Da li je Čeda Jovanović državni neprijatelj?

• Začetnik teme Začetnik teme Ryco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma kaze da je ceda neprijatelj naroda, ja nisam cuo od mog "naroda" [albanaca] da nam je neprijatelj:lol::lol::lol:

ps.kako rece milosevic "ovaj narod niko ne sme da bije" na sta li je mislio

Дакле у том смислу нечији... онда ОК...
Није тај непријатељ ни ''мом народу''... Не разумем што се толика прашина дигла око једног тако сићушног и никаквог лика...

А о покојницима не бих...

sanjaj . mi srbi cemo nase kosovo kad tad povratiti i osloboditi. ti se naravno u srbe ne racunas. kosovo je bilo de fakto nezavisno 500 godina od srba i srbije pa smo ga povratili. povraticemo ga opet cim nacisticke NATO sile nestane. A izgleda da ce to biti brze nego sto smo ocekivali, jer se nove sile na istoku dizu a pre svega Kina i Rusija. Carstvo zasnovano na papiricu zvanom americki dolar se ubrzano rusi.

Дакле ми Срби патимо од недостатка животног простора?
Страшно. Па ми ни са овим простором који је тренутно наш не радимо ништа.
Трабуњамо о Косову годинама и тапкамо ли тапкамо у месту.

Дакле у том смислу нечији... онда ОК...
Није тај непријатељ ни ''мом народу''... Не разумем што се толика прашина дигла око једног тако сићушног и никаквог лика...

А о покојницима не бих...

koliko onda srpskih naroda postoje u srbiji:confused::confused:
ps.onaj rece "neprijatelj mog naroda" ti "nije nep..."

sanjaj . mi srbi cemo nase kosovo kad tad povratiti i osloboditi. ti se naravno u srbe ne racunas. kosovo je bilo de fakto nezavisno 500 godina od srba i srbije pa smo ga povratili. povraticemo ga opet cim nacisticke NATO sile nestane. A izgleda da ce to biti brze nego sto smo ocekivali, jer se nove sile na istoku dizu a pre svega Kina i Rusija. Carstvo zasnovano na papiricu zvanom americki dolar se ubrzano rusi.

A od kada je upraznjavanje snosaja sa pesterskim i kopaonickim ovcama ,postalo merilo ko je Srbin, a ko ne ? mada sa obzirom na tvoje okolnosti ne bi me cudilo da si uvreteo u glavu da si ti neko kompetentan da odredjuje ko je sta ,hebiga taj zoo sex je gadna stvar za mozak sto se vidi na tvom slucaju .

Ako se neko u svom političkom delovanju javno izjašnjava protiv državnog uredjenja i Ustava i poziva i podstiče druge na isto, on je po definiciji državni neprijatelj, tj., neprijatelj te države. Ako LDP i ekipa tvrdi da je KiM de fakto nezavisno i ubeđuje ljude da se što pre suoče sa tom "realnošću" i da počnu da razmišljaju o Srbiji kao o zemlji kojoj nije bitno da li ima ili nema deo svoje teritorije, onda oni nastupaju direktno protiv državnih interesa Srbije (usaglasenih Ustavom).
Interesuje me šta ljudi misle o ovom? Pozivam sve one koji misle kao ja da oformimo neku neformalnu grupu gde ćemo se boriti protiv ovakvog razmišljanja (i ovakvog http://www.elektrobeton.net/vremesmrti.html) i jebati im mater! Pozdrav!!
Pescanici, betoni, kurtoni....te gadarije se sire poput neke zaraze, svaki dan po neki novi antisrpski sajt; potpuno su kontaminirali internet 'prostor' u Srbiji sa jasnim ciljem da tim sektaskim mantrama isperu mozak sto vecem broju mladih ljudi (koji uglavnom cine net-populaciju) i pretvore ih u ustasoidne zombije, patoloske neprijatelje Srba i svega sto sa Srbima ima veze.

Naravno ako neka od tih spodoba bude uhapsena, odmah bi krenula orkestrirana medijska halabuka o toboznjem 'gusenju ljuskih prava i sloboda u Srbije, fasizmu kojem se mora suprotstaviti', bla,bla...Sve ono sto bi najvise odgovaralo siptarima.

A opet mislim da bi bar ovu situaciju trebalo iskoristiti da se preduzmu koraci po ruskom modelu, dakle zabraniti raznorazne antidrzavne organizacije finansirane iz inostranstva.
Pa nek arlaucu koliko hoce, i oni i njihove inostrane gazde...ionako nista drugo i ne rade.

Imaš li neki bolji argument od ''joooooooooj sevilja'' i prevrtanja očima?

Izvinjavam se što prekidam diskusiju, ali mi se čini da imam "bolji argument(e)".

Prvo, LDP i Čeda kao čelnik su "koskica" bačena za zamajavanje prostodušnog naroda. Dok narod grdi Čedu, neki drugi ljudi rade grozne ovoj državi i ovom narodu.

Drugo, LDP i Čeda ne mogu nikako da budu krivci za situaciju na Kosovu. O tome bi trebalo misliti i setiti se "prosperitetne" politike SM i VŠ devedesetih godina. Situacija na Kosovu ne postoji od 2000. godine na ovamo, ta situacija se "desila" mnogo, mnogo ranije. Tako da je veoma očigledno, svakom neostrašćenom posmatraču da Čeda i Kosovo imaju dodirnih tačaka, taman koliko SM i situacija u Iraku. Ne može se povezati nikako, ali može poslužiti kao dobar alibi nesposobnoj vladi da optuži nekoga za izdaju, odnosno veleizdaju.

Treće, LDP je minorna stranka koja ima podršku od nekih 5-6% biračkog tela i ni na koji način ne može da utiče na politiku i ekonomiju ove zemlje.

Tako da, dok vi tražite krivca za situaciju na Kosovu u Čedi i LDP, pravi krivci se vešto predstavljaju kao najveće patriote koje je ova zemlja ikada imala.

Žao mi je gospodo što moram da vam kažem, ali čak i da Čeda ne postoji, situacija na Kosovu bi bila identična ovoj koja sada postoji.

Kucate na pogrešna vrata. Obratite se radikalima i SPS, oni su vodili politiku devedesetih, a ovo je direktna posledica njihovog nezrelog načina vodjenja politike jedne zemlje. Nije politika za svakoga, u ozbiljnim zemljama politikom se bave ljudi školovani za tu profesiju, u Srbiji, predsednički kandidat koji ima podršku preko milion ljudi, ima završenu srednju školu i nikakvu političku sposobnost.

Bilo bi dobro da je jedini, na žalost, u ovoj zemlji skoro da i nema ozbiljnih političara, kojima bi interes i dobrobit države bio na prvom mestu, a sopstveni interes na drugom. Ovde je sve postavljeno naglavačke.

Tako da džabe vodite borbu protiv Čede. Čeda je nebitan, ali dobro dodje vlastima u Srbiji da ukažu na "glavnog krivca". Videćemo, veoma uskoro, koliko su ljudi na vlasti sposobni da reše problem, ne samo Kosova, već i 25% nezaposlenih u ovoj zemlji i mnoge druge probleme koji postoje.

Da se vratim na Čedu...
Smatram da nije državni neprijatelj.Zašto?Jednostavno.Na vlasti je stranka koja se zalaže za legalizam i institucije.Šta to znači?Znači da je Čeda pošten,i sve ono što je na njemu i oko njega je pošteno zarađeno i stečeno.
Da nije tako on bi dosad bio u zatvoru,a nelegalna imovina konfiskovana.
To je bila legalistička strana priče.
Sve suprotno od ovog mišljenja dovodi u apsurd vlast i sve ono za šta se stranke na vlasti deklarativno zalažu.8-)

Da se vratim na Čedu...
Smatram da nije državni neprijatelj.Zašto?Jednostavno.Na vlasti je stranka koja se zalaže za legalizam i institucije.Šta to znači?Znači da je Čeda pošten,i sve ono što je na njemu i oko njega je pošteno zarađeno i stečeno.
Da nije tako on bi dosad bio u zatvoru,a nelegalna imovina konfiskovana.
To je bila legalistička strana priče.
Sve suprotno od ovog mišljenja dovodi u apsurd vlast i sve ono za šta se stranke na vlasti deklarativno zalažu.8-)

Upravo tako. Samo, opet kažem, na žalost, nije jedini. Ali je nekako najuočljiviji i nekako veoma podoban za "glavnog krivca".

Ovo što si rekla samo ga čini nevinim i nedužnim.On tako izgleda običnom posmatraču.U svakoj normalnoj državi bi trunuo u zatvoru,i ne bi se čulo niti znalo ništa o njemu.

Ne, grešiš, nevinim i nedužnim ga čini to što je na slobodi. Već sam ranije nekoliko puta rekla: mlatarali su nekakvim dokazima, pretili sudom, zatvorom i šta je od svega toga bilo? Ništa, je li tako? Znači da je nevin. Dok se ne dokaže suprotno.

Back