Da li je bolje imati 400 kvadrata u Kuli ili 50 kvadrata u Beogradu? Vol.2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
''Између два светска рата
Још у предратном периоду, између два светска рата, рађала су се идеје и стварали урбанистички планови о изградњи града на левој обали Саве, између Земуна и Београда. Ширење Београда на леву обалу Саве предвиђено је и генералним урбанистичким планом Београда из 1923. године. Планска изградња започела је 1924. године, када је почела изградња аеродрома, а нешто касније и фабрике „Рогожарски“. Године 1934. поново је урбанистички план који је обухватао садашњу територију Новог Београда, на основу којег је, на месту званом Старо сајмиште, изграђен и отворен Сајам 1938. године. Очувани су и други документи, као што је и примерак листа новина „Нови Београд“ (изашао 17. јануара 1930. године у Земуну), чији је власник и уредник био Александар Врањешевић, затим низ докумената који говоре о изградњи Новог Београда. године 1933. формирано је удружење које је носило име „Удружење за улепшавање леве обале Саве - Нови Београд“, а 1924. године кафана у Новом насељу, чији је власник био Петар Кокотовић, земљорадник из Бежаније, носила је „Нови Београд“.''

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Историја_Новог_Београда

hvala na ovome, sve ide u prilog tome sto sam rekao - kada bi ziveli samo u onom delu novog beograda sto je sagradjeno za vreme kralja novog beograda ne bi bilo.

Вотерпик је супер препарат.

Ја волим да користим вотерпик, Орал Б конац за зубе, Орал Б електричну четкицу за зубе и што је најважније, водицу за испирање уста.

Затим, ту је и специјални афтершејв који је уједно и крема за заатезање коже и затварање пора од Орифлејма, стик без алуминијума (јер дезодорански уништавају Озонски Омотач) и парфем који нећу открити.

А ако сам расположен за мој "вечна брадица од 3 дана лук" побринуће се Филипс Електроразирер.

Poslednja izmena:

Ја волим да користим вотерпик, Орал Б конац за зубе, Орал Б електричну четкицу за зубе и што је најважније, водицу за испирање уста.

Затим, ту је и специјални афтершејв који је уједно и крема за заатезање коже и затварање пора од Орифлејма, стик без алуминијума (јер дезодорански уништавају Озонски Омотач) и парфем који нећу открити.

ali svakako je sa diskretnom notom paculija za vrele miholjske noci?

Poslednja izmena:
E da, luda sam za oralnom hijenom mogu ti reći.

Sad mi desni izgledaju ko mačija guza

Da nije nešto drugo oralno, da se zaradi keš mani?

- - - - - - - - - -

milojko je obdaren. mislite o tome. sto anatomija uradi, ne moze ni stedna knjizica.

Nekako sam skloniji verovanju da je tu štedna knjižica dosta mladalačkija od genetike.

Da nije nešto drugo oralno, da se zaradi keš mani?

- - - - - - - - - -

Nekako sam skloniji verovanju da je tu štedna knjižica dosta mladalačkija od genetike.

ona tvrdi da je lik penzos sa 50000 penzije...mada matori fura neki jebacki stajling tipa ''ko vas ****'' .. i gura joj jezik pred blic news.. zato se tixi sad i siba prucem po ledjima i poliva ladnom vodom .... ne moze da veruje kako on nije bacio takvu krtinu pod mosnice...

i planira u skadar u junu...

Poslednja izmena:
Kula? Vrbas, Srbobran, Crvenka...
Definitivno ne bih menjao svojih 60 kvadrata u Novom Sadu za 600 kvadrata u nekoj od navedenih varošica..
A pogotovo ne bih menjao beogradskih 60 da ih imam.
Tako kaže tržišna, a i svaka druga matematika :)

meni se svidja vrbas , bez zajebavanja. mozda malo vise bosanskih goveda za moj ukus ali je lep grad...

Da.

Jedna velika kućna upotreba, što bi rekao dr Mladen Trajkovski.

iju dzegi, sram te bilo...:rumenko:

- - - - - - - - - -

А ако сам расположен за мој "вечна брадица од 3 дана лук" побринуће се Филипс Електроразирер.

ti si izdao srpstvo, i svetog savu, i cara lazara...

meni se svidja vrbas , bez zajebavanja. mozda malo vise bosanskih goveda za moj ukus ali je lep grad...

ufff... iz mog iskustva kao komercijaliste na tom terenu - malo više bosanskih kravica i puno više crnogorskih ljubomornih bikova.. i hotel Bačka, gde radnice još nose borosana cipele iz kojih viri palac.. al dobro, to su možda samo moja neprijatna iskustva :D

Bojim se da si promašiio temu. Novi Beograd je projekat Kraljevine i počeo je da se gradi tada. Plan za izgradnju je bio daleko bolji i lepši, urađeno je nasipanje, izgradnja više značajnih objekata. Posle rata je sa tim nastavljeno i najveći deo je izgrađen tada, kao što je u celom svetu tada građeno. Jedino što je kod nas to bilo prilično loše, zna se zbog koga. Dakle, Novi Beograd ima svoju istoriju mnogo pre dolaska komunista na vlast, a građen je zbog perioda, ne zbog promene vlasti. Močvara je nasipana pre rata. Toiliko o istoriji najveće i najmodernije opštine u Srbiji.

- - - - - - - - - -

Da, započet i građen, što znači d asi opet promašio. I to sa penala.

- - - - - - - - - -

Ko te hebe, nisi poslo keša, nema fotkilica. :ljutko:

Poslaću ja tebi fotku, ja i ona zajedno, samo lakapo...Što se više otima, to me više želi, osjećam to.

- - - - - - - - - -

moze, ali da povedemo i hanumu...:D

Nije moja hanuma toliko moderna, ne dopušta mi da imam curu, moraćemo bez nje, sami ti i ja...

Britva i sapun od loja, ako loj nije otso nacvarke, moj ti! A ne tu nekake ater...afteresevove sto nam Zapad salje pa dobijes raka.

Salu na stranu, licno koristim iskljucivo Eucerin penu za brijanje i aftersejv balzam. Sve drugo proizvodi iritaciju.

Britva i sapun od loja, ako loj nije otso nacvarke, moj ti! A ne tu nekake ater...afteresevove sto nam Zapad salje pa dobijes raka.

Salu na stranu, licno koristim iskljucivo Eucerin penu za brijanje i aftersejv balzam. Sve drugo proizvodi iritaciju.

mene uredno iz hrvatske snabdevaju pitralonom. razmisljao sam da otvorim generalno predstavnistvo za istocnu evropu i dohakam brionu.

Poslaću ja tebi fotku, ja i ona zajedno, samo lakapo...Što se više otima, to me više želi, osjećam to.

- - - - - - - - - -

Nije moja hanuma toliko moderna, ne dopušta mi da imam curu, moraćemo bez nje, sami ti i ja...

Cenim d aćeš iz cele te operacije da ostaneš ti sam... sa desankom, pa udri bez rolke.

kazu da najveci broj viceva o crncima potice iz Alabame... ne znam zasto.

Kurd je video ovu reklamy

5-E09-E69-A-F509-4-AA3-A056-1-A11012-D0-DE6.jpg

i toliko je imala efekta, da je odmah kupio Konja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back