Da li je bolje imati 400m2 u Kuli ili 50m2 u Beogradu? #14

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20220424-200449_Twitter.jpg

Vaistinu vaskrse.

Kod mene za rucak bilo svega, zvezda veceri je bilo jagnjece pecenje ispod saca . No ja posto sam postio ceo post, i u slavu Gospoda i po milosti bozijoj se jutros pricestio na svetoj Liturgiji u cast Hristovog vaskrsenja, sam pojeo tek jedno malo parcence. Danas sam mezio uglavnom belance od jaja, rusku salatu, zelenu, kupus i sir.

Srecan praznik svima zelim

Poješće te mržnja...

„За цара славе,
За Цара Небеског,
ми борбу водимо,
Зло да покоримо."

НАТО пакт је то исконско зло на земљи. Војска антихристова. Ал то није овде тема већ квадрати. Не спамуј дискусије можеш ме увек у вези тога цитирати на теми на којој пишем такве ствари, добићеш као и увек адекватан одговор.

Као што знамо хрватске усташе се отворено и ватрено боре за све НАТО интересе на свим ратиштима НАТО пакта од Сирије до Авганистана и Украјине - - тако да синтагма о НАТО усташама осликава реално стање ствари.

Данас су Руси заробили двојицу Хрвата које је НАТО послао да ратују против Руса у Украјини. И они баштине усташку идеологију.

Bez-naslova-2.jpg

aHR0cHM6Ly93d3cudGVsZWdyYW0uaHIvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMTUvMDcvUFhMXzI2MDcxNV8xMTI0NzA5OC5qcGc.jpg

Slava-Ukrajini-za-dom-spremni-zloglasni-ukrajinski-bataljon-Azov-podrzao-hrvatske-fudbalere.jpg

Poslednja izmena:
Juče se hvališ postom i Pričešćem, danas drugog pravoslavca nazivaš ustašom.
Idi kod duhovnika po savet

Којег православца ? Онај ко убија 8 година гранатама и точкама У, руске цивиле и децу у Донбасу није православац.

Руси само бране своје нису они почели рат , рат је почела НАТО украјинска страна нападом на Доњецку и Луганску народну републику које су донеле одлуку да не признају пуч у Кијеву и да желе да сами управљају својим републикама без мешања Кијева у њихове ствари.

Рат није почео 2022. већ још 2014. када су ти твоји лажни "православци" напали православни народ ДНРа и ЛНРа.

Којег православца ? Онај ко убија 8 година гранатама и точкама У, руске цивиле и децу у Донбасу није православац.

Руси само бране своје нису они почели рат , рат је почела НАТО украјинска страна нападом на Доњецку и Луганску народну републику које су донеле одлуку да не признају пуч у Кијеву и да желе да сами управљају својим републикама без мешања Кијева у њихове ствари.
Mene tako nazivaš.
Baš si jadan...

Mene tako nazivaš.
Baš si jadan...

Неистине говориш. Нити си ти у НАТО пакту нити си Хрват. Једино ако се ниси од скора похрватио и усташизовао у супротном ако си и даље Србин не можеш бити НАТО усташа. НАТО усташе су ови који од 2014. убијају Русе у Донбасу а долазе из редова хрватског народа.

Не бих се спуштао на твој жено црначки ниво и ваљао се са тобом у блату. Завршавам било какву даљу расправу о томе овде.
E, super. Zato prestani da govoriš ''tvoja NATO ustaška strana'' i slične baljezgarije iz tvog uobičajenog repertoara bede

Цениш да Путин није имао друге инструменте за заштиту свог народа у Донбасу од покретања специјалне операције Милосрдни анђео и тиме уништи земљу од преко 40 милиона становника, а при том целом свету направи њесра, укључујући и својој Русији?

Рат није почео 2022. већ још 2014. када су ти твоји лажни "православци" напали православни народ ДНРа и ЛНРа.
Realno je počeo i pre toga, onaj ko ima više informacija moe lepo da vidi kako je to krenulo i raslo raznim pritiscima sa zapada, ali ne samo pritiscima već i lažima i nepridržavanjem dogovora i ugovora.
Najgore je to što je došlo do rata, ali to i jeste bio cilj zapada, ka tome su išli. A običan svet strada, sa obe strane.

Pa, sad se zaglibio i ne zna kako da se ispetlja. Plus je ugurao u NATO do sada neutralne Švedsku i Finsku.
Daleko su oni bili od neutrtalnosti, Tako je pisalo, ali su sve bili samo ne neutralni.

Ја ценим...
Игноришу га 8 година; ти цениш да је могао нешто друго?

Ко га игнорише осам година? Како Путина неко игнорише осам година?
Не игнорише га нико, већ тражиш оправдање за оно за шта оправдања нема.

Да, могао је нешто друго, ако му је циљ био да заштити народ Донбаса од Укропа.

Мислиш ли да би могао да му помогнеш саветима?
Мислиш ли да му у овом тренутку има помоћи?

Ко га игнорише осам година? Како Путина неко игнорише осам година?
Не игнорише га нико, већ тражиш оправдање за оно за шта оправдања нема.

Да, могао је нешто друго, ако му је циљ био да заштити народ Донбаса од Укропа.

Мислиш ли да му у овом тренутку има помоћи?
:roll:
Коштуније, ниси информисан?
па што се онда петљаш...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back