Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? No.15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ово је најновија вест са Голије. Од пре пола сата.

KATASTROFA! SELA PODNO GOLIJE ODSEČENA OD SVETA Nevreme uništilo skoro sve prilazne puteve, do kuća se ne može ni terenskim vozilom (FOTO)​

Jako nevreme koje je ponovo pogodilo Ivanjicu iza sebe je ostavilo razorene puteve, pokrenuta klizišta i kuće odsečene od sveta, a grom je pogodio i usmrtio jednu kravu. Usled pokretanja tla ugrožena su i domaćinstva u selima podno Golije: Brusnik, Pridvorica, Devići, Ostatija, Srednja Reka, Ocrten, Staro Selo i Koritnik.

Piše: Rina
30.08.2022. 12:20
0
Slušaj vesti

0:00/1:20

FOTO: RINA / RINA
Nevreme u selima podno Golije
"Skoro svi putevi ka tim selima su danas potpuno neprohodni, ne može se do ljudi proći čak ni terenskim vozilom. Odsečeno od sveta je na desetine domaćinstava, a jedini način komunikacije sa meštanima je putem telefona. Putna infratsruktura na ovom planinskom području je potpuno uništena, a ono što je dodatno otežava situaciju jesu i pokrenuta klizišta", rekao je za RINU Momčilo Mitrović predsednik opštine Ivanjica.

FOTO: RINA / RINA
Nadležne ekipe krenuće u saniranje lokalnih puteva, ali pomoć viših instituacija u ovoj teškoj situaciji je neophodna.
- Apelujem kako na resorna ministarska, tako i na Srbijašume, da nam izađu u susret i što pre ove meštane izbavimo iz nevolje u kojoj su se našli. Na teren će izaći i komisije kako bi bila procenjena pričinjena šteta", naveo je Mitrović.
Jedino što je u ovom nevremenu zaobišlo ugrožene meštane jesu kvarovi na elektro mreži i nije bilo prekida u snabdevanju električnom energijom.
Kako li će Tixi ovo da preživi bok te mazo...

Verovali mi u bajke
Krizni štab nam **** majke
Skuplji test mi sada u glavi
Gajbi sedim sam na slavi.
najjače od svega što poluškolovani koji vraćaju ulubljenu limenku guarane (tresnulo pa počeo neki tajni proces unutra) naučiše sve o koroni preko CIA agenture za dezinformacije

ko na roditeljskim portalima koji forsaju sunet zbog privatnika da zaradi pa krenu da vuku (18 godina pre vremena)

U subotu sam sa prijateljima bio do Kopaonika , u sumi i cistom kiseoniku smo uzivali...

U nedelju sam bio sa porodicom i prijateljima na Goliji. Izveo porodicu gore na rucak , jeli domacu golijsku hranu, posle malo prosetali, i sta ces bolje???
Realno, od toga nema gore...živiš na goliji a vodiš ženu na domaću hranu...neko od vas dvoje je budala

Жене се увек бране језиком и подлошћу, исте су, ма коју боју одеће носиле... Пушћамо ми вас да баљезгате у свим чиновима, више него што нам свима користи...
ne puscas ti nikoga jer zene i nemas niti ces je imati...

Verovali mi u bajke
Krizni štab nam **** majke
Skuplji test mi sada u glavi
Gajbi sedim sam na slavi.
:sad2:
На европском путу
пуно је џомби;
мора и Србин
постати зомби-

Стразбур и Брисел
као Мека и Медина-
светилишта нова