Javlja mi advokat da je predsednički kandidat LDP-a Čedomir Jovanović protiv mene i mojih kolega iz Pressa ovih dana podneo čak 54 krivične prijave!
Prijavljuje, tuži, traži Čeda milionske odštete. Onako na đuture. Predlaže Jovanović i da se meni izrekne mera „zabrane obavljanja profesionalne delatnosti" (!?!). Tvrdi Čeda u svojim tužbama i prijavama da smo mu narušili ugled i čast (ima li taj uopšte ugled i čast?!), da smo mu naneli duševni bol, da smo ga grubo oklevetali dovođenjem u vezu sa „zemunskim klanom". E, cvrc, Milojka! Nije, jelte, kriv onaj koji je prdn'o, nego onaj koji je čuo.
Elem, kad već imam 54, neće biti zgoreg da zaradim i 55. krivičnu prijavu. Ne mogu, bre, više ćutke da gledam legalizaciju čedističkog mafijašluka. Ne mogu, bre, da oćutim činjenicu da se nosač mafijaških torti i ljubitelj narkodilerskih šuški po srpskim šifrovanim medijima predstavlja kao legitimni „demokratski lider". Ne mogu, bre, više da slušam kako Čeda Šiler celoj Srbiji drži lekcije sa skupštinske govornice. Ne mogu, a da još jednom javno ne upitam kako je moguće da svi olako prelaze preko brojnih dokaza i iskaza koji nedvosmisleno dokazuju da je Jovanović bio istaknuti saradnik „zemunskog klana"?! Ko je, bre, i u čije ime njemu oprostio? Ko mu je prodao oprosnicu grehova i dozvolio mu da na izborima opere svoju mafijašku biografiju?! Konačno, ko mu i u strahu od koga dozvoljava da nekažnjeno otvoreno poziva na rušenje ustavnog poretka Srbije?!
Taj i takav Čeda Šiler ovih dana je prvi krenuo u milionsku predizbornu kampanju. Mamutski televizijski spotovi, glamurozni gebelsistički skupovi, kolone besnih džipova... I niko se u srpskoj javnosti ne pita odakle mu pare. Nikome nije čudno to što Čeda sa svojom „LSD 4,5 odsto partijom" troši u kampanji više para i od demokrata i od radikala!
Alo, bre, klošari!!! Pa, nije li ovako Čedi Šileru omogućeno da kroz kampanju opere ne samo svoju biografiju, nego i svoje prljave, mafijaške milione?!
D Vucicevic