Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.561
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi li siguran da tako treba da se napiše: za ništa?
Možda u Ćacilendu.
Najgora stvar za grožđe je kiša, a navodnjavanje ga ubije, Nigde slasti, a vino ko voda, kao što si primetio.kupih da popijem tj probam neko makedonsko vino Dalvina Traminec, zainteresova me jer ja imam 30tak gidza Traminca i bas je bio fino rodio ove godine nabrah jedno 140 kila njega,a nisam pravio pre vino od njega nikad
Ove godine prvi put stigao na rod
Nikakvo je ko voda
A znam i zasto
Jer oni navodnjavaju vinograde i tu se sokovi razrede
Nigde sortne karakteristike
Traminac je bas originalno vino
U njemu mozes sa oaetis arome prezrele kruske i musmule
Nijedno belo drugo nema to
Kako komentarises, kao vernik, to sto tvoj i vucicev ministar ne ume da se prekrsti?ja samo drva
Угасили нам ону тему где враћамо Тихија на Политику.![]()
Kako komentarises, kao vernik, to sto tvoj i vucicev ministar ne ume da se prekrsti?
sta se desavalo nisam pratio putujem
Ko se usudioКерки отворила тему на ПТФ Политика где се жалила што ти је онемогућен приступ потфоруму, са намером да прикупи подршку за скидање бана са потфорума. Поживела тема од синоћ. Написали смо две странице, углавном подржали враћање, па кад модови видели да је отворена тема о члану, избрисали је.
Па, где гледаш!!!??? Где гледаш???!!!Ko se usudio
Nisam je posteno ni procitala![]()
Htela sam da budem sto pametnija s odgovorom, ali obrisase mi temu na klik do slanja porukeПа, где гледаш!!!??? Где гледаш???!!!
Pa to, tema da se vratiБоље да пишемо да се врати тема, него да се врати Тихи.![]()
Pa to, tema da se vrati
Tihi nije banovan sta ima za njega da pisemo?
Ma nije mi jasno, cemu onda ona tema kad je on na slobodi?
Objasni mi![]()
Da li je to pravno izvodljivoПа, може да пише на форуму, али не и на потфоруму. Банован је само са политике.
Da li je to pravno izvodljivo
?
Ne moze tako.Кад си Иван, можеш све што 'оћеш на Крсти.
Ne moze tako.
Jesi li ti pravno lice ili ne![]()