Da li je bolje imati 400 kvadrata u Kuli ili 50 kvadrata u Beogradu? Vol.2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oh, pa ti si neka pi... mislim, sisica mekana? :mrgreen:

Čitam ovo i neveruem kakav metrosexualizam vlada na ovom forumu... za brijanje treba samo brijač i vruća voda. Posle brijanja ništa osim peškira. Ako nemam vrelu vodu, onda malo nasapunjam običnim sapunom. Te pene za brijanje, mazalice za posle brijanja, regeneratore napaćene kože, afteršejvove, to ni motkom ne do'itam jer se od toga verovano dobija rak ili neka slična kolera.

P.S. ne zezam se. Voda - zakon. I ako treba posle parfem, naravno.

"Ceo Novi Sad je pod dimom, još ne znamo šta je uzrok"

Nad Novim Sadom jutros se nadvio beli dim neprijatnog mirisa, a u Vatrogasnoj službi su kazali da se još ne zna šta je uzrok.
"Ceo grad je pod dimom, još ne znamo šta je uzrok, istražujemo", kazali su agenciji Beta u Vatrogasnoj službi.

Građani iz praktično svih delova Novog Sada žale se na dim, a vazduh u gradu smrdi.

kakvo bre brijanje??? pa ovde sve neke čkice:D

ovako izgledaju pravi frajeri

Thick-Beard.jpg

U JP "Čistoća" je za 021 rečeno da ne gori deponija.

Prema podacima automatskih stanica koje u gradu beleže koncentracije štetnih materija u vazduhu, na mernom mestu u Rumenačkoj ulici od 8 časova došlo je do znatnog porasta suspednovanih čestica PM10, prašine i sličnog sa 40 na preko 200. Ovo govori da je bar u ovom delu Novog Sada došlo do značajnijeg zagađenja vazduha, jer u uobičajenim uslovima ta cifra maksimalno iznosi 50.

To u svezi prorocanstva svetog Klempija Jurodivog da ce ljudi bjezat iz Beograda u tri krstate gore, i da ce opet narod cestiti i posteni traziti od zlogradjana kilo zlata za kilo brasna?

Не, то је у вези здравог мозга и зрелог слободног размишљања.

Није за очекивати да поданик то разуме док се клања светом Јури Францетићу.

Зато кмете нагузи се добро да ти се газда не мучи док те хе*бе као свињу. Није хумано да се замара због једног обичног крмка који реално треба да је у обору а не да паламуди о ономе о чему нема појма.

Хахх вараш се.

Знаш јака лоша особина је неког називати да је сиромашан а при томе не знаш од тога финансијско стање.

Ispričao si nam.

A i nema šta da pričaš, ja posedujem istančan njux posle mnogo dekada u biznisu.

Oh, pa ti si neka pi... mislim, sisica mekana? :mrgreen:

Ja sam neka soft skill sisica. :mrgreen: Nista brute force, samo mekano. :lol:

@2600: Nivea da, nju koristim u sensitive varijanti takodje. Mada sam koristio i neku kremu sivu na kojoj pise 101, ne znam ko proizvodi. Odlicna.

What a bunch of metrosexuals here.

Pa to brate, kupamo se, brijemo i peremo zube. Uzasi metroseksualizma.

Ja sam oduvek nekako mislio da su metroseksualci oni likovi sto cupaju obrve i konstantno se zalizuju i koriste vise sminke od svoje devojke itd...

...ali ne. :D Ako se ne kupas si seljacina, ako se kupas si metroseksualac, sto svi znamo da je code name za gej... a nigde sredine. :D

Jao Srbijo, sto si mi majka a ne neka tetka ili nesto? :lol:

Ima baš dosta Implemenata za pranje zuba, pa ne mogu da se posnalazim.

Na primer interdentalne četkice

:ok: Odlicna stvar. Koristim dve velicine u kombinaciji sa koncem, prezadovoljan sam. Ako neko ima malo veci razmak izmedju zuba, topla preporuka.

Uzmete svih pet, probate jednu po jednu, vidite koja velicina vam odgovara(obicno je dovoljna jedna ili dve) i koristite ih sa pastom za desni, ili bez, zavisno od toga da li su desni upaljene.

Ja konac ne mogu koristiti previse zbijeni zubi. Ustedim za 2 piva mesecno ne kupim konac hehe.

LOL ... peglaj listerin onda. :) Realno, obicnom cetkicom ne moze sve lepo da se ocisti, moze nekih 70-80%. Posle ili konac, ili interdentalne ili tecnost za ispiranje... ili kombinacija nekih od tih stvari. :)

Ma sprdam se, sto vise piva je prioritet, zubi ako stignemo. :mrgreen:

LOL ... peglaj listerin onda. :) Realno, obicnom cetkicom ne moze sve lepo da se ocisti, moze nekih 70-80%. Posle ili konac, ili interdentalne ili tecnost za ispiranje... ili kombinacija nekih od tih stvari. :)

Ma sprdam se, sto vise piva je prioritet, zubi ako stignemo. :mrgreen:

:mrgreen: Listerin, sukurac to mi 5-6 piva xD

Jbg zato ce mi se brze kvariti al jbg, zaradicu na bausteli pare za pod stare dane da ugradim zube da ne budem i ja neki SNS kreza :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back