PAWLLE
Poznat
- Poruka
- 8.793
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto tako misliš? Ja zaista mislim da je Draža Srbski Mučenik, pogledaj reči Blaženopočivšeg Mitropolita Amfilohija na Parastosu Velikomučenika Dragoljub. Možda nešto i shvatiš.Praviš sprdnju od religije, uozbilji se. Sramota me je čak i mene da se igram tako sa osećanjima vernika.
Draza i na fresku stigao, fino.можда и не, али дража је барем био православни верник који је завршио као мученик
него, да ли је комјуноусташком вампиру место у кући цвећа у београду?![]()
A Drazini zlocini? Znaci to SPC stimulise, nista drugo nisam ni ocekivao.Zašto tako misliš? Ja zaista mislim da je Draža Srbski Mučenik, pogledaj reči Blaženopočivšeg Mitropolita Amfilohija na Parastosu Velikomučenika Dragoljub. Možda nešto i shvatiš.
Draža može da bude velikomučenik samo u nekoj odmetnutoj sekti, inače prava organizovana crkva ne bi dozvolila takvo blamiranje. Mada SPC je proglasila za sveca i svetog Sergija, čoveka sa nelečenom šizofrenijom, pa me ne bi iznenadilo da proglase i Dražu.Zašto tako misliš? Ja zaista mislim da je Draža Srbski Mučenik, pogledaj reči Blaženopočivšeg Mitropolita Amfilohija na Parastosu Velikomučenika Dragoljub. Možda nešto i shvatiš.
Inaš li dokaz da je Draža ijedan zločin naredio??A Drazini zlocini? Znaci to SPC stimulise, nista drugo nisam ni ocekivao.
Isto pitanje važi i za tebe. Dakle???Draža može da bude velikomučenik samo u nekoj odmetnutoj sekti, inače prava organizovana crkva ne bi dozvolila takvo blamiranje. Mada SPC je proglasila za sveca i svetog Sergija, čoveka sa nelečenom šizofrenijom, pa me ne bi iznenadilo da proglase i Dražu.
Pitanje jel vampir uopšte u Kući cveća-koja je najposećeniji muzej ne samo u Bg nego i u čitavoj Srbiji. Prema tome manite se tog kamena.можда и не, али дража је барем био православни верник који је завршио као мученик
него, да ли је комјуноусташком вампиру место у кући цвећа у београду?![]()
Inaš li dokaz da je Draža ijedan zločin naredio??
Isto pitanje važi i za tebe. Dakle???
Bio na celu zlocinacke organizacije ali nije nista znao nista o zlocinima, stvarno, ne radi se o jednom zlocinu nego stotinama zlocina u Sandzaku, istocnoj Bosni i HercegoviniInaš li dokaz da je Draža ijedan zločin naredio??
Isto pitanje važi i za tebe. Dakle???
Ima većih štetočina i gamadi kojima nije ovde mesto
Vučić je još uvek živ.можда за тебе, за Србе је управо он највећа штеточина у новијој историји
(не раунајући његове сународнике усташе)
isto je tako skandalozno nekad u srednjem veku bilo proglašavanje kraljeva iz loze Nemanjića za svetitelje....mislim oće to provede neko ceo život ubijajući i progoneći svoje najbliže u borbi za presto a onda pred smrt ode u manastir i pokaje se i ops eto nama svetitelja.a ovi jadnici što ceo život provedu kao monasi u pustinji i čineći dobro.oni već nisu podobni za svetitelje....car Dušan je bio najnormalniji iz te loze...zato i nije zloupotrebio svoj položaj i proglasio sebe za svetitelja...![]()
Naletoh na ovo.
Sta mislite o novokomponovanim freskama?
Znaš,li ti da je bilo puno muslimana na strani Đenerala Dragoljuba?? Čak je postojao i Četnički Vojvoda Musliman, Dr. Ismet Pupovac.Bio na celu zlocinacke organizacije ali nije nista znao nista o zlocinima, stvarno, ne radi se o jednom zlocinu nego stotinama zlocina u Sandzaku, istocnoj Bosni i Hercegovini
Istoričari imaju dovoljno dokaza da osude Dražu kao ratnog zločinca. Naredio je 1941. masakre nad Muslimanima i stavljao ljude na spisak za klanje. Imamo i svedočanstvo sa suđenja da je Draža naredio da se zakolje njegov kum Milutin Janković čiju su glavu potom nosili u torbi.Inaš li dokaz da je Draža ijedan zločin naredio??
I onda nema veze sta su napravili, izvjestaj o zlocinima koji su poslati vrhovnom stabu ima koliko hoces i bas Draza nije bio upoznat? Ovo ti je izvjestaj Pavla Durisica vrhovnom stabu.Znaš,li ti da je bilo puno muslimana na strani Đenerala Dragoljuba?? Čak je postojao i Četnički Vojvoda Musliman, Dr. Ismet Pupovac.
To su lažni falsifikati. Zar bi Doktor Ismet Pupovac bio uz Dražu, da je ovo istina?I onda nema veze sta su napravili, izvjestaj o zlocinima koji su poslati vrhovnom stabu ima koliko hoces i bas Draza nije bio upoznat? Ovo ti je izvjestaj Pavla Durisica vrhovnom stabu.
Pogledajte prilog 1538528
Vojna akcija sistematskog uništavanja muslimanskog stanovništva bila je samo operacionalizacija ideologije na kojoj je nastao četnički pokret. Politička i ideološka platforma četničkog pokreta definisana je još u septembru 1941. godine u dokumentu: Projekat homogene srpske državne zajednice. Osnovni ciljevi ovog programa predviđali su: „omeđavanje srpske zemlje i učiniti da u njima ostane samo srpski živalj“. To omeđavanje, predviđalo je pripajanje Crne Gore, Makedonije, Kosova, Bosne i Hercegovine i velikog djela Hrvatske, novoj srpskoj državi.Znaš,li ti da je bilo puno muslimana na strani Đenerala Dragoljuba?? Čak je postojao i Četnički Vojvoda Musliman, Dr. Ismet Pupovac.
Navedi jedan takav dokaz...Istoričari imaju dovoljno dokaza da osude Dražu kao ratnog zločinca.
Takvih slucajeva imas koliko hoces,, u Srebrenici je ubijao isto neki Hrvat za Mladica. U Prijedoru je bio isto Bosnjak koji je ubijao za Srbe.To su lažni falsifikati. Zar bi Doktor Ismet Pupovac bio uz Dražu, da je ovo istina?
Poslao sam to link danasNavedi jedan takav dokaz...
Da li su ove Allahove Sluge bili budale, ili je trebalo da,slušaju Natašu Kandić, čiji je jedini clj da zavadi Braću po Krvi: https://www.google.com/url?q=https:...r4kDegQIAxAB&usg=AOvVaw0iAWes94SyOp5Vl9tj1CqEVojna akcija sistematskog uništavanja muslimanskog stanovništva bila je samo operacionalizacija ideologije na kojoj je nastao četnički pokret. Politička i ideološka platforma četničkog pokreta definisana je još u septembru 1941. godine u dokumentu: Projekat homogene srpske državne zajednice. Osnovni ciljevi ovog programa predviđali su: „omeđavanje srpske zemlje i učiniti da u njima ostane samo srpski živalj“. To omeđavanje, predviđalo je pripajanje Crne Gore, Makedonije, Kosova, Bosne i Hercegovine i velikog djela Hrvatske, novoj srpskoj državi.
Nije bilo ,,genocida“ u Srebrenici, i to ne kažem ja, već Duhovni Lider Muslimana, Šejh Imran Husein! Ne dopustite Vi, Muslimmani Bosne, da budete žrtve tj. korisni idioti zapada u njihovoj borbi protiv svega štp je Sveto i Čestito!Takvih slucajeva imas koliko hoces,, u Srebrenici je ubijao isto neki Hrvat za Mladica. U Prijedoru je bio isto Bosnjak koji je ubijao za Srbe.
Cega se sve necete sjetiti.Da li su ove Allahove Sluge bili budale, ili je trebalo da,slušaju Natašu Kandić, čiji je jedini clj da zavadi Braću po Krvi: https://www.google.com/url?q=https:...r4kDegQIAxAB&usg=AOvVaw0iAWes94SyOp5Vl9tj1CqE
Jel ovajNije bilo ,,genocida“ u Srebrenici, i to ne kažem ja, već Duhovni Lider Muslimana, Šejh Imran Husein! Ne dopustite Vi, Muslimmani Bosne, da budete žrtve tj. korisni idioti zapada u njihovoj borbi protiv svega štp je Sveto i Čestito!
Jesu bas zapad pucao u nenaoruzan narod u Srebrenici.Nije bilo ,,genocida“ u Srebrenici, i to ne kažem ja, već Duhovni Lider Muslimana, Šejh Imran Husein! Ne dopustite Vi, Muslimmani Bosne, da budete žrtve tj. korisni idioti zapada u njihovoj borbi protiv svega štp je Sveto i Čestito!