Nenad1331
Poznat
- Poruka
- 7.420
Onda je mnogo tesna ta istocna Srbija.To je bio izuzetak. Istočna Srbija, posebno Homolje, bili su za četnike!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda je mnogo tesna ta istocna Srbija.To je bio izuzetak. Istočna Srbija, posebno Homolje, bili su za četnike!
Nikad pre,dolaska Rusa, partizane ovde nisu videli, veruj mi.Onda je mnogo tesna ta istocna Srbija.
to je za pohvalu.Nikad pre,dolaska Rusa, partizane ovde nisu videli, veruj mi.![]()
Pa mogli ste vi iz Homolja ili da prihvatite volju većine ili da se odvojite i proglasite svoju državu ako vam se nije sviđalo da živite u većinski komunističkoj Srbiji. Šta je trebalo, da se mi ostali vratimo u siromaštvo kraljevine jer Vlasi žele kralja?Nikad pre,dolaska Rusa, partizane ovde nisu videli, veruj mi.![]()
Protiv nemačkih konzervi najviše. Njihov komandat sa Homolja, Piletić je bio težak saradnik okupatora, rat mu se svodio na ispijanje rakije sa Nemcima i Bugarima i na klanje partizanskih žena i dece.to je za pohvalu.
nije za pohvalu sto su se borili do 1944 najvise protiv gibanice i prasetine u tanjiru
titoiste srbe jeste trebalo likvidirati. ako se vec nisu mogli dozvati pameti. zene i djecu ne ali to je vise mantra titoistickaProtiv nemačkih konzervi najviše. Njihov komandat sa Homolja, Piletić je bio težak saradnik okupatora, rat mu se svodio na ispijanje rakije sa Nemcima i Bugarima i na klanje partizanskih žena i dece.
Za ozbiljne anti-komuniste nije bilo pravog pokreta otpora u Srbiji. Vlada u Londonu se kladila na pogrešnog konja, dali komandu oficiru koji je višestruko osuđivan za disciplinske prekršaje i imao problema sa alkoholom. Možda bi saveznici nekoga i podržali ali sa Dražom nisu mogli ozbiljno da se dogovaraju.titoiste srbe jeste trebalo likvidirati. ako se vec nisu mogli dozvati pameti. zene i djecu ne ali to je vise mantra titoisticka
Strašno, kolegu transferirati u Hag, ako je istina...uhititi, PROCESUIRATI, kaZZamaržtirati...Да, да, ти си тај што се хвалио како је стрељао људе у Сребреници.
Не знам да ли су то само празна хвалисања на интернету болесног алкохоличара којем је мозак уништен од алкохола,
или истина.
Ако је истина, ратни злочин не застарева.
Кад тад ћеш морати да одговараш за своја злодела.
Titoističke mantre.Za ozbiljne anti-komuniste nije bilo pravog pokreta otpora u Srbiji. Vlada u Londonu se kladila na pogrešnog konja, dali komandu oficiru koji je višestruko osuđivan za disciplinske prekršaje i imao problema sa alkoholom. Možda bi saveznici nekoga i podržali ali sa Dražom nisu mogli ozbiljno da se dogovaraju.
On je naš BogSigurno bi podržali bilo koga drugog ali je draža očigledno bio ispod najnižih standarda.
Borg.On je naš Bog
Jeste, baš je njima bilo drago da podrže Tita i Envera Hodžu, ali ne leži vraže morali su kad su već Draža i onaj albanski "pokret otpora" bili u debeloj kolaboraciji sa nacistima.Titoističke mantre.
London je imo svog piuna. Ćopavu stoku
Slažem se, kapetane, ja,lično i mislim da je ta njihova neaktivnost jedan od glavnih izroka njihovog poraza.to je za pohvalu.
nije za pohvalu sto su se borili do 1944 najvise protiv gibanice i prasetine u tanjiru
Vidi, tvoja vrcanija nije ,,cela Srbija“. Šumadija je takođe bila glavno četničko uporište. Dakle, Istok Srbije i Šumadija,su billi za Dražu i Kralja.Pa mogli ste vi iz Homolja ili da prihvatite volju većine ili da se odvojite i proglasite svoju državu ako vam se nije sviđalo da živite u većinski komunističkoj Srbiji. Šta je trebalo, da se mi ostali vratimo u siromaštvo kraljevine jer Vlasi žele kralja?
Razlika je sto je u mojoj Vrcaniji podrška Partizanima bila 99%, a u tvojoj Šumadiji su četnici u najboljem slučaju imali 55-60% pa kad se lepo saberu glasovi po celoj Srbiji shvati se ko prosi, a ko vodu nosi.Vidi, tvoja vrcanija nije ,,cela Srbija“. Šumadija je takođe bila glavno četničko uporište. Dakle, Istok Srbije i Šumadija,su billi za Dražu i Kralja.
To je čak otvoreno priznao Titov krvolok, Jovo Kapičić.
Vrcanija nije cela Srbija, dragi brate, a kad sabereš krajeve Srbija gde su dominirali četnici, a gde partizani, ne vode baš partizani. Da su bili tako jaki u Srbiji, ne bi se tekrivično sa dolaskom ruskih tenkova pojavili, nego su celi rat po Bosni prebivali.Razlika je sto je u mojoj Vrcaniji podrška Partizanima bila 99%, a u tvojoj Šumadiji su četnici u najboljem slučaju imali 55-60% pa kad se lepo saberu glasovi po celoj Srbiji shvati se ko prosi, a ko vodu nosi.
Šta ti je sad pa to?Razlika je sto je u mojoj Vrcaniji podrška Partizanima bila 99%, a u tvojoj Šumadiji su četnici u najboljem slučaju imali 55-60% pa kad se lepo saberu glasovi po celoj Srbiji shvati se ko prosi, a ko vodu nosi.
Tvoj sagovornik je inače veoma gorljivi bugarski patriJota.Titoističke mantre.
London je imo svog piuna. Ćopavu stoku
Lupa gluposti: u jugoistočnoj Srbiji je bilo i četnika i partizana, samo su njegovi kao podanici Borisa III sve vreme strepeli od JVuO.Vidi, tvoja vrcanija nije ,,cela Srbija“. Šumadija je takođe bila glavno četničko uporište. Dakle, Istok Srbije i Šumadija,su billi za Dražu i Kralja.
To je čak otvoreno priznao Titov krvolok, Jovo Kapičić.
Partizana je u Srbiji bilo više od četnika samo u krajevima koje je formalno “anektirala” Bugarska ali je i tamo bilo četnika.Nikad pre,dolaska Rusa, partizane ovde nisu videli, veruj mi.![]()