da .bas me zanima da li vam je ovde u KS-u dosadno.... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ste kojim slucajem bili u Aleksandrovcu onda mi verujte kad kayem da je KS Las Vegasjeeca:
A ti si iz aleksandrovca?mimika:Ako ste kojim slucajem bili u Aleksandrovcu onda mi verujte kad kayem da je KS Las Vegasjeeca:
Tu si sasvim upravu......svaka generacija je sve gora i gora.....Lord of Chaos:Nisam ljubitelj Beograda ni u kom pogledu, ali mislim da su se Krusevljani drasticno promenili u poslednjih par godina, svi su nesto namrsteni (cak i cure), svi nesto glume, nema vise nekog zdravog zezanja generalno....
jeeca:da .bas me zanima da li vam je ovde u KS-u dosadno....![]()
meni nije.....ali ceo krusevac je vikendom tamo.....ovog leta jos ni jednom nisam otislaLord of Chaos:E, 'ebi ga, ako ti je rupa mesto, onda neka ide sve do djavola....Ne bih usao tamo ni pod tackom 'razno'....
Arsa:jeeca:da .bas me zanima da li vam je ovde u KS-u dosadno....![]()
Dosadno? U Krusevcu? nikad. Tu sam proveo najbolji vikend u zivotu a i par dana uz to)))
Bitno je samo da si uz neku slatku Krusevljanku!!
Znam to.![]()
pa znam ja to...zato i ne idem tamo....i ti si sasvim uptavu...Lord of Chaos:Jeco, za normalne ljude ne bi trebalo da vazi 'kud svi Turci, tud' i mali Mujo'....Rupa je u zadnjih par godina postala ubedljivo najgore mesto za izlazak, pre bih sedeo na fontani nego sto bih tamo svratio.... 8)
onda mozes da zamislis kako je meni..Lord of Chaos:Pa dok sam bio van zemlje, povremeno sam dolazio i cak i tada mi je bilo dovoljno samo par dana da se smorim strasno....Sada sam tu svakog vikenda i mogu da kazem da bukvalno nikada nije bilo gore....