Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.110
A ti bi da se vratimo u komunizam kad su vakcine pravljene od nematerijalnog, a ljudi nisu trošili svoj rad/vreme?![]()
није све у бизнису !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti bi da se vratimo u komunizam kad su vakcine pravljene od nematerijalnog, a ljudi nisu trošili svoj rad/vreme?![]()
Елем, да би се знало да ли је нека друга вакцина боља као бустер, потребно је извршити истраживања која не трају кратко. Треба урадити више истраживања, са групама које примају Х, друге групе примају Y, следећа група прима плацебо, а затим пратити стање на испитиваним случајевима. Потом, цело истраживање (метод, резултати, закључци...) објавити да увид у истраживања имају и сви остали (не ми обични људи, већ научници) и тек онда можемо да дођемо до закључка.
Међутим, када је ковид у питању, свега тога нема од почетка, али се тражи да слепо верујемо "струци", у далеко већој мери, него што, рецимо, религијски поглавари траже од верника да верују у божанску силу. А ко постави критично питање или мишљење, буде изложен јавном линчовању.
Ето, знао сам да ћеш за то да се закачиш... а опет си промашио јер рекох ''ни нула посто''Da, to je ta mudrost zilotića, 4,5 milona je nula posto.![]()
![]()
![]()
Путуј игуманијо...Evo sam na aerodromu
Ама ја сам рекао да доца опште праксе може само мало боље на основу искуства ако ништа друго да процени који бустер треба којој особи...у случају моје кеве било је лако...примила је две дозе Синофарма, после 7 недеља добила ковид(лакши облик али са обостраном уоалом плућа), била 11 дана у болници...доца је мало размислио и рекао...она сад већ има природни имунитет који је јачи од овог другог и нема потребе за неким другим бустером осим Синофама...све се то лепо завршило пошто је и кева хтела ислључиво Синофарм вакцину...
Не брини, у држави си мајмуна а не на планетиАли она није сви.
Примећујеш, рецимо, да никад нико не каже "традиционална, поштена, честита и опробана факцина" за Оксфорд-Зенекину варијанту, иако ни она није ослоњена на рнк метод? Или Џ&Џ? Не, то није ни традиционално, ни честито, али са друге стране Руси кад направе аденовирус вакцину, то је хиперчестито и традиционално.
На делу је један врло труо наратив и мени је то искрено заморно. И један је од разлога због којих ни не долазим у Србију, јер ме такав доминантан наратив врло смара, и осећам се као да сам на планети мајмуна док га слушам.
Када сам рекао лакши облик мислио сам на то како је прегурала...иначе да, у праву си...чим је обострана упала плућа постаје опасно поготово за неког као она(дијабетес, гојазносз итд)... тако да сам погрешио...Како лакши облик са обостраном упалом плућа и 11 дана у болници?
Шта је теже од тога? респиратор или...не дај Боже...
Ја сам мислио да је лакши облик кад седиш кући и чекаш да се тело избори са вирусом?
Или..још лакши, да вирус проструји кроз тело, да је особа позитивна, али да не осећа никакве симптоме.
To ti živi od nematerijalnog.није све у бизнису !
Sad ti je kasno.Ето, знао сам да ћеш за то да се закачиш... а опет си промашио јер рекох ''ни нула посто''
To ti živi od nematerijalnog.
Ti tvrdiš da mogu da se proizvedu vakcine potpuno besplatno. Komunjaro.Ти повади из човечанства све нематеријално, ... што мени потураш контра посао ?
Е ти кад би спозно спрдачину синтагме ''ни нула посто'' не био био Рифер...Sad ti je kasno.
Ti tvrdiš da mogu da se proizvedu vakcine potpuno besplatno. Komunjaro.![]()
"u ništa"? pa još jednom si pogodio...Е ти кад би спозно спрдачину синтагме ''ни нула посто'' не био био Рифер...
Тако се људи мог бившег окружења шале, кад оће нешто да претворе у ништа
А ти да се разумеш у економију и експоненцијални пад цене коштања више милионски фабричких производа до скоро нула динара, можда би и баратао мало боље математиком произвидње биле чегаTi tvrdiš da mogu da se proizvedu vakcine potpuno besplatno. Komunjaro.![]()
Мислиш у-ништио?"u ništa"? pa još jednom si pogodio...![]()
I još jednom, ako nemaš (a nemaš) šta pametno da kažeš, bolje da ćutiš.А ти да се разумеш у економију и експоненцијални пад цене коштања више милионски фабричких производа до скоро нула динара, можда би и баратао мало боље математиком произвидње биле чега
pa to, u svakom slučaju bolje od vakcina..
Рифке и друзи...ko o čemu vi o vakcinama...
ko o čemu vi o vakcinama...