Da li je bolje imati 400 kvadrata u Kuli ili 50 kvadrata u Beogradu? Vol.2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Britva i sapun od loja, ako loj nije otso nacvarke, moj ti! A ne tu nekake ater...afteresevove sto nam Zapad salje pa dobijes raka.

Salu na stranu, licno koristim iskljucivo Eucerin penu za brijanje i aftersejv balzam. Sve drugo proizvodi iritaciju.

Od tih afteršejvova koristim Braun Cruzer 6 i zadovoljan sam lepotom.

mene uredno iz hrvatske snabdevaju pitralonom. razmisljao sam da otvorim generalno predstavnistvo za istocnu evropu i dohakam brionu.

Bojim se da bi bio u minusu, jer generacija koja zna sta je Brion lagano krepava, sto i nije neka steta.

- - - - - - - - - -

Od tih afteršejvova koristim Braun Cruzer 6 i zadovoljan sam lepotom.

Meni je ubedljivo najgori Old Spice. Slatkast, tezak, odvratan. Od narodskih dezodoransa mogu da podnesem jedino Str8t.

Kurd je video ovu reklamy

5-E09-E69-A-F509-4-AA3-A056-1-A11012-D0-DE6.jpg

i toliko je imala efekta, da je odmah kupio Konja.

kako bese ona fora: koja je razlika izmedju crnca i automobilske gume? automobilska guma kad je u lancima ne svira bluz na usnoj harmonici.

Свако ко има земљу, имање, кући или нешто слично ван Београда нека чува пажљиво и брижно.

Требаће му сваки центиметар !

To u svezi prorocanstva svetog Klempija Jurodivog da ce ljudi bjezat iz Beograda u tri krstate gore, i da ce opet narod cestiti i posteni traziti od zlogradjana kilo zlata za kilo brasna?

Вотерпик је супер препарат.

Ја волим да користим вотерпик, Орал Б конац за зубе, Орал Б електричну четкицу за зубе и што је најважније, водицу за испирање уста.

Затим, ту је и специјални афтершејв који је уједно и крема за заатезање коже и затварање пора од Орифлејма, стик без алуминијума (јер дезодорански уништавају Озонски Омотач) и парфем који нећу открити.

А ако сам расположен за мој "вечна брадица од 3 дана лук" побринуће се Филипс Електроразирер.

:ok: ... jer dugotrajna upotreba dezodoransa sa aluminijumom moze da izazove rak. :)

Bilo bi lepo da naprave ove stikove malo efikasnijim, za sada kombinujem jer nekada negde izadjem na duzi period.

Bojim se da bi bio u minusu, jer generacija koja zna sta je Brion lagano krepava, sto i nije neka steta.

Ljudi, bez uvrede i sve to, ali meni je Brion ocajan. Klasicna Nivea ovde. Dobro, nije klasicna, nego sensitive. :rumenko:

То су нијансе, велим то су пуке нијансе.

Велики јаз јесте између оних који не перу зубе уопште (већина) и оних који их перу било којом методом (мањина). Битно је пропагирати метод ових првих, а детаљи ће се касније разврстати већ према могућностима и преференцама - скупоцени апарати, јефтине четкице, флосинг, овакве или онакве пасте, течности, ово оно.

То су нијансе, велим то су пуке нијансе.

Велики јаз јесте између оних који не перу зубе уопште (већина) и оних који их перу било којом методом (мањина). Битно је пропагирати метод ових првих, а детаљи ће се касније разврстати већ према могућностима и преференцама - скупоцени апарати, јефтине четкице, флосинг, овакве или онакве пасте, течности, ово оно.

Prva podjela počinje sa podjelom na one sa zubima i bez zuba...

Bojim se da si promašiio temu. Novi Beograd je projekat Kraljevine i počeo je da se gradi tada. Plan za izgradnju je bio daleko bolji i lepši, urađeno je nasipanje, izgradnja više značajnih objekata.

Sta bi bilo kada bi bilo i da je bilo su zaista price na koje ne zelim da trosim vreme jer su besmislene. Cinjenica je da je tu bila mocvara 1948-me i da su ceo NBGD izgradili radni ljudi tog vremena, pardon, ne bas ceo vec samo 99.9% NBGD ostalih 0.1% je izgradio kralj.
Do 1990-te je NBGD bio najsiromasnija opstina Beograda i ozbiljniji uspon pocinje tek negde od 2000-te kada pocinju da dolaze strane firme i potraznja pocinje da raste do tada je ziveti na NBGD-u bilo prilicno nepozeljno. Situacija se tek znacajno promenila u poslednjih 5 godina i to najvise zahvaljujuci IT firmama koje zakupljuju prostor u poslovnim centrima.

Poslednja izmena:
Sta bi bilo kada bi bilo i da je bilo su zaista price na koje ne zelim da trosim vreme jer su besmislene. Cinjenica je da je tu bila mocvara 1948-me i da su ceo NBGD izgradili radni ljudi tog vremena.

To je decenijama bio Nimalo Prestižan kraj, da bi tek dolaskom narko-adžuvanstva 5. X 2000 Novi Beograd postao bankovno-samoposlužna imperija.

Sta bi bilo kada bi bilo i da je bilo su zaista price na koje ne zelim da trosim vreme jer su besmislene. Cinjenica je da je tu bila mocvara 1948-me i da su ceo NBGD izgradili radni ljudi tog vremena.
Do 1990-te je NBGD bio najsiromasnija opstina Beograda i ozbiljniji uspon pocinje tek negde od 2000-te kada pocinju da dolaze strane firme i potraznja pocinje da raste do tada je ziveti na NBGD-u bilo prilicno nepozeljno.

Činjenica je da je izgradnja počela ranije, a ne kako komunisti lažu. To je jedino bitno u celoj priči, istorija Novog Beograda ne počinje sa njima, niti se završava. Oni jesu jedan bitan deo, na žalost, jer je sve moglo da bude daleko bolje. Primer za to je most, koji su "obnovili" nakon rata, zadržali su prelepe stepenice, napravili ruglo na njima. To je osnovna razlika između gospode i drugova.
A to da Novi Beograd nije bio razvijen u 70-im i 80-im godinama je netačno. Nakon tih godina počinje ubrzani razvoj blokova, ali sve sotalo je bilo već tada itekako dobro (u uslovima koji su bili).

Da, ali negatvino je što zbog toga Tiksiji odsustvuju sa teme. Bar dok ne prođe pranje.

Па не воли он то, сматра оралну хигијену за измишљотину и империјализам онај најтежи.

"Неће мени Швабо говорит што ћу ја даднут чинит у мојијем чељустима" и сл.

Činjenica je da je izgradnja počela ranije, a ne kako komunisti lažu. To je jedino bitno u celoj priči, istorija Novog Beograda ne počinje sa njima, niti se završava. Oni jesu jedan bitan deo, na žalost, jer je sve moglo da bude daleko bolje. Primer za to je most, koji su "obnovili" nakon rata, zadržali su prelepe stepenice, napravili ruglo na njima. To je osnovna razlika između gospode i drugova.
A to da Novi Beograd nije bio razvijen u 70-im i 80-im godinama je netačno. Nakon tih godina počinje ubrzani razvoj blokova, ali sve sotalo je bilo već tada itekako dobro (u uslovima koji su bili).

zapoceta jeste al to su bili rani radovi koji nisu bili vredni pomena osim ako ne zelis da cepidlacis. mozes da pricas sta hoces, novi beograd je tekovina komunista.
za 70te i 80te ne znam ali znam da je devedesetih bila najocajniji deo beograda. gori cak i od kaludjerice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back