nesto sto ne postoji u bilo kakvoj formiDemokratija je izmisljena da bi se od naroda kralo.
ne moze biti izmisljeno i da zazivi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesto sto ne postoji u bilo kakvoj formiDemokratija je izmisljena da bi se od naroda kralo.
a kako se to cika mistiku ladi?
naucite me...da ce ne opecem...
valjda treba konju jedan da mi devojkla prvo namigne, il me sutne nogom ispod stola, il mi pomazi ruku... moz i sa kufertom![]()

A to je....nesto sto ne postoji u bilo kakvoj formi
nesto sto ne postoji u bilo kakvoj formi
paz da te ne ojashe ova lepoticaми коњи смо топлокрвне животиње - питај лепотице после јахања ...
нећеш се опећи него ћеш поломити ноге када те шиба при јахању.
коњ мора да има своју ћуд !

who gives a f*uckA to je....
paz da te ne ojashe ova lepotica
i da ti ne okrvavi slabine sa semiotickim mamuzama![]()
podsecas me sad na onu sliku bele garde sto je videh u muzeju u petrogradu...neka pripizdina od stepe ,spaja se nebo i zemlja i na horizontu vidis neke dileje ko tackice koji jasu konje, nose neku zastavu i odlaze u beskrajОдаћу ти тајну ...псст... "нема више коња који јуре..."

Ауу .. па где си радети од шипова нашео причати форма, квалитет, квантитет ... не метафизика, нее...
	podsecas me sad na onu sliku bele garde sto je videh u muzeju u petrogradu...neka pripizdina od stepe ,spaja se nebo i zemlja i na horizontu vidis neke dileje ko tackice koji jasu konje, nose neku zastavu i odlaze u beskraj![]()
a zuti piju brlju i pevaju nazvinglani, šejn sejn.. šejn šejnНема више ни тих вестерна, они заласци сунца када одлази каубој у белом шеширу и остави демократију одрпанцима са црним шеширима...

a zuti piju brlju i pevaju nazvinglani, šejn sejn.. šejn šejn
ybg otiso im sejn...nisu uspeli da ga sacuvaju a hoce kao srbiju...jadnici
bolje da izgineš nego da ceo dan tražiš mesto za parkiranje i onda opet platiš kaznu. problem kod ovih "rešenja za sve" jest naturanje volje glupih i slabih.Само да неко подели свима наоружање !...
Мало ћемо да изгинемо међусобно, али реч би постала употребљива и чвршћа од уговора, а уговри би постали непотребни..
prodavcu. ako ga nema praviš sam.Kome da se obratim kada kupim stan?
kod doktora privatnika.Gde da vodim dete na pregled?
svi zajedno. ili se priključiš bugarima. ili sam.Ko nas brani od Bugara?
ti bi da rešiš problem istitucijama. ja sam ti dao rešenje kako se zaobilaze za slučaj da nisi zadovoljan njihovim radom . ako jesi nema potrebe za zaobilascima.Društvo funkcioniše kao ljudi + odnosi + institucije.Institucije se uspostavljaju i njima se upravlja.Tvoj pristup ne daje odgovore na ta pitanja
bolje da izgineš nego da ceo dan tažiš mesto za parkiranje i onda opet platiš kaznu. proble ovih rešenja za sve jest naturanje volje glupih i slabih.
pazi, sve je moguće, istorija pokazalaTeoretski, to je dobro, ako je Njegovo Veličanstvo pametan i dobar čovek.
Šta raditi, ako nam za presto zapadne retard, a narod izabere pametnog Premijera, pa retard kaže "ne može" i onda vrati sve na početak, ne priznaje tkzv volju naroda?
I gde će pisati da je stan moj?prodavcu. ako ga nema praviš sam.
Jel to i za hemodijalizu?kod doktora privatnika.
Na oruk? Ko komanduje, ko planira?svi zajedno. ili se priključiš bugarima. ili sam.
Institucije mogu da rade. To nije kvantna fizikati bi da rešiš problem istitucijama. ja sam ti dao rešenje kako se zaobilaze za slučaj da nisi zadovoljan njihovim radom . ako jesi nema potrebe za zaobilascima.
Mi smo demokratiju, zapravo, i živeli samo u vreme Koštunice.pazi, sve je moguće, istorija pokazala
ali isto tako istorija je pokazala da su češći retardi u demokratiji...evo demokratije u srbiji od, aj da kažemo, 90ih...sloba (šainović, marjanović), đinđić, živković, koštunica, cvetković, dačić, av, brnabić...(možda sam nekog zaboravio)...u monarhiji nema šanse da ove face budu ni batleri a kamoli premijeri, osim možda koštunice, a u demonkratiji su vedrili i oblačili ovim narodom 30 godina i nemaju nameru da stanu
pa nigde. ubiješ drugoga ako te je prevario. ili povalio ženu ili slično.I gde će pisati da je stan moj?
da. to već možeš kod privatnika. ubiješ ga kao onog za stana ili preljube ako ne radi što obećava.Jel to i za hemodijalizu?
A šta da planira. kako održati svoje institucije i što više svoji udomiti?Na oruk? Ko komanduje, ko planira?
mogu naravno. ali ako su u njima prosvećeni, moralni i stručni ljudi. a do tog rešenja s takvim ljudima ne možeš doći glasanjem.Institucije mogu da rade. To nije kvantna fizika
Zvuči kao sjajno mesto za životpa nigde. ubiješ drugoga ako te je prevario. ili povalio ženu ili slično....ubiješ ga kao onog...
pa bolje nego da se ceo dan vrtiš po gradu i na kraju platiš kaznu.snouden: pa nigde. ubiješ drugoga ako te je prevario. ili povalio ženu ili slično.
De sisti: Zvuči kao sjajno mesto za život
pa nigde. ubiješ drugoga ako te je prevario. ili povalio ženu ili slično.
da. to već možeš kod privatnika. ubiješ ga kao onog za stana ili preljube ako ne radi što obećava.
A šta da planira. kako održati svoje institucije i što više svoji udomiti?
a sve plaćaš ti?
mogu naravno. ali ako su u njima prosvećeni, moralni i stručni ljudi. a do tog rešenja s takvim ljudima ne možeš doći glasanjem.
eventualno bi moglo da neko elaborira i dokaže da je stručan kao lekar privatnik.
da je pošten kao poštene prodavac kuća jer će takvi preživeti u predloženom sistemu.
da je moralan i odgovoran prema svojoj porodici i zadruzi.
pa opet treba u demokratskom sistemu glasanja da se može momentalno opozvati voljom baze.
Ričard Kouper (tešilac ...

ahaRičard Kouper (tešilac samog sebe) koga nekad slušamo na radiju ja i @Alter_Ego_ je danas rekao: "People don't vote for freedom, they vote for free stuff."

Nesto se razmisljam. Da li je demokratija izmisljena da bi odredjeni vladali?
Masom se najakse manipulise.
Pri ovome ne pricam o nasoj politickoj situaciji i distancirajte se od toga u raspravi....ovo je cito politicka rasprava ...pricam uopsteno o pojmu demokratije.
Na papiru lepo zvuci, ali koliko je realna i upotrebljiva u praksi?
Lepo zvuci, vecina odlucuje..ali da li vecina ima sposobnost da odlucuje?
Na primer..kad te nesto zaboli, da li odes na pijacu, okupis prodavce i svako predlaze sta treba da radis, pa sta vecina odluci, ili odes kod strucnjaka?
zidas zgradu..okupis mestane da ti daju savete i preporuke ili pozoves gradjevince da ti zidaju?
Poenta je.. za svaku stvar u zivotu trazimo misljenje strucnjaka, a za najvazniju stvar, vodjenje drzave pitamo vecinu.
Da li su stari narodi bili pametni sto su umesto demokratije imali savet mudraca, pametnih, iskusnih ljudi.
Nije dzaba Sokrat rekao Platonu: Slusaj kolega, dok god ona tri cobana mogu preglasati mene i tebe, ja u demokratiju nevjerujem...Nesto se razmisljam. Da li je demokratija izmisljena da bi odredjeni vladali?
Masom se najakse manipulise.
Pri ovome ne pricam o nasoj politickoj situaciji i distancirajte se od toga u raspravi....ovo je cito politicka rasprava ...pricam uopsteno o pojmu demokratije.
Na papiru lepo zvuci, ali koliko je realna i upotrebljiva u praksi?
Lepo zvuci, vecina odlucuje..ali da li vecina ima sposobnost da odlucuje?
Na primer..kad te nesto zaboli, da li odes na pijacu, okupis prodavce i svako predlaze sta treba da radis, pa sta vecina odluci, ili odes kod strucnjaka?
zidas zgradu..okupis mestane da ti daju savete i preporuke ili pozoves gradjevince da ti zidaju?
Poenta je.. za svaku stvar u zivotu trazimo misljenje strucnjaka, a za najvazniju stvar, vodjenje drzave pitamo vecinu.
Da li su stari narodi bili pametni sto su umesto demokratije imali savet mudraca, pametnih, iskusnih ljudi.
....у производним односима...
 ... ко о чему робови само о производњи и предраднику Марксу...... ко о чему робови само о производњи и предраднику Марксу...