Da li imate razumevanje za one koji botuju za SNS?

Nemam ni ja.

Uopste, 0%.

Ali rekoh hajde da cujem druga misljenja, posto sam ja eto covek koji nema strpljenja.

Читав тај мета-наратив је труо.

"Ето он нема ништа па мора да се сналази, мора да краде и лаже" није нешто што плени моју пажњу.

Da li imate razumevanje za one koji botuju za organizovanu mafijasku grupu, koja ima svu neustavnu vlast u Srbiji?

Kao 'E, oni to samo zbog egzistencije/babe/tate/sina'?
Dok za one koji su ucenjeni radnim mestom pa "moraju" na kontramiting imam određen stepen razumevanja jer to uglavnom odrađuju "mehanički," za botove koji zloupotrebljavaju ono šta im je preostalo od mozga da bi piskarali bljuvotine braneći organizovanu kriminalnu grupu koja je kriva za strašnu smrt 16 ljudi, nemam ni trunku razumevanja.

Dok za one koji su ucenjeni radnim mestom pa "moraju" na kontramiting imam određen stepen razumevanja jer to uglavnom odrađuju "mehanički," za botove koji zloupotrebljavaju ono šta im je preostalo od mozga da bi piskarali bljuvotine braneći organizovanu kriminalnu grupu koja je kriva za strašnu smrt 16 ljudi, nemam ni trunku razumevanja.
Ja nemam razumevanja ni za te prve. Da su odmah u startu odbili da slušaju ucene, hulja bi bio gotov za dve nedelje. Kao da je i polićacad odbila da sluša naređenja. Ali postoji razlog zašto nisu. Zato što svi imaju putera na glavi. Sns sekta i funkcioniše tako što svi međusobno jedne druge drže za jaja. Ne možeš biti član, a da nisi nešto zasrao.

Pa ljudi su plaćeni da lajkuju, pišu na netu, podržavaju stavove SNS.. to je pouzdanbo tako. To ne znači da si ti plaćen, ja to ne znam, ali postoje oni koji to pričaju svoji prijateljima, ima čak i snimaka iz busa gde se vidi osoba sa aplikacijom za botovanje kako lajkuje što se od nej traži i piše komentare
Nemoj da si zavedena.. to je jedan vid uslovljavanja ili prisile a to na duže staze ne ide.
Nije narod baš toliko retardiran da se da tako lako obrlatiti.

Pa ljudi su plaćeni da lajkuju, pišu na netu, podržavaju stavove SNS.. to je pouzdanbo tako. To ne znači da si ti plaćen, ja to ne znam, ali postoje oni koji to pričaju svoji prijateljima, ima čak i snimaka iz busa gde se vidi osoba sa aplikacijom za botovanje kako lajkuje što se od nej traži i piše komentare
Kao drugo.. sa "vama" je tona onih koji nam generalno ne misle dobro.
Zašto se ne odstranite od njih?
To vam je fatalna greška.

I ti to zoveš "mišljenja".. e jada.

Ko botuje "za novac"?
Kakve su to nebuloze??

Botovanje ovde kod nas je prvo uveo pokojni DOS, prekopirali sa zapada i botovi su tada plaćani nešto mizerno, mesečni net i džeparac nešto oko 10 evra.

Obično su to radili mladi ljudi kojima se obećavalo radno mesto, napredovanje u stranci i šta je kome već bilo u interesu.

Isto kao lepljenje plakata, akcije od vrata do vrata i slično.

Neki su zaista napredovali, imali vajde od svega toga, a ograničeniji ostali samo obični botovi koji valjda nisu imali kapacitet da ukapiraju da tu nema leba za njih i da se manu ćorava posla i sami zasuču rukave.

Ne znam ko su botovi sns-ovaca ovde ali ako ih i ima ovde na forumu samo nastavljaju praksu prethodnika.

Ukoliko botuju klinci za kintu ili obećani posao imam razumevanja, snalaze se kako znaju i imaju neku nadu.

Ukoliko su to zreli ljudi, nešto nije u redu jer se pametan čovek uči na tuđim greškama, a očigledno je da većina botova ostane samo to = botovi.

To se odnosi na sve.

Da li imate razumevanje za one koji botuju za organizovanu mafijasku grupu, koja ima svu neustavnu vlast u Srbiji?

Kao 'E, oni to samo zbog egzistencije/babe/tate/sina'?
Niko normalan, sa samo prosečnom inteligencijom, neće imati razumevanja. Bot je najniži sloj, oni koji nemaju talenta za ništa, a žele više. Oni koji nemaju ni pameti ni morala, njih samo na ignore....

Back