Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.245
Što ne kupiš sada obradivo zemljište dok je 45 evra/m2.zašto te nema nikad da ispisuješ banalne gluposti kad su u toku tzv "demokratske patke & petarde"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što ne kupiš sada obradivo zemljište dok je 45 evra/m2.zašto te nema nikad da ispisuješ banalne gluposti kad su u toku tzv "demokratske patke & petarde"?
White wins, Red could be betterŠto ne kupiš sada obradivo zemljište dok je 45 evra/m2.
Kako li će Tixi ovo da preživi bok te mazo...Ово је најновија вест са Голије. Од пре пола сата.
KATASTROFA! SELA PODNO GOLIJE ODSEČENA OD SVETA Nevreme uništilo skoro sve prilazne puteve, do kuća se ne može ni terenskim vozilom (FOTO)
Jako nevreme koje je ponovo pogodilo Ivanjicu iza sebe je ostavilo razorene puteve, pokrenuta klizišta i kuće odsečene od sveta, a grom je pogodio i usmrtio jednu kravu. Usled pokretanja tla ugrožena su i domaćinstva u selima podno Golije: Brusnik, Pridvorica, Devići, Ostatija, Srednja Reka, Ocrten, Staro Selo i Koritnik.
Piše: Rina
30.08.2022. 12:20
0
![]()
0:00/1:20
FOTO: RINA / RINA
Nevreme u selima podno Golije
"Skoro svi putevi ka tim selima su danas potpuno neprohodni, ne može se do ljudi proći čak ni terenskim vozilom. Odsečeno od sveta je na desetine domaćinstava, a jedini način komunikacije sa meštanima je putem telefona. Putna infratsruktura na ovom planinskom području je potpuno uništena, a ono što je dodatno otežava situaciju jesu i pokrenuta klizišta", rekao je za RINU Momčilo Mitrović predsednik opštine Ivanjica.
FOTO: RINA / RINA![]()
Nevreme u selima podno Golije
Nadležne ekipe krenuće u saniranje lokalnih puteva, ali pomoć viših instituacija u ovoj teškoj situaciji je neophodna.
- Apelujem kako na resorna ministarska, tako i na Srbijašume, da nam izađu u susret i što pre ove meštane izbavimo iz nevolje u kojoj su se našli. Na teren će izaći i komisije kako bi bila procenjena pričinjena šteta", naveo je Mitrović.
Jedino što je u ovom nevremenu zaobišlo ugrožene meštane jesu kvarovi na elektro mreži i nije bilo prekida u snabdevanju električnom energijom.
ne znam za tikomiraKako li će Tixi ovo da preživi bok te mazo...

Donut unterstent.White wins, Red could be better
common Blue
KLUB DEBELIHne znam za tikomira
al znam da ce 4umska ekipa atlantista od srece da zove tamburase pa ce da igraju dans macabre![]()
najjače od svega što poluškolovani koji vraćaju ulubljenu limenku guarane (tresnulo pa počeo neki tajni proces unutra) naučiše sve o koroni preko CIA agenture za dezinformacijeVerovali mi u bajke
Krizni štab nam **** majke
Skuplji test mi sada u glavi
Gajbi sedim sam na slavi.
Realno, od toga nema gore...živiš na goliji a vodiš ženu na domaću hranu...neko od vas dvoje je budalaU subotu sam sa prijateljima bio do Kopaonika , u sumi i cistom kiseoniku smo uzivali...
U nedelju sam bio sa porodicom i prijateljima na Goliji. Izveo porodicu gore na rucak , jeli domacu golijsku hranu, posle malo prosetali, i sta ces bolje???
Ne živi na Goliji već u Raški. Naravno da će da ode na domaću hranu na neki izlet, koja mu je u blizini.Realno, od toga nema gore...živiš na goliji a vodiš ženu na domaću hranu...neko od vas dvoje je budala
ne puscas ti nikoga jer zene i nemas niti ces je imati...Жене се увек бране језиком и подлошћу, исте су, ма коју боју одеће носиле... Пушћамо ми вас да баљезгате у свим чиновима, више него што нам свима користи...
u je, ala si me uvredio sad, tresem se od besa...matoro momce...Бакута, мирна
Ne živi u raški...provereno više putaNe živi na Goliji već u Raški. Naravno da će da ode na domaću hranu na neki izlet, koja mu je u blizini.
Realno, od toga nema gore...živiš na goliji a vodiš ženu na domaću hranu...neko od vas dvoje je budala
Verovali mi u bajke
Krizni štab nam **** majke
Skuplji test mi sada u glavi
Gajbi sedim sam na slavi.

A što ne dođe u vavilon pa da vidimo ko je mali?
Ne cackaj mecku mali.

Ovdi u Kopenhagenu isto ukrajinske zastave

Nije baba.Бакута, мирна