Da li je Bog počinio silovanje nad devicom Marijom imajući seksualni odnos sa njom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jos pitas zasto hulis na Boga?

pa i ja se isto pitam zasto?

smatras da si iznad Boga?

da li zelis unistenje?
ok onda bye

Разумем,да су којекаква серендања,забава за сиротињу,али ми није јасно како овакве гнусне ствари падају на памет. Никада неће ни бити.

- - - - - - - - - -

Čega uništenje?Postaviš pitanje,Bog te uništi?
Nepravda :(

Банализујеш.

Разумем,да су којекаква серендања,забава за сиротињу,али ми није јасно како овакве гнусне ствари падају на памет. Никада неће ни бити.

- - - - - - - - - -

Банализујеш.
Ni meni nije jasno kako mu je tako nešto palo na pamet?:D
Kovac,
- To ti je prvo nicim osnovano vredjanje neistojmisljenika.
- A drugo, akt protiv civilizovanosti.

- Uzgred, kao trece, je vredjanje aktera price o kojima nemas pojma,
i koji niti su licno prisutni niti imaju zakonom ovlascene zastupnike.

Nemam nameru da vredjam,samo postavljam pitanje.:
A ja mislio da je Bog sveprisutan :sad2:

Da li je veterinar koji je transcervikalno osemenio (oplodio) psa zoofil?

Dakle odnos Boga prema čoveka je kao prema psu?
Psa ne možeš pitati za pristanak...Gavrilo je razgovarao sa Marijom.
Možda bi rekla "Izvinte,treba da budem isprošena,a i ne bih pre braka jer mi je upravo Bog naredio
da nemam odnose pre braka.Ili možda Bog zakone daje samo ljudima a sam ih krši?:think:

Коваче, пријатељу, имаш пдф Ljubav i seks (18+) па тамо колико ти је воља - пиши. Православни хришћани јесу дуготрпељиви али нису -мазохисти. Надам се да ће модератори овога пдф реаговати и обрисати овој тужан пример - бешчашћа.
Cinjenica je da je djevica rodila dijete i siguran sam da je to okolini bilo sumnjivo . Ja nisam vrsni poznavalac biblije
pa da znam da li se ona molila bogu da joj napravi dijete ili je on to uradio bez pitanja . Ako je uradio bez pitanja
moze se postaviti pitanje koliko je to moralno . Vi ne odgovarate na temu nego prozivate kolegu Kovaca za
bogohuljenje .Ako je kolega Kovac uvrijedio boga ovaj ima moc da mu sjebe internet , a to mu je veca kazna
nego da gori u paklu !

Cinjenica je da je djevica rodila dijete i siguran sam da je to okolini bilo sumnjivo . Ja nisam vrsni poznavalac biblije
pa da znam da li se ona molila bogu da joj napravi dijete ili je on to uradio bez pitanja . Ako je uradio bez pitanja
moze se postaviti pitanje koliko je to moralno . Vi ne odgovarate na temu nego prozivate kolegu Kovaca za
bogohuljenje .Ako je kolega Kovac uvrijedio boga ovaj ima moc da mu sjebe internet , a to mu je veca kazna nego
nego da gori u paklu !

Neeee samo internet...:lol:
Nije je pitao oće li dete :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back