Da li imamo opoziciju ili "opoziciju"?

a kojim tv-ima imaju pristup?

i da.. virtuelne mreze su sad najjaca markting masinerija.
Ako mislis na SPN verovatno su imali na N1 ili Novoj malo vise gostovanja, a za nac. opoziciju ne znam, znam da su jedino ulozili i Youtube kampanju ovi iz Mi - glas iz naroda.

To je odluka samih stranaka koju ce strategiju zauzeti, ali nije sve ni u marketingu, valjda znamo ko su, novi se ne pojavljuju.

U svakom slucaju na RTS sigurno nisu bili zastupljeni koliko treba.

Neću vala ni da precenjujem kad je i onaj ludi Nestor ušao u parlament. Pre bih glasao za one jogi letače ili kako se to već zvalo. Nema ih više. Odleteli valjda.
Nestor je itekako imao zastupljenost u rezimskim medijima. E sad, to sto je zaveo ljude na foru, nije cudno, jer ima tih 5%,
koji se loze na teorije zavera, antivakcerstvo i ono za sve su krive zapadne sluzbe, pa i za masakre u Ribnikaru
i Mladenovcu. Koliko pratim, imao je dobru prodju i na forumu, a to ipak nije prosecan uzorak...

Nestor je itekako imao zastupljenost u rezimskim medijima. E sad, to sto je zaveo ljude na foru, nije cudno, jer ima tih 5%,
koji se loze na teorije zavera, antivakcerstvo i ono za sve su krive zapadne sluzbe, pa i za masakre u Ribnikaru
i Mladenovcu. Koliko pratim, imao je dobru prodju i na forumu, a to ipak nije prosecan uzorak...
U suštini da je neko drugi okupio tu ekipu i izašao na izbore ne bi prešli cenzus. Nestor je tu glavna figura koja je superzvezda medija poslednje tri godine.

koji je pravi razlog odsustva interesovanja da se pridobiju glasaci marketingom i da li mi uopste onda imamo opoziciju kad nije ni pokusala da dobije izbore?

Imamo opoziciju, ona uvek postoji, kao što svako lice ima svoje naličje. To je u prirodi stvari.

A koji je razlog demotivisanosti naličja da okrene stvar i postane lice, leži u činjenici da su problematiku države, posebno srpske države Radikali jako dobro proučili, i sad primenjuju ta svoja zaista tačna saznanja, te ih je teško pomeriti.

Šta god bi neko normalan predložio, Vučić je već uradio ili bar započeo.

Opoziciji preostaje ludilo, i uglavnom se na tome i zasniva njihova "borba". Recimo okriviti državu za Ribnikar je zaista nenormalno
...

da pokusamo da napravimo jednu temu gde necete pljuvati i vredjati vec pokusati ozbiljno da raspravljate.

jedna stvar je cinjenica oko proslih izbora.
opozicija nije ulagala u kampanju i marketing.
nigde ih nije bilo.
iz finasijskog izvestaja fejsbuka i jutjuba se vidi da opozicija nije zelela da ulozi ni 11.000 evra u ozbiljniju online marketing kampanju.

da nisu imali para nesto sumnjam.

koji je pravi razlog odsustva interesovanja da se pridobiju glasaci marketingom i da li mi uopste onda imamo opoziciju kad nije ni pokusala da dobije izbore?
E sad ko da pitas gde su moje pare koje sam vam dao za marketing.Vracaj lovu ili rusi vlast haha.

da pokusamo da napravimo jednu temu gde necete pljuvati i vredjati vec pokusati ozbiljno da raspravljate.

nigde ih nije bilo.
iz finasijskog izvestaja fejsbuka i jutjuba se vidi da opozicija nije zelela da ulozi ni 11.000 evra u ozbiljniju online marketing kampanju.

Hajde da prihvatimo da su neki glasali za SNS iz koristoljublja na ovaj ili onaj način, Bosna included...

Medjutim ono o čemu se uopšte ne priča je činjenica da su mnogi glasali SNS jer nisu želeli da glasaju "ispušene muštikle" koje su pokazale svoje lice dok su bile neki faktor.

Šta ćemo sad?

Opoziciji je cilj bio samo da dobiju Beograd i smatrali su da im je dovoljna vidljivost preko N1 i Nove S. Za ostatak Srbije nemaju mogućnosti i kapaciteta.
A nemaju ni želje. Interesuju ih samo veliki gradovi. Evo ja sam bukvalno preko puta Malog Zvornika. Koliko mogu da se sjetim niko od tih "velikih" lidera opozicije nikada nije u posjeti toj opštini. I šta očekuju?

nigde ih nije bilo.

zrtva nikad nije samo golo, vec duplo golo

Back