Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 92.430
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poješće te mržnja...E sad dal ce ova tvoja NATO ustaska strana
Poješće te mržnja...
Juče se hvališ postom i Pričešćem, danas drugog pravoslavca nazivaš ustašom.
Juče se hvališ postom i Pričešćem, danas drugog pravoslavca nazivaš ustašom.
Idi kod duhovnika po savet
Mene tako nazivaš.Којег православца ? Онај ко убија 8 година гранатама и точкама У, руске цивиле и децу у Донбасу није православац.
Руси само бране своје нису они почели рат , рат је почела НАТО украјинска страна нападом на Доњецку и Луганску народну републику које су донеле одлуку да не признају пуч у Кијеву и да желе да сами управљају својим републикама без мешања Кијева у њихове ствари.
Mene tako nazivaš.
Baš si jadan...
Pogledaj šta si pisao.Неистине говориш.
Pogledaj šta si pisao.
Sad se još u laž valjaš.
Stvarno si odurna pojava
E, super. Zato prestani da govoriš ''tvoja NATO ustaška strana'' i slične baljezgarije iz tvog uobičajenog repertoara bedeНе бих се спуштао на твој жено црначки ниво и ваљао се са тобом у блату. Завршавам било какву даљу расправу о томе овде.
Цениш да Путин није имао друге инструменте за заштиту свог народа у Донбасу од покретања специјалне операције Милосрдни анђео и тиме уништи земљу од преко 40 милиона становника, а при том целом свету направи њесра, укључујући и својој Русији?Којег православца ? Онај ко убија 8 година гранатама и точкама У, руске цивиле и децу у Донбасу није православац.
Ја ценим...Цениш да Путин није имао друге инструменте за заштиту свог народа у Донбасу
Pa, sad se zaglibio i ne zna kako da se ispetlja. Plus je ugurao u NATO do sada neutralne Švedsku i Finsku.Ја ценим...
Игноришу га 8 година; ти цениш да је могао нешто друго?
Realno je počeo i pre toga, onaj ko ima više informacija moe lepo da vidi kako je to krenulo i raslo raznim pritiscima sa zapada, ali ne samo pritiscima već i lažima i nepridržavanjem dogovora i ugovora.Којег православца ? Онај ко убија 8 година гранатама и точкама У, руске цивиле и децу у Донбасу није православац.
Руси само бране своје нису они почели рат , рат је почела НАТО украјинска страна нападом на Доњецку и Луганску народну републику које су донеле одлуку да не признају пуч у Кијеву и да желе да сами управљају својим републикама без мешања Кијева у њихове ствари.
Рат није почео 2022. већ још 2014. када су ти твоји лажни "православци" напали православни народ ДНРа и ЛНРа.
Daleko su oni bili od neutrtalnosti, Tako je pisalo, ali su sve bili samo ne neutralni.Pa, sad se zaglibio i ne zna kako da se ispetlja. Plus je ugurao u NATO do sada neutralne Švedsku i Finsku.
Мислиш ли да би могао да му помогнеш саветима?Pa, sad se zaglibio i ne zna kako da se ispetlja.
Ја ценим...
Игноришу га 8 година; ти цениш да је могао нешто друго?
Мислиш ли да му у овом тренутку има помоћи?Мислиш ли да би могао да му помогнеш саветима?
Pa ne bih, pitao bih ga kako je uštedeo za Patek Philippe od $117000.Мислиш ли да би могао да му помогнеш саветима?
Ко га игнорише осам година? Како Путина неко игнорише осам година?
Не игнорише га нико, већ тражиш оправдање за оно за шта оправдања нема.
Да, могао је нешто друго, ако му је циљ био да заштити народ Донбаса од Укропа.
Мислиш ли да му у овом тренутку има помоћи?
Пошаљи упит у "филип патек";; чикам те...Pa ne bih, pitao bih ga kako je uštedeo za Patek Philippe od $117000.