Da li sam ja lepak za ozenjene koji kukaju na zene da nece da ih oralno zadovolje ili jos ima neka 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veruj mi da iznose...Uglavnom ljudi ne iznose svoje intime okolo
zezas da neko ozeni ribu koja nece da mu pusi?????Da li sam ja lepak za ozenjene koji kukaju na zene da nece da ih oralno zadovolje ili jos ima neka![]()
Čim stavi prsten na ruku prestaje da ga stavlja u usta.Da li sam ja lepak za ozenjene koji kukaju na zene da nece da ih oralno zadovolje ili jos ima neka![]()
Znaci,ne lazu hahahahČim stavi prsten na ruku prestaje da ga stavlja u usta.![]()
Ima takvih slučajeva.Znaci,ne lazu hahahah
Ne moze se svako ni razumeti heheIma takvih slučajeva.
Ja lično na primer ne razumem zašto je to nekim ženama odvratno.
Ali ako jeste ne bih kukao ili terao ženu na oralni sex.
Smisao sexa je međusobno pružanje i dobijanje užitka i zadovoljstva.
Pružiš užitak partneru i zadovoljan si zbog toga i sam si uživao u tome.
Meni nije odvratno da pružam oralni sex i čak i volim to.
Zašto je nekim to odvratno iskreno ne razumem kad je reč o intimi i međusobnom zadovoljavanju.
JesiDa li sam ja lepak za ozenjene koji kukaju na zene da nece da ih oralno zadovolje ili jos ima neka![]()
koleginici u istoj "nevolji"....Iz mog isksustva manje više svako danas kuka ako ima seksualne frustracije - pitanje je samo kome i na koji način?
....i? lepis li ih,ili ostaju odlepljeni ?Da li sam ja lepak za ozenjene koji kukaju na zene da nece da ih oralno zadovolje ili jos ima neka![]()
Sto ne pomoci u nevolji....i? lepis li ih,ili ostaju odlepljeni ?![]()
Da li sam ja lepak za ozenjene koji kukaju na zene da nece da ih oralno zadovolje ili jos ima neka![]()
Nikad nije kasno da se zamonasisKad se setim svojih razgovora sa zenskim svetom dok sam bio mladji dodje mi cudno kako nisam sada na svetoj gori ii na nekoj slicnoj lokaciji.
Naslusao sam se prica o seksu i stvarima koje me ne zanimaju.
tacno se vidi da si jedna dobra dusaSto ne pomoci u nevoljihahaha
Nikad nije kasno da se zamonasis![]()
Izgleda da si pogresio drzavu totalno hahahaSa dobrim delom tih zena nemam vise kontakt, one se udale a ja promenio drzavu
Lagali me ceo zivot za Cehinje, ovo gore od manastira.
Izgleda da si pogresio drzavu totalno hahaha
Nemam bas takve drugove,da im pricam nesto slicno heheNije iskljuceno, nadam se skorijoj selidbi... bar sneg da ima tokom zime
E sad da se vratimo na temu, muski mi se ne zale ali sam pre 10-ak godina slusao od drugarica i poznanica razne price o analnom seksu nicim izazvane.
Nemam bas takve drugove,da im pricam nesto slicno hehe