ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.292
Баћушка, гдје је Сики - ролигстонс? инфо...Вы хотите выпить пива?![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Баћушка, гдје је Сики - ролигстонс? инфо...Вы хотите выпить пива?![]()
![]()
Koliko često kadiš kuću?Баћушка, гдје је Сики - ролигстонс? инфо...
О велечасни... исповедам се код другога, опрости...Koliko često kadiš kuću?
Znači licimer. Dobro.О велечасни... исповедам се код другога, опрости...
Господине, зар не знате да канони забрањују да исповедате ван ваше дијацезе...?Znači licimer. Dobro.
Sve je to u redu ali kada to radi hrišćanin pravoslavni to je Bogouugodno. A ti si neki sektaš izgleda.Господине, зар не знате да канони забрањују да исповедате ван ваше дијацезе...?
Не тера мирис тамјана демоне, него сила Христова... и римокатолици каде, па су пуни нечисте силе ко да каде људским жртвама...
резонујете као да сте завршили Богословски факултет у Београду, који је данас више политички него верскиSve je to u redu ali kada to radi hrišćanin pravoslavni to je Bogouugodno. A ti si neki sektaš izgleda.
Pomoliću sa za spas tvoje duše i da ti se oproste gresi kojima robuješ!резонујете као да сте завршили Богословски факултет у Београду, који је данас више политички него верски
Ви као свештено лице ваљда знате да духовник треба да милује, а не да користи тешке речи ''секташ''... то малко није духовно, и може да буде белаја ако налетите на неког ко је јако добро упознат са православним учењем, моралом и обичајима...
Има једна анегдотица за лика са аватара којим Дроћко патријархује...Брзо ће њега да распопе...![]()
Ja sam od danas u lepoj Francuskoj i pre dva sata na recpeciji hotela ( u kome nocimo) nece ni da razgovarajuda ali svi penzosi su vakcinisani, u čemu je problem?
Nisu valjda nase zenske izgubile?Nisam znao da su Turci postali sila u ženskoj odbojci.
to sam i ja pitao baba rifku pošto su oni drugari, ali sa druge strane mukКвадраташи, мало питање - где је Сизиф?
Да га није камен прегазио?
Зна котач, он је за тривијалности махер...to sam i ja pitao baba rifku pošto su oni drugari, ali sa druge strane muk![]()
nisu baš sad postali, bili su i ranije jaki, sećam se da su imali jake kadetkinje i omladinke...sad su više toplo hladno, mada nikad skroz lošeNisam znao da su Turci postali sila u ženskoj odbojci.
Ma, dobile. Ali jake TurkinjeNisu valjda nase zenske izgubile?
Sad vidim da je više naših igračica igra u njihovoj ligi. Jaka liga. Verovatno ulažu dosta poslednjih godinanisu baš sad postali, bili su i ranije jaki, sećam se da su imali jake kadetkinje i omladinke...sad su više toplo hladno, mada nikad skroz loše
tako je, kao i košarkaši, veliki novac je u opticajuSad vidim da je više naših igračica igra u njihovoj ligi. Jaka liga. Verovatno ulažu dosta poslednjih godina
Али она није сви.
Примећујеш, рецимо, да никад нико не каже "традиционална, поштена, честита и опробана факцина" за Оксфорд-Зенекину варијанту, иако ни она није ослоњена на рнк метод? Или Џ&Џ? Не, то није ни традиционално, ни честито, али са друге стране Руси кад направе аденовирус вакцину, то је хиперчестито и традиционално.
На делу је један врло труо наратив и мени је то искрено заморно. И један је од разлога због којих ни не долазим у Србију, јер ме такав доминантан наратив врло смара, и осећам се као да сам на планети мајмуна док га слушам.
Мухамед се преврће у гробуЈаке су али су и нашминкане...