Da li je Čeda Jovanović državni neprijatelj?

• Začetnik teme Začetnik teme Ryco
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mene samo interesira čemu toliko larme oko tog političara kad je ta partije :
1. u opoziciji
2. najmanje su zastupljeni u skupštini Srbije i teško da će u bližoj budućnosti doć do vlasti...

jel to možda samo zato da se skreće pažnja od gorućeg i VEĆEG problema za Srbiju zvan: SRS...ili? ...

Čudo jedno kako ti sa strane vidiš stvari onako kako treba, a "insajderi" to nikako ne mogu da vide. Ili neće, ko bi znao.:roll:

1. u opoziciji
2. najmanje su zastupljeni u skupštini Srbije i teško da će u bližoj budućnosti doć do vlasti...

jel to možda samo zato da se skreće pažnja od gorućeg i VEĆEG problema za Srbiju zvan: SRS...ili? ...

tako nekako... samo ajde ti nama reci onako sa strane kako ljude opasuljiti da poveruju u tako nesto... pa ovde se radikali slave kao krsna slava bre aman i tako dalje.... covece!

to je samo bilo za primer kako se najprljavijim sredstvima služe "mediji" u Srbiji, a pri tom svesni kakav poguban uticaj imaju na keriranje mišljenja kod one "proste većine"
Мислим да је врло јасно какав је опасан и погубан утицај медија, нарочито ТВ, био, свих оних година СМ-ове власти.

Да је, заправо - оставио много теже последице него што нам се чини.

Али, то, мени, заправо и није тако занимљиво питање, јер се, уосталом, врло добро зна огроман, зли утицај медија, ТВ опет нарочито, и иначе, свуда у свету, таква му је природа.

То је - зло - САМО ПО СЕБИ.

Него, мени је ипак у свему занимљивије, и мање јасно - како неко може у Ч. Ј. да види малте не - "бога", и "спас за Србију", кад се он, у свему заправо показао - и показује - далеко - мањег "домета" него што је, можда било замишљено.

Речју - недорасло.

У ком год хоћеш смислу.

1. u opoziciji

Najbolje bi bilo da se integrišu LDP i SRS.

gle ja samo primjećujem ...boli mene uvo za Čedu...al čoveče smešno mi kad napadate lidera stranke koja je jedva prešla cenzus i nije u koaliciji sa vladajućima niti je to bila niti će to bit u dogledno vrijeme...bruka...

inaće neznam koliko primjećujete...al proteklih par mjeseci pokušavam izbjegavati neke teme poput teme o Kosovu (lepljiva) o Čedi, pa čak i o SRSu...jedino ako se ne ode toliko u širinu pa se počne pljuvat po okolnim narodima na dotičnoj temi...jednostavno nit me briga niti me se dotiče...

pokušavam svoju "misiju" na Krsti svesti samo na teme koje eventualno imaju neke veze s Hrvatskom ili regionom...

a to ko će da vlada u Srbiji...pa ako baš toliko žudite za radikalizmom...vaša stvar...

samo su mi neke stvari smešne...al neću da ih navodim...jer mi se stvarno ne da raspravljat..
neka ljudi žive u iluziji...

ne želim biti taj koji drugima ruši njihovu bujnu maštu i "vLažne" snove
pozz

gle ja samo primjećujem ...boli mene uvo za Čedu...al čoveče smešno mi kad napadate lidera stranke koja je jedva prešla cenzus i nije u koaliciji sa vladajućima niti je to bila niti će to bit u dogledno vrijeme...bruka...

inaće neznam koliko primjećujete...al proteklih par mjeseci pokušavam izbjegavati neke teme poput teme o Kosovu (lepljiva) o Čedi, pa čak i o SRSu...jedino ako se ne ode toliko u širinu pa se počne pljuvat po okolnim narodima na dotičnoj temi...jednostavno nit me briga niti me se dotiče...

pokušavam svoju "misiju" na Krsti svesti samo na teme koje eventualno imaju neke veze s Hrvatskom ili regionom...

a to ko će da vlada u Srbiji...pa ako baš toliko žudite za radikalizmom...vaša stvar...

samo su mi neke stvari smešne...al neću da ih navodim...jer mi se stvarno ne da raspravljat..
neka ljudi žive u iluziji...

ne želim biti taj koji drugima ruši njihovu bujnu maštu i "vLažne" snove
pozz

samo vas posmatramo.... hehehehe

Prilozi

• hronika1_1.jpg
    hronika1_1.jpg
    8,8 KB · Pregleda: 5
glavno da je ceda drzavni neprijatelj a seki nije

А није ли, коначно, време да се сви они - поставе на - право место?

У противном, тај принцип - погрешне перцепције, изгледа, остаје, општи, и највећи наш проблем.

СМ и Шешељ јесу - државни непријатељи, а не "спасиоци нације", наравно.

Али, ни Ч. Ј. није никакав богомдани "избавитељ", каквим га неки овде виде.

Далеко од тог, како рекох.

Пре свега - недорастао...

Ko je bre taj Ceda o kom' non stop pricate ? :roll: O kakvim vi g0vnima ovde pricate pa to je strasno, ajde da je neki "faktor" sa 2% glasova, ali te koalicije od 5 stranaka za 5% glasova, ma daj, da ne spominjem da se za takve izjeve robija u normalnim drzavama, ali ovo je Srbija ;)
Тачно. Управо то, - Ко је тај Ч. Ј?
Поново: - НЕДОРАСТАО у сваком погледу.

А неки у њему виде бог зна какав "фактор".

И тај кикирез има уопште образа, да, рецимо, онако напада Тадића, тј. ДС.
Ма, хајде...

kod mene je samo jedna stvar definitivno opredeljujuca , kada biram da glasam za Cedu, a ne za nekoga drugog.....

Nije to ni program, ni obecanja , jer niko, pa ni on , nece ispuniti ni deseti deo predizbornog marketinga......stvar je , u tome, sto sam uvek prezirao, i gadio se te psihologije rulje i mase.......ko stoka, koja nema svoj mozak, sve u srbiji se diglo na ustanak .....ne protiv siptara ( tu smo vec dobili po usima ) . ne protiv tajkuna ( miskovic i karic su u srbiji bozanstva ...sveti misko i sveti kara )......ne protiv kriminalaca ( srbi su poznati kao fanovi siptara , kuma, legije , i ostalog olosha )...

Nego se digla kuka i motika na Cedu Jovanovica......zadrigla masa "patriJota" i "domacina"
nasla uzrok svih svojih nesreca, nesposobosti, gluposti, zaostalosti i tuposti, bede i siromastva u Cedi Jovanovicu.......ma keve ti...

E, tu sam ja, eto, koji nikada u partiji ni jednoj nije bio, odlucio da odem pre nekoliko dana do opstinskog odbora ldp.......i da se uclanim ....onako iz fazona....
Da imam clansku kartu, na kojoj ce da pise da nisam deo stada........nista vise....

kod mene je samo jedna stvar definitivno opredeljujuca , kada biram da glasam za Cedu, a ne za nekoga drugog.....

Nije to ni program, ni obecanja , jer niko, pa ni on , nece ispuniti ni deseti deo predizbornog marketinga......stvar je , u tome, sto sam uvek prezirao, i gadio se te psihologije rulje i mase.......ko stoka, koja nema svoj mozak, sve u srbiji se diglo na ustanak .....ne protiv siptara ( tu smo vec dobili po usima ) . ne protiv tajkuna ( miskovic i karic su u srbiji bozanstva ...sveti misko i sveti kara )......ne protiv kriminalaca ( srbi su poznati kao fanovi siptara , kuma, legije , i ostalog olosha )...

Nego se digla kuka i motika na Cedu Jovanovica......zadrigla masa "patriJota" i "domacina"
nasla uzrok svih svojih nesreca, nesposobosti, gluposti, zaostalosti i tuposti, bede i siromastva u Cedi Jovanovicu.......ma keve ti...

E, tu sam ja, eto, koji nikada u partiji ni jednoj nije bio, odlucio da odem pre nekoliko dana do opstinskog odbora ldp.......i da se uclanim ....onako iz fazona....
Da imam clansku kartu, na kojoj ce da pise da nisam deo stada........nista vise....
Опет - контрадикторан.
Чим се "учланиш" у неку странку, колика год она била, постајеш "део стада".

Сам ЧИН, ИДЕЈА учлањивања је то.

Кад се ради о - ПОЛИТИЧКИМ удружењима, посебно.

Прави индивидуалац, и онај ко презире психологију масе је - ДАЛЕКО и од помисли на тако нешто.

А ако већ... Боље је било да си се учланио у неку сасвим непознату странку, па још с неким необичним именом.

Претпостављам да има таквих, колико оно неко ономад рече да беше регистровано странака у Србији, неки троцифрени број, дакле, сасвим довољно за екстраваганцију и зезање.

Aha.........ideja uclanjenja u stranku je da postanes "deo stada".....:):):):)
No comment..
Наравно да је.

Размисли мало боље о свим аспектима тога.

О смислу, циљевима, твојој улози у странци. Активно, пасивно чланство, итд, итд... :)

Неки циљеви могу се боље постићи на друге начине.

Vidite pricamo o bolesnom coveku.
Jos jedan dokaz nase preterane tolerancije i komfornog odnosa prema svemu.
Tu se krije i kljuc svih desavanja koja su nas zatekla.
Treba da se doogodi bas nesto zestoko pa da se opametimo.
Nije to od juce.
Setite se samo prvog svetskog rata, golgote, Jasenovca, bombardovanja....

Nikako da se opametimo....

Javlja mi advokat da je predsednički kandidat LDP-a Čedomir Jovanović protiv mene i mojih kolega iz Pressa ovih dana podneo čak 54 krivične prijave!

Prijavljuje, tuži, traži Čeda milionske odštete. Onako na đuture. Predlaže Jovanović i da se meni izrekne mera „zabrane obavljanja profesionalne delatnosti" (!?!). Tvrdi Čeda u svojim tužbama i prijavama da smo mu narušili ugled i čast (ima li taj uopšte ugled i čast?!), da smo mu naneli duševni bol, da smo ga grubo oklevetali dovođenjem u vezu sa „zemunskim klanom". E, cvrc, Milojka! Nije, jelte, kriv onaj koji je prdn'o, nego onaj koji je čuo.

Elem, kad već imam 54, neće biti zgoreg da zaradim i 55. krivičnu prijavu. Ne mogu, bre, više ćutke da gledam legalizaciju čedističkog mafijašluka. Ne mogu, bre, da oćutim činjenicu da se nosač mafijaških torti i ljubitelj narkodilerskih šuški po srpskim šifrovanim medijima predstavlja kao legitimni „demokratski lider". Ne mogu, bre, više da slušam kako Čeda Šiler celoj Srbiji drži lekcije sa skupštinske govornice. Ne mogu, a da još jednom javno ne upitam kako je moguće da svi olako prelaze preko brojnih dokaza i iskaza koji nedvosmisleno dokazuju da je Jovanović bio istaknuti saradnik „zemunskog klana"?! Ko je, bre, i u čije ime njemu oprostio? Ko mu je prodao oprosnicu grehova i dozvolio mu da na izborima opere svoju mafijašku biografiju?! Konačno, ko mu i u strahu od koga dozvoljava da nekažnjeno otvoreno poziva na rušenje ustavnog poretka Srbije?!

Taj i takav Čeda Šiler ovih dana je prvi krenuo u milionsku predizbornu kampanju. Mamutski televizijski spotovi, glamurozni gebelsistički skupovi, kolone besnih džipova... I niko se u srpskoj javnosti ne pita odakle mu pare. Nikome nije čudno to što Čeda sa svojom „LSD 4,5 odsto partijom" troši u kampanji više para i od demokrata i od radikala!

Alo, bre, klošari!!! Pa, nije li ovako Čedi Šileru omogućeno da kroz kampanju opere ne samo svoju biografiju, nego i svoje prljave, mafijaške milione?!
D Vucicevic

Back