедове називаш злим и поред тога што живиш у информационом
добу и врло добро знаш шта сте радили сопственим друговима.
Да ли је то зло?
Светски позната историја каже да је Дража Михајловић одликовани официр од стране савезника.
Енглези су признали да су имали убачену групу комуниста који су све депеше преправљали у партизанску корист.
Ја ипак мислим да лажу, перу се за њесра које су направили.
Толико о светски призантој историји.
Ako odbacimo najbolje ostaje nam nista
Samo sitni interesi pojedinaca
A ide se ka tome zadnjih 35 god
Ратко је крив због командне одговорности а Насер није, ни Дудаковић, ни Туђман, ни Тачи, ни Харадинај.Draza snosi vecu odgovornost ako su ljudi kojima je on komandovao ucinili neki zlocin
nego sto je ima neki obican cetnik iz neke jedinice koji nije ucinio nikakvo zlo.
Ama ko prica o titu?Ратко је крив због командне одговорности а Насер није, ни Дудаковић, ни Туђман, ни Тачи, ни Харадинај.
То је тај наратив. Највећи син ти народа и народности није крив ни када имамо гомилу доказа
о политичком прогону другова верних идеји?
Како можете бити тако затуцани? Или је страст?
Сем кад црвеној банди омогуће преузимање власти?Brite ne smes smatrati relevantne za bilo sta - to su najveci mrzitelji srpskog naroda
I svaki njihov postupak je u cilju gazenja srbije
Пишеш будалаштине. Водили смо рат пре тридесет година и уз сву технологију није било могућеJos ce neko da kaze da podrzavaju zelenskog zato sto vole ukrajinu a ne zato sto im odgovara
Ama ko prica o titu?
Vec napisah, nije nevin ni onaj ko je cinio manje zlocine ni onaj ko je cinio vece
Al opravdavati svoje manje zlocine tudjim vecim ne pije vodu
Zamisli da hrvati kazu * jesmo mi ubili pola miliona srba ali smo dobri i za ikonu jer su nemci ubili 15 puta vise rusa*
Иди бре завуци се негде и умри, смараш људе по форуму неартикулисаним говором и будалаштинама.To jasno govori o pravosudju u srbiji i kakva je faktička vlast vlade u senci...pošto ovo nije zakonito, nego kao i sve oko mafije....politička volja...
Ти још ниси схватила да смо изгубили?Ако смо победили у другом светском рату , победили смо и не треба да се неко срами због тога ..ревизија мора да се заустави .
Da, fasisti su izgubiliТи још ниси схватила да смо изгубили?
Kome je poznato? Tvom pradedi koji je držao Draži sveću, dok je Đeneral bio u akciji?poznato
Da, naravno.![]()
Naletoh na ovo.
Sta mislite o novokomponovanim freskama?
Svejedno Cvetković je Mačeku i Hrvatima dao više nego sam Broz.Ne verujem da se Draža borio za banovinu Hrvatskusama Nedićeva vlada ga je prozvala odmetnutim oficirom, što ukazuje na to da je on ratovao za neke druge ciljeve.
Po kom osnovu bi kompletna JVuO i Draža lično bili “zločinci”? Posle rata im je Broz pripisao sve ljotićevske zločine i sva Nedićeva poltronstva prema Nemcima - Ljotićevi su bili takva formacija da ih je Draža izdvojio kao najopasnijeg neprijatelja - ljotićevci u Srbiji i ustaše u Hrvatskoj su bili posebno obeleženi kao apsolutni neprijatelj koga treba progoniti do uništenja. Ima pisanih naređenja o tome.Nijedan politicar a pogotovo ne ratni zlocinac ne bi smeo da se dovodi u vezu sa crkvom.
Takve su revolucije , ne kao kostunicina pa se svi vratise i sad nas jasu.Po kom osnovu bi kompletna JVuO i Draža lično bili “zločinci”? Posle rata im je Broz pripisao sve ljotićevske zločine i sva Nedićeva poltronstva prema Nemcima - Ljotićevi su bili takva formacija da ih je Draža izdvojio kao najopasnijeg neprijatelja - ljotićevci u Srbiji i ustaše u Hrvatskoj su bili posebno obeleženi kao apsolutni neprijatelj koga treba progoniti do uništenja. Ima pisanih naređenja o tome.