- Poruka
- 86.511
Jutros krenuo u opticaj Stoyko CoinBaš danas bejaše lep prizor Skylinea grada sa Beograđankom
s leve strane dok vozim preko Gazelleh
Za 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000 dolara možeś da dobiješ 5 Stoyko Coina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jutros krenuo u opticaj Stoyko CoinBaš danas bejaše lep prizor Skylinea grada sa Beograđankom
s leve strane dok vozim preko Gazelleh
A zašto je medved počeo da viče i beži?Oči u oči sa medvedom: Poštara na Goliji presrela ova životinja, a onda je počeo da viče i beži
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2021&mm=06&dd=12&nav_id=1873521
Mogu ti reći da ništa manje nisu vredni od ostalih kriptovalutaJutros krenuo u opticaj Stoyko Coin
Za 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000 dolara možeś da dobiješ 5 Stoyko Coina
A videćemo za 10 godina koliko će vredi Stoyko Coin.Mogu ti reći da ništa manje nisu vredni od ostalih kriptovaluta
Ali ja imam stan od 20 miliona eura u ParizuA videćemo za 10 godina koliko će vredi Stoyko Coin.
Sad ako prodaš sve što imaš za deset godina može da se multiplicira.
Jedino će ti malo biti nezgodacija gde da utucaš prijatnih 10 godina, kakav USA šator ili sl.
E, ja sam juce "vadila" test (sutra dolazim u domovinu),Ali ja imam stan od 20 miliona eura u Parizu
Samo mrzi me da vadim PCR test, da zalijem cvijeće
Srecan putE, ja sam juce "vadila" test (sutra dolazim u domovinu),
test kosta 90 evra, al mi juce rekose da momentalno ne kosta nista
jer me je ona sto mi je cackala po nosu i grlu pitala da li sam Spkinja
( moje je prezime, a i ime nesto tipa Nevenka Stamenkovic)
i stvarno mi nisu poslali racun, samo test na mail.
Od sutra svi mogu da putuju, navedena je decidirano i Srbija kao
zemlja bez rizika pa ti onda izvoli, bez testa.
Nabrao sam oko 5 tona skoro, nije lose.Ove godine slabo jagode.
Slabo si ih jeo? Da li si probao sekundarno kao jaguarka?Ove godine slabo jagode.
Pa pošalji ****nosceva da zalije, biće mu čast i pležr i počasti ga za kajganu.Ali ja imam stan od 20 miliona eura u Parizu
Samo mrzi me da vadim PCR test, da zalijem cvijeće
Možda će vremenom da se otpišmane, i priznaju samo vakcinacione certifikate.Pa pošalji ****nosceva da zalije, biće mu čast i pležr
Jer vidi, sad je lepo vreme i idu godišnji odmori posle prvomajskih praznika i bolovanja pre praznika rada.Možda će vremenom da se otpišmane, i priznaju samo vakcinacione certifikate.
Kao Španija, za njih treba samo neka aplikacija a ne i brzi antigenski test.
U svakom slučaju Baba Rifka ostaje suha pimpeka, jer se Ling Long vaxine ne priznaju
A to bi bilo, sta? Jagode i uopste voce pa i vinova loza uspeva
na Jugu Rusije, sta i zasto da 140 miliona stanovnika kupuje iz
majusne Srbije koja nema ni za svoje stanovnike dovoljno?
VESTI7
Oči u oči sa medvedom: Poštara na Goliji presrela ova životinja, a onda je počeo da viče i beži
Prava drama odigrala se u selu Vrletnica podno planine Golije u blizini Ivanjice. Poštar, Dalibor Pantović dok je bio na radnom zadatku susreo se oči u oči sa medvedom, dok je šumskim putem išao do domaćinstava da odnese poštu.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2021&mm=06&dd=12&nav_id=1873521
Postar nosio Tihiju izvod iz banke.
Ipak, biti Rastrgnut, nije onaj život koji su nam prepričavali u lažnim prospektima nacionalnog parka životinja "Golija."Ma ovo neki gradski postar verovatno po kazni prebacen u golijsko selo pa se slabo snalazi. Mi pravi Golijasi kad sretnemo medveda, izljubimo se, izgrlimo i pitamo za junacko zdravlje i onda teramo dalje svaki svojim putem.
jagode bre i nisu neko voce. U Nemackoj ih ima najvise na Severu.Nema dovoljno sunca. Samim tim nije taj kvalitet kao kod nas.
kaži hvala Srbskoj zemlji!Nabrao sam oko 5 tona skoro, nije lose.

Ipak, biti Rastrgnut, nije onaj život koji su nam prepričavali u lažnim prospektima nacionalnog parka životinja "Golija."
Realnost te demantovala....
jagode bre i nisu neko voce. U Nemackoj ih ima najvise na Severu.
Voce su tresnje, kajsije, a njih ima na Krimu koliko volis i ne samo na Krimu. Tamo gde ima badema, tamo je klima dobra.