Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? #14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, ovo je divan primjer koji me vraća u djetinjstvo, kada sam sa AK47 u rukama pitao slučajne prolaznike da li se kaže nezavisna ili neovisna Hrvatska.

Iskreno, ko se toga nije igrao, nije ni imao djetinjstvo.

Ја дана питам Рвате шта значи скраћеница НДХ1 и НДХ2, па не знају :

--
НДХ1 се говорила Независна држава Хрватска 1941.г.
, а
НДХ2 се туђмановим новоговором 1991.г. изговарала Неовисна држава Хрватска

Ожеднећеш...

Crna Gora formirala Direktorat za blokčejn i kriptovalute​

Podgorica -- Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić objavio je na Tviteru da je formiran Direktorat za blokčejn i kriptovalute.V

Тихи.....​

Bolje da su formirali direktorat za narkotike i kokainske derivate.

Taj biznis im bolje ide.

Koliko se ti trudiš da opravdaš sva zla koja su ukrajinci tamo radili i rade. Mada, neće moći više.
Spaljene i razrušene stambene zgrade, mrtva deca, ljudi raseljeni i pobegli ostavivši ceo život u ruševinama, uništena ekonomija i privreda...ali Ukrajina oslobođena. Rat će kratko trajati, Rusija ima superiornu silu, vojnu tehniku i uvežbano i motivisano ljudstvo, ali nekako se opet zaglibili i ne vidi se izlaz...što me podseća na nešto slično, što se dešavalo na nama bližim prostorima pre koju deceniju.
Suština je, kako napisa jedan zli natoamerikanac na twitteru, "main effing point is that innocent people will suffer and die on both sides and hapless kids in uniform will get maimed and killed because reasons."
Zanimljivo mi je što još uvek postoje ljudi koji veruju... idealističkim bajkama.

Spaljene i razrušene stambene zgrade, mrtva deca, ljudi raseljeni i pobegli ostavivši ceo život u ruševinama, uništena ekonomija i privreda...ali Ukrajina oslobođena. Rat će kratko trajati, Rusija ima superiornu silu, vojnu tehniku i uvežbano i motivisano ljudstvo, ali nekako se opet zaglibili i ne vidi se izlaz...što me podseća na nešto slično, što se dešavalo na nama bližim prostorima pre koju deceniju.
Suština je, kako napisa jedan zli natoamerikanac na twitteru, "main effing point is that innocent people will suffer and die on both sides and hapless kids in uniform will get maimed and killed because reasons."
Zanimljivo mi je što još uvek postoje ljudi koji veruju... idealističkim bajkama.
Nije cela Ukrajina bila uništena, samo te dve otcepljene republike sa ruskim stanvoništvom. I nije kratko trajalo, već 8 godina. Po meni predugo, mnogo ranije su morali da reaguju Rusi.

Moj post se odnosio na trenutnu Putinovu ludu avanturu.
Ne znam, ja to gledam po redu, prvi problem se rešava prvi, pa onda drugi, treći... da je bilo sreće ne bi ovi njihovi otporaši započeli zločine 2014. godina, ali mi sad gledamo razrešenje tog NATO uplitanja. Da je bilo više pameti, nikakvog rata ne bi bilo.

278890615_10228504756631979_9000932652286534455_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back