Да ли је боље имати 400м2 у Кули или 50м2 у Београду? Вол. 12 - Ниш је био главни град!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ću opet o tome da lekari nemaju znaje o vakcinama. To nije njihvo posao. Ali se slažem da nakon godinu dana mogu da preporučuju na osnovu iskustva, samo je pitanje da li je to na osnovu ličnog ili imaju neke povratne informacije.

Е, нека се медицинска струка договори.

Пола доктора су ваксери, а пола антиваксери !

И то је ненормално - признај сад... :zloca:

Е, нека се медицинска струка договори.

Пола доктора су ваксери, а пола антиваксери !

И то је ненормално - признај сад... :zloca:
Sve je to posledica interneta i onoga što sam već napisao - lekari nemaju pojma o vakcinama. To nije njihov posao.

To kad nemaš odgovr... ači i ne očekujem od nekoga ko se loži kako su 4,5 milina umrlih nebitni.
То је брате цифра у целом свету, и то натегнута ко жвака...

Више су од нежељених нус ефеката имунизације изгинули (па и то је ништа од цифре колко су се боли), него од традиционалне антиваксерске методе показивања средњег прста Гејцу

Али она није сви.

Примећујеш, рецимо, да никад нико не каже "традиционална, поштена, честита и опробана факцина" за Оксфорд-Зенекину варијанту, иако ни она није ослоњена на рнк метод? Или Џ&Џ? Не, то није ни традиционално, ни честито, али са друге стране Руси кад направе аденовирус вакцину, то је хиперчестито и традиционално.

На делу је један врло труо наратив и мени је то искрено заморно. И један је од разлога због којих ни не долазим у Србију, јер ме такав доминантан наратив врло смара, и осећам се као да сам на планети мајмуна док га слушам.
А обрнути наратив не постоји?...све што долази из Рисије и Кине је срање...ја то гледам као борбу за тржиште а пошто сам традиционалиста изабрао сам традиционалну вакцину...:mrgreen:

Стим што је мојој кеви доца рекао да је боље прими бустера Синофармку...и ту се разликују мишљења...неки лекари чак неће да препишу Фајзера маторим људима због високог притиска или сличних проблема...

Како он може да зна да ли је за бустер бољи Синофарм или нека друга вакцина?

Да ли је то његово одокативно мишљење или су научни институти спровели истраживања на контролним групама и објавиле радове на задату тему?

Или...можда зато што носи бели мантил, значи да он сигурно зна?

А обрнути наратив не постоји?...све што долази из Рисије и Кине је срање...ја то гледам као борбу за тржиште а пошто сам традиционалиста изабрао сам традиционалну вакцину...:mrgreen:

Онда лепо кажи уместо да твојим ирационалним преференцама дајеш обланду рационалног.

То је брате цифра у целом свету, и то натегнута ко жвака...

Више су од нежељених нус ефеката имунизације изгинули (па и то је ништа од цифре колко су се боли), него од традиционалне антиваксерске методе показивања средњег прста Гејцу
Ne lupaj ako već nemaš šta pametno da napišeš.

Како он може да зна да ли је за бустер бољи Синофарм или нека друга вакцина?

Да ли је то његово одокативно мишљење или су научни институти спровели истраживања на контролним групама и објавиле радове на задату тему?

Или...можда зато што носи бели мантил, значи да он сигурно зна?
То је бре неки млади доца који је примао пацијенте пре вакцинације он на основу стања пацијента даје препоруке...ти можеш да га послушаш или не...

To i jeste borba za tržište, zato je zapad toliko kasnio sa vakcinama, jer nisu hteli da daju ulazak Rusima i Kinezima. Naravno, neke države EU su to ukapirale i preskočile te glupe naloge iz EU.
Ali nije reč samo o njima, isto tako su gledali i na vakcine iz UK, koju više ne smatraju delom EU ekonomije.

Kakvo sad opravdanje?

Добро, онда ништа.

Нека свако по својој слободној вољи изабере начин како ће корону превазићи!

или мењајте декларацију о љ.правима, ватајте по улици, везујте и принудно вакцинишите !

To i jeste borba za tržište, ...

Еј, чим помињеш бизнис, одмах ми је сумњива наука, метода лечења и изласка из кризе... ма сумњив ми је вирус !

То је бре неки млади доца који је примао пацијенте пре вакцинације он на основу стања пацијента даје препоруке...ти можеш да га послушаш или не...

Дакле, не зна да ли је Синофарм бољи као бустер од осталих.

Ne lupaj ako već nemaš šta pametno da napišeš.
Па под 4,5М мртвака од ковида, ваљда си мислио на глобалном нивоу... а свет има 7ММ људи, тако да је то ништа, ни нула посто

Нисам ти је крив што ништа не умеш да срочено откуцаш како треба

Дакле, не зна да ли је Синофарм бољи као бустер од осталих.
Ајде овако...он зна онолико колико треба да зна а ти и ја знамо још мање о томе...

Добро, онда ништа.

Нека свако по својој слободној вољи изабере начин како ће корону превазићи!

или мењајте декларацију о љ.правима, ватајте по улици, везујте и принудно вакцинишите !
Ja jesam za to da se menja nešto, ovako ne ide, previše obolelih, previš umrlih.

Еј, чим помињеш бизнис, одмах ми је сумњива наука, метода лечења и изласка из кризе... ма сумњив ми је вирус !
Naravno da je tržište, ili imaš komunističku ideju da postoji nešto besplatno, da nisi neki jaguar možda? :lol:

Па под 4,5М мртвака од ковида, ваљда си мислио на глобалном нивоу... а свет има 7ММ људи, тако да је то ништа, ни нула посто

Нисам ти је крив што ништа не умеш да срочено откуцаш како треба
Da, to je ta mudrost zilotića, 4,5 milona je nula posto. :fdlan: :fdlan: :fdlan:

Naravno da je tržište, ili imaš komunističku ideju da postoji nešto besplatno, da nisi neki jaguar možda? :lol:

бизнис, наука и здравље не иду !

питај запад који се распада баш због тога !

бизнис, наука и здравље не иду !

питај запад који се распада баш због тога !
A ti bi da se vratimo u komunizam kad su vakcine pravljene od nematerijalnog, a ljudi nisu trošili svoj rad/vreme? :lol:

Овако.

Не знамо ни ти ни ја, а ни он.
Тачно, најбоље зна човек који је направио ту ''писамце-РНК технологију'', која се после диверсификовала на више произвођача...

Да сте лепо читали његове чланке, који су цензурисани најстрашније, знали би бар нешто...

Овако само предосећате, ти на сву срећу исправним њухом за целу смрдеж

Овако.

Не знамо ни ти ни ја, а ни он.

Елем, да би се знало да ли је нека друга вакцина боља као бустер, потребно је извршити истраживања која не трају кратко. Треба урадити више истраживања, са групама које примају Х, друге групе примају Y, следећа група прима плацебо, а затим пратити стање на испитиваним случајевима. Потом, цело истраживање (метод, резултати, закључци...) објавити да увид у истраживања имају и сви остали (не ми обични људи, већ научници) и тек онда можемо да дођемо до закључка.

Међутим, када је ковид у питању, свега тога нема од почетка, али се тражи да слепо верујемо "струци", у далеко већој мери, него што, рецимо, религијски поглавари траже од верника да верују у божанску силу. А ко постави критичко питање или мишљење, буде изложен јавном линчовању.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back