alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
bravo sis !
nasli smo se!!!
das meil???hheheeh
![]()
heheheeeeeeeeeee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bravo sis !
nasli smo se!!!
das meil???hheheeh
![]()
mene samo interesira čemu toliko larme oko tog političara kad je ta partije :
1. u opoziciji
2. najmanje su zastupljeni u skupštini Srbije i teško da će u bližoj budućnosti doć do vlasti...
jel to možda samo zato da se skreće pažnja od gorućeg i VEĆEG problema za Srbiju zvan: SRS...ili? ...
mene samo interesira čemu toliko larme oko tog političara kad je ta partije :
1. u opoziciji
2. najmanje su zastupljeni u skupštini Srbije i teško da će u bližoj budućnosti doć do vlasti...
jel to možda samo zato da se skreće pažnja od gorućeg i VEĆEG problema za Srbiju zvan: SRS...ili? ...
tako nekako... samo ajde ti nama reci onako sa strane kako ljude opasuljiti da poveruju u tako nesto... pa ovde se radikali slave kao krsna slava bre aman i tako dalje.... covece!
Мислим да је врло јасно какав је опасан и погубан утицај медија, нарочито ТВ, био, свих оних година СМ-ове власти.to je samo bilo za primer kako se najprljavijim sredstvima služe "mediji" u Srbiji, a pri tom svesni kakav poguban uticaj imaju na keriranje mišljenja kod one "proste većine"
Najbolje bi bilo da se integrišu LDP i SRS.mene samo interesira čemu toliko larme oko tog političara kad je ta partije :
1. u opoziciji
gle ja samo primjećujem ...boli mene uvo za Čedu...al čoveče smešno mi kad napadate lidera stranke koja je jedva prešla cenzus i nije u koaliciji sa vladajućima niti je to bila niti će to bit u dogledno vrijeme...bruka...
inaće neznam koliko primjećujete...al proteklih par mjeseci pokušavam izbjegavati neke teme poput teme o Kosovu (lepljiva) o Čedi, pa čak i o SRSu...jedino ako se ne ode toliko u širinu pa se počne pljuvat po okolnim narodima na dotičnoj temi...jednostavno nit me briga niti me se dotiče...
pokušavam svoju "misiju" na Krsti svesti samo na teme koje eventualno imaju neke veze s Hrvatskom ili regionom...
a to ko će da vlada u Srbiji...pa ako baš toliko žudite za radikalizmom...vaša stvar...
samo su mi neke stvari smešne...al neću da ih navodim...jer mi se stvarno ne da raspravljat..
neka ljudi žive u iluziji...
ne želim biti taj koji drugima ruši njihovu bujnu maštu i "vLažne" snove
pozz
Čudo jedno kako ti sa strane vidiš stvari onako kako treba, a "insajderi" to nikako ne mogu da vide. Ili neće, ko bi znao.![]()
da , baš tako!
em PAMETAN em NEPRISTRASAN
glavno da je ceda drzavni neprijatelj a seki nije
Тачно. Управо то, - Ко је тај Ч. Ј?Ko je bre taj Ceda o kom' non stop pricate ?O kakvim vi g0vnima ovde pricate pa to je strasno, ajde da je neki "faktor" sa 2% glasova, ali te koalicije od 5 stranaka za 5% glasova, ma daj, da ne spominjem da se za takve izjeve robija u normalnim drzavama, ali ovo je Srbija
![]()
Опет - контрадикторан.kod mene je samo jedna stvar definitivno opredeljujuca , kada biram da glasam za Cedu, a ne za nekoga drugog.....
Nije to ni program, ni obecanja , jer niko, pa ni on , nece ispuniti ni deseti deo predizbornog marketinga......stvar je , u tome, sto sam uvek prezirao, i gadio se te psihologije rulje i mase.......ko stoka, koja nema svoj mozak, sve u srbiji se diglo na ustanak .....ne protiv siptara ( tu smo vec dobili po usima ) . ne protiv tajkuna ( miskovic i karic su u srbiji bozanstva ...sveti misko i sveti kara )......ne protiv kriminalaca ( srbi su poznati kao fanovi siptara , kuma, legije , i ostalog olosha )...
Nego se digla kuka i motika na Cedu Jovanovica......zadrigla masa "patriJota" i "domacina"
nasla uzrok svih svojih nesreca, nesposobosti, gluposti, zaostalosti i tuposti, bede i siromastva u Cedi Jovanovicu.......ma keve ti...
E, tu sam ja, eto, koji nikada u partiji ni jednoj nije bio, odlucio da odem pre nekoliko dana do opstinskog odbora ldp.......i da se uclanim ....onako iz fazona....
Da imam clansku kartu, na kojoj ce da pise da nisam deo stada........nista vise....
Опет - контрадикторан.
Чим се "учланиш" у неку странку, колика год она била, постајеш "део стада".
Сам ЧИН, ИДЕЈА учлањивања је то.
Наравно да је.Aha.........ideja uclanjenja u stranku je da postanes "deo stada".....
No comment..
glavno da je ceda drzavni neprijatelj a seki nije