da li je dosadno u ks-u

• Začetnik teme Začetnik teme jeeca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DobraVila76:
BEOGRADJANKA '89:
DobraVila76:
BEOGRADJANKA '89:
DobraVila76:
:shock: :shock:
a da niste malo otisli sa teme? :wink:
NE!!!!

da li je dosadno u ks-u :?: :?: :?: :?:
VEOOOOMAAA!!!!!!!

Zasto onda dolazis u Ks?Mislis da nedostajes nekome....ili hoces ovde jednostavno da provociras :?: :x
KRAVO,JA AKO HOCU JA CU DOLAZITI!!!I NISI MI TI NIKO I NISTA DA TI SE PRAVDAM!!! E BAZDIS ISPOD MISKE!!!!!!!!

sok od sargarepe:
pozdrav dobra vilo :D :) ,ne obaziri se na ovo isfrustrirano dete iz beograda,kada joj sokic zavrsi sa terapijom bice mnogo pitomija :twisted: :evil: :x

:lol: :lol: ma kakvi sokic.....takve ignorisem....na taj nivo da padam sigurno necu :lol: ......samo sad razumem da joj je dosadno u Ks-u....verovatno joj je glavno mesto izlaska "sorac" ili "bagdalino"....mada verujem da cak ni tamo nema drustva za nju

DobraVila76:
sok od sargarepe:
pozdrav dobra vilo :D :) ,ne obaziri se na ovo isfrustrirano dete iz beograda,kada joj sokic zavrsi sa terapijom bice mnogo pitomija :twisted: :evil: :x

:lol: :lol: ma kakvi sokic.....takve ignorisem....na taj nivo da padam sigurno necu :lol: ......samo sad razumem da joj je dosadno u Ks-u....verovatno joj je glavno mesto izlaska "sorac" ili "bagdalino"....mada verujem da cak ni tamo nema drustva za nju
Pa budale kao vi ne mogu da opstanu samostalno pa mora da se udruzuju!!!! Ja imam dosta drugova i drugarica,hvala na pitanju!!!! A vi ste iskompleksirani majmuni cim se prepucavate sa detetom!!!!

dete moje malo,niko te nije pitao koliko imas drugova i drugarica,inace niko se ne prepucava sa tobom ovo ti je terapija.
nego vilo po meni nije bitno mesto gde se izlazi vec ljudi.ako sam u interesantnom drustvu meni je svuda lepo.ja recimo vise volim da se setam po gradu nego da sedim celo vece na jednom mestu.svi odmah vezuju neko mesto za izlazak sa mogucnostima provoda.djabe ti super mesto ako neznas da se opustis.

sok od sargarepe:
dete moje malo,niko te nije pitao koliko imas drugova i drugarica,inace niko se ne prepucava sa tobom ovo ti je terapija.
nego vilo po meni nije bitno mesto gde se izlazi vec ljudi.ako sam u interesantnom drustvu meni je svuda lepo.ja recimo vise volim da se setam po gradu nego da sedim celo vece na jednom mestu.svi odmah vezuju neko mesto za izlazak sa mogucnostima provoda.djabe ti super mesto ako neznas da se opustis.
Ma to je okic sokic :wink: ni mene ne drzi mesto osim ako je bas ono neki extra povod i provod....mada i tad znam da izadjem da prosetam malo pa se vratim.....samo sad na zalost nisam cesto u Ks-u tako da kad dodjem skoro i da ne udjem u neki lokal
kiss :)

ja sam iz beograda,ali mama mi je poreklom iz krusevca.....kao mala nisam volela da dolazim u ks jer mi je bilo dosadno,a i nisam mogla bez mame.....ali od kako mi se sestra tamo udala veoma cesto dolazim.....jedino gde sam izlazila tamo bio je kafe grad,pasaz,grand i sad neznam dal se zove zomfa ili zonfa....mada nije mi bitno gde cu da izadjem,volim samo da budem okruzena ljudima koje volim i koji su normalni i neiskompleksirani......pozZzZz svim carapanima

Back