Imaš li neki bolji argument od ''joooooooooj sevilja'' i prevrtanja očima?
Izvinjavam se što prekidam diskusiju, ali mi se čini da imam "bolji argument(e)".
Prvo, LDP i Čeda kao čelnik su "koskica" bačena za zamajavanje prostodušnog naroda. Dok narod grdi Čedu, neki drugi ljudi rade grozne ovoj državi i ovom narodu.
Drugo, LDP i Čeda ne mogu nikako da budu krivci za situaciju na Kosovu. O tome bi trebalo misliti i setiti se "prosperitetne" politike SM i VŠ devedesetih godina. Situacija na Kosovu ne postoji od 2000. godine na ovamo, ta situacija se "desila" mnogo, mnogo ranije. Tako da je veoma očigledno, svakom neostrašćenom posmatraču da Čeda i Kosovo imaju dodirnih tačaka, taman koliko SM i situacija u Iraku. Ne može se povezati nikako, ali može poslužiti kao dobar alibi nesposobnoj vladi da optuži nekoga za izdaju, odnosno veleizdaju.
Treće, LDP je minorna stranka koja ima podršku od nekih 5-6% biračkog tela i ni na koji način ne može da utiče na politiku i ekonomiju ove zemlje.
Tako da, dok vi tražite krivca za situaciju na Kosovu u Čedi i LDP, pravi krivci se vešto predstavljaju kao najveće patriote koje je ova zemlja ikada imala.
Žao mi je gospodo što moram da vam kažem, ali čak i da Čeda ne postoji, situacija na Kosovu bi bila identična ovoj koja sada postoji.
Kucate na pogrešna vrata. Obratite se radikalima i SPS, oni su vodili politiku devedesetih, a ovo je direktna posledica njihovog nezrelog načina vodjenja politike jedne zemlje. Nije politika za svakoga, u ozbiljnim zemljama politikom se bave ljudi školovani za tu profesiju, u Srbiji, predsednički kandidat koji ima podršku preko milion ljudi, ima završenu srednju školu i nikakvu političku sposobnost.
Bilo bi dobro da je jedini, na žalost, u ovoj zemlji skoro da i nema ozbiljnih političara, kojima bi interes i dobrobit države bio na prvom mestu, a sopstveni interes na drugom. Ovde je sve postavljeno naglavačke.
Tako da džabe vodite borbu protiv Čede. Čeda je nebitan, ali dobro dodje vlastima u Srbiji da ukažu na "glavnog krivca". Videćemo, veoma uskoro, koliko su ljudi na vlasti sposobni da reše problem, ne samo Kosova, već i 25% nezaposlenih u ovoj zemlji i mnoge druge probleme koji postoje.