Da li je dobra prva niska gimnazija "Stevan Sremac"?

To mogu da ti kazu svi prvo najmladja je, drugo tamo idu najgori ucenici trece treba mnogo malo poena i jos previse drugih stvari

vidi znaš kako mu dodje nekad je možda bolje kad se nešto teže nego kad je lakše mada gimnazija ko gimnazija sa svakom kasnije možeš upisati bilo šta i opet i to nije jednostavno ali eto

u sremcu ako ti odgovara fensi društvo onda je to ok upiši nju
malo mi je kontradiktorno da u ove ostale gimnazije idu lošiji učenici a da su predmeti teži nemam pojma treba da bude valjda obratno ali eto čudna neka stvar :confused:

jedino pije vodu da su ovamo teži predmeti da bi učenici sa manjim poenima i nižim ocenama u osnovnoj savladali bolje gradivo i ''više'' naučili mada opet..

Mogu da upadnem u bilo koju od ove 4 skole ali volim vise drustvene nauke

onda si sam sebi dao odgovor pri odabiru gimnazije :ok:

Mogu da upadnem u bilo koju od ove 4 skole ali volim vise drustvene nauke

Cekaj nije istina da su teze?

ja znam da su neki upisivali sremac i da su pali prvu godinu na keca a bili su vukovci u osnovnoj

gradjevinsku

znaš koji bi ti savet ja dao? pauziraj godinu i dobro razmisli i opredeli se za ono što te najviše interesuje što bi radio i što najviše voliš i ako postoji ta škola i faks u gradu tu školu upišeš i bude kul em je lakše posle za faks em nema da mozgaš šta bi upisao posle gimnazije

jedna godina gore dole nije ništa ako pauziraš ovako zamisli požuriš i zahebeš se pa posle dodje kajanje

Back