- Poruka
- 200.823
Drugarica Komunsitkinja je u cvetu mladosti!Jeste, ali neka mora da bude prva a znamo ko je starija, te dakle, ja cu da sacekam![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugarica Komunsitkinja je u cvetu mladosti!Jeste, ali neka mora da bude prva a znamo ko je starija, te dakle, ja cu da sacekam![]()
Bezi bezi ljubavnicheBaterija 10%... a treba popiti jos 1 pivo...
Pitaj ga koliki je porez platio na jagode!Bezi bezi ljubavniche
Staaaaaa? Alo sinisa mali, mani se...Pitaj ga koliki je porez platio na jagode!![]()
![]()
Kod mene kap nije palo. Nije ni kod Auto komande i Zvezdinog stadiona, kad sam bio tamo jutros.Rifke jel opet plivate danas, sta se dogadja u BG?
Sta ja da dodjem motorom pa me bujica odnese?!
Cuva Bog frilensereKod mene kap nije palo. Nije ni kod Auto komande i Zvezdinog stadiona, kad sam bio tamo jutros.
Valjda ja znam kakvo je stanje na putevimaverujte jaguaru ne verujte sopstvenim ocima![]()
Ja sam svojim očima video tačno nula kapi. A bio sam celo pre podne sa jedne strane reke, pa kasnije sa druge strane. To je neki oblak zakačio samo jedan deo grada i to je to.verujte jaguaru ne verujte sopstvenim ocima![]()
Nista nije probijeno....Iskopana zemlja pa izbetonirane cevi tunela,ali nema veze opste je poznato da su novinari u Srbiji debili...Probijen tunel na deonici auto-puta Miloš Veliki; "Srbija više neće biti ista zemlja" FOTO
Čačak -- Izgradnjom deonice auto-puta od Preljine do Požege rasteretiće se obilaznica oko Čačka i magistralni put koji prolazi kroz Ovčar Banju.
Izvor: RINA, TV Prva petak, 11.06.2021. | 13:35
Podeli
![]()
Foto: RINA
Na taj način smanjiće se saobraćajne gužve, ali i broj saobraćajnih udesa koji je u Ovčarsko-kablarskoj klisuri poprilično veliki. Radnike na izgradnji deonice danas je obišao ministar Tomislav Momirović.
"Probili smo jedan od tunela u mestu Trbušani, radi se u dve smene po deset sati dnevno i nema stajanja. Ne pravimo nikakve kompromise i ne kalkulišemo kad je u pitanju dinamika radova. Građani su previše čekali, o ovom auto-putu priča se punih pedeset godina, a tek poslednjih se zaista na tome i radi", rekao je Tomislav Momirović.
eonica auto-puta od Preljine do Požege dugačka je 31 kilometar i jedna je od najtežih koja se trenutno gradi u Srbiji, jer se na njoj nalazi veliki broj nadvožnjaka, mostova i tunela.
![]()
Foto: RINA
"Počinju letnji odmori, već se stvaraju saobraćajne gužve na naplatnoj rampi u Preljini kao i na obilaznici oko Čačka. To će za sve nas uskoro biti prošlost. Izvođenje radova na trasi teče predviđenom dinamikom. Nemamo nijedan parkirani bager, niti građevinski kamion. Svi su na terenima, i to širom Srbije. Završetak ove deonice rasteretiće dodatno Ibarsku magistralu, koja je odavno trebalo da bude lokalni put. Smanjiće se broj saobraćajnih nezgoda, koja sada ne iznenađuju jer je frekfencija saobraćaja i broj vozila na našim putevima ogroman", dodao je Momirović.
On je dodao da će auto-putevi uskoro biti osnovna komunikaciona veza između svih delova države.
"Kada se završi deonica do Požege, nastavljamo dalje ka Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini. Kada se svi ovi započeti projekti završe, Srbija više neće biti ista zemlja", zaključio je Momirović.
Srce, ruke, lopata![]()
ćute i pišu, plaćeni za to i krajNista nije probijeno....Iskopana zemlja pa izbetonirane cevi tunela,ali nema veze opste je poznato da su novinari u Srbiji debili...
Mada je verovatnije da su im debili iz puteva rekli tako da napisu a oni su samo dodali ‚‚Srbija nece vise biti ista‚‚
A zasto ti sve ozbiljno shvatas i osecas se prozvanim da odgovoris?Zašto moda? Uzmeš par dana godišenjeg i izbegavaš gužve vikendom.
Dobro, ako je tako.hocu danas na voznju
Posto sam zavrsio sve obaveze i danas i juce do 2 sata sad mogu da se svrckam
Prednost zivota u manjoj sredini.... Imas vremena za sve....
Ja izbegavam vikende za takve stvari. Jer SVI idu subotom/nedeljom na izlet u restorane kad dodje lepo vreme.
A u vreme korone narocito, lepse je ici kad nema ljudi a to je preko nedelje.
I od mene, Crnji! Neka je sa srecom!srećna slava moj beli grade
beograđani nikad lepši nego danas
Ti si mizantrop, pa ne voliš da ima ljudi.hocu danas na voznju
Posto sam zavrsio sve obaveze i danas i juce do 2 sata sad mogu da se svrckam
Prednost zivota u manjoj sredini.... Imas vremena za sve....
Ja izbegavam vikende za takve stvari. Jer SVI idu subotom/nedeljom na izlet u restorane kad dodje lepo vreme.
A u vreme korone narocito, lepse je ici kad nema ljudi a to je preko nedelje.
Ti bi da se svađaš, u toj si fazi, onoj kad te najbolje volim?A zasto ti sve ozbiljno shvatas i osecas se prozvanim da odgovoris?
Dobro, ako je tako.![]()
I od mene, Crnji! Neka je sa srecom!
Nisam, nego si ti u toj fazi. Pitam Tihog, ne tebe, i to s namerom bas njega.Ti bi da se svađaš, u toj si fazi, onoj kad te najbolje volim?![]()