Da li imate veliku glavu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zar to ima, pa valjda su glave po nekoj proporciji i telo, manje vise??

Nema pravila.
8049_416546308381354_937476657_n.jpg
Kao npr.kod mene

Malo o karakteristikama muškog i ženskog oblika lica
the box rule - vidimo da muška brada iskače iz pravougaonika
7.jpg
77.jpg

The Bronochi Rule - kod muškog lica razmak između brade i početka nosa je veći u odnosu na gornju polovinu, dok je kod žena isti...
777.jpg
7777.jpg

ovo su pravilni, reprezentativni oblici glava, takve ljude smatramo privlačnim

Poslednja izmena:
istraživanja pokazuju da su glavati ljudi pametniji
http://www.guardian.co.uk/uk/2003/sep/28/research.health

Ali ne možemo da imamo veliku glavu ako su nam sitne kosti i takva konstitucija. Mislim da glava mora da prati veličinom i oblikom i neku telesnu proporciju.Samo bebe imaju ogromnu glavu u odnosu na telo :lol: , ali se to kasnije uravnoteži jer telo brže raste.

Sa gnušanjem odbijam tu kategorizaciju da su glavati pametniji :lol:

Ona je toliko puna plastike da su mogli i da joj naprave bolju simetriju :lol:

Ja sam nekada znala koliki mi je obim glave po konfekcijskom broju za kape i šešire, ali sam zaboravila

da
barbara strejsend pogotovu preteruje u tome, u svim filmovima kamera joj hvata isti poluprofil

Ona je beskrajno simpatična i ne bih nikada rekla da joj je to bitno. Samim tim što nije htela da operiše nos pokazala je snažnu ličnost pre svega.

Nego, da se vratimo temi. Nije mi jasno to sa velikom glavom i velikom inteligencijom. Primeti da su ljudi određenog geografskog područja slični izgledom pa ćeš npr. u Bosni često videti tip glavatog , snažnog čoveka kao što je Ratko Mladić, dok su u Crnoj Gori česti visoki ljudi sa malom,sitnijom glavom kao Milo Đukanović. Ovi primeri su tu samo zato što su opšte poznati , a ne zbog nečeg drugog :lol:

Kad to imamo u vidu, kako se tu uklapa ta teorija o veličini glave i inteligenciji?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back