Citiraj mi to iz nekog izvora odakle si naučilaNetačno, ovaj test se radi u prvom tromesečju trudnoće i precizno se utvrđuje malformacija ploda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Citiraj mi to iz nekog izvora odakle si naučilaNetačno, ovaj test se radi u prvom tromesečju trudnoće i precizno se utvrđuje malformacija ploda.
S takvin se ne druzin. Lako ih se pripoznaJe l i ti znaš tako puno žena u braku kojima se ovo dešava?
O Bože dragiS takvin se ne druzin. Lako ih se pripozna
Ceste kave i visak kucnih ljubimaca
A u Srbiji 10U Nemackoj je legalno u prvih 12 nedelja,
To su teške odluke , ako misliš na " odluku" ko ostaje . .Da li je vestacka oplodnja ubistvo?
Ja bih rodila dete kakvo god da mi ga je Bog namenio.
Može iz ličnog iskustva? Prva trudnoća moje ćerke, testiranje rađeno u prvom tromesečju, taj test obuhvata sva istraživanja u promenama hromozoma i samim tim i moguće anomalije, na taj način se i pol deteta može saznati jako rano na osnovu hromozoma. Zove se Prenatalni test.Citiraj mi to iz nekog izvora odakle si naučila
Dao sam se u balinluk zbog dva dodatna slobodna dana godišnje.Tebe kao muslimana pretpostavljam da ne interesuju ova naša judeo-kršćanska naklapanja
Taj test se radi najranije u 10. nedelji trudnoće, što bi ti eventualno dalo par dana da odlučiš da abortiraš. I da živiš ceo život sa znanjem da si ubio ljudsko biće.Može iz ličnog iskustva? Prva trudnoća moje ćerke, testiranje rađeno u prvom tromesečju, taj test obuhvata sva istraživanja u promenama hromozoma i samim tim i moguće anomalije, na taj način se i pol deteta može saznati jako rano na osnovu hromozoma. Zove se Prenatalni test.
Taj test se radi najranije u 10. nedelji trudnoće, što bi ti eventualno dalo par dana da odlučiš da abortiraš. I da živiš ceo život sa znanjem da si ubio ljudsko biće.
Njen izborJeste ubistvo kako nije? Treba da preuzmemo odgovornost za ono što radimo.
To ne znači da sam za zabranu abortusa, ali je pitanje da li je neki život vredan življenja.. recimo ako se zna da će det biti bolesno. Ja sam inače i za eutanaziju. Nije isto naravno.Ali. Imam jedan slučaj. Lekari su rekli da će dete imati tešku srčanu manu, moguće i Dauna.. i predloženo je hitno da se uradi abortus.Ali žena je vernica i nije to htela. Dete je rođeno, ali čim je rođeno stavljeno je u one mašine da joj održavaju život, majka nije mogla da ga zagrli, bukvalno dete ni jednom nije osetilo zagrljaj.. tako je i umrlo posle par meseci. Meni je to lično surovo prema detetu. Dakle, ubistvo jeste, ali nekada je ono bolje nego dugotrajna patnja. Takođe ako se zna da će imati teške poremećaje.. da osudite nekoga da ceo život ne bude kao drugi i da pati kao invalid ili slično - surovo.
Međutim, lakše je našoj savesti da to ne zovemo ubistvom. Pri tome ne mislim na pravni pojam ubistva već suštinu - prekida se nečiji život.
Kao i to da može da eutanizuje (ubije) roditelje ako zanemoćaju da ne mogu ništa oko sebe a ti nemaš ni fizičkih ni psihičkih ni materijalnih mogućnosti da brineš o njima, a država takođe neće (ne može) da preuzme brigu o njima?Njen izbor
Pa da ponovim, skup ćelija se ne može još nazvati ljudskim bićem. Posebno ako postoji neka anomalija koja bi izazvala prerani porođaj i smrt majke tokom porođaja, eventualno.Taj test se radi najranije u 10. nedelji trudnoće, što bi ti eventualno dalo par dana da odlučiš da abortiraš. I da živiš ceo život sa znanjem da si ubio ljudsko biće.
Iz kog naftalina sve ovo vadišDao sam se u balinluk zbog dva dodatna slobodna dana godišnje.
Lako je na tvom mistu sudit, a iopet, slabo sudiš.
Preživi, sastavi kraj s krajem, a poslije ćemo o vjeri.
Ако сте одговорили са – ДА, управо сте убили БЕТОВЕНАКада би сте знали да жена трудница већ има осморо деце од којих је троје глуво, двоје слепо, једно ментално заостало, а она сама има сифилис – да ли бисте јој препоручили абортус?
Kao i to da može da eutanizuje (ubije) roditelje ako zanemoćaju da ne mogu ništa oko sebe a ti nemaš ni fizičkih ni psihičkih ni materijalnih mogućnosti da brineš o njima, a država takođe neće (ne može) da preuzme brigu o njima?