Da li ima zivot posle smrti?

Nema zivota posle smrti. Ali energija iz naseg tela i dalje nastavlja da kruzi. A sto se tice klinicke smrti, halicunacije se javljaju zato sto mozak ostaje bez kiseonika i to se desava kod vecine ljudi koji to prezive. Isti efekat moze i vestacki da se izazove.

Život na zemlji je test – prprema za ono što će tek da dođe. Za vernike, to je večni život u neposrednoj Božijoj prisutnosti. Onda, kako se opravdavamo i kako možemo da primimo taj večni život? Postoji samo jedan način – verom u Božijeg Sina, Isusa Hrista. Isus je rekao, “Ja sam vaskrsenje i život; ko veruje u mene – živeće – ako i umre. I svaki, koji živi i veruje u mene, neće umreti doveka…

verujem da pakao ne postoji zato sto se o tome misli kao o nekoj vrsti zatvora i mucilista za dusu. ako postoji bog dali neko stvarno misli da bi on upotrebio ili stvorio nesto tako?? BOG,nesto sto za nas nije ni shvatljivo,tesko da poseduje takve osobine. bez obzira kakav smo zivot vodili ovdje,ako postoji zivot poslije smrti,verujem da svi idemo na isto mesto.

Nema zivota posle smrti. Ali energija iz naseg tela i dalje nastavlja da kruzi. A sto se tice klinicke smrti, halicunacije se javljaju zato sto mozak ostaje bez kiseonika i to se desava kod vecine ljudi koji to prezive. Isti efekat moze i vestacki da se izazove.

zasto u slucaju ljudi koji su pokusali samoubistvo i preziveli,iskustva nisu ista kao kod ljudi koji su doziveli nesrece?

Kao,hriscani ne bi trebalo da veruju u to,ali ja ipak mislim da ima necega!
Sra je sa svim onim ljudima koje su hipnotisali da bi mogli da sete svojih proslih zivota...?

У шта не би требали да верују хришћани црна ти! Па хришћани управо верују да након овог, само привременог, наступа вечни живот!

[[Darko_91]] :
pobogu dajana_92 pa ceo zivot je pred tobom! osim ako bolujes od neke neizlecive bolesti pa ti se blizi smrt? :( sigorno bolujes cim pitas! :cry:

Не кажем да о смрти треба мислити и "окупирати" се свакодневно том тематиком, или је прижељкивати, али управо због оваквог начина размишљања, док се окренемо, схватимо да нам је прошла не само младост, већ и живот, а да појма немамо ни зашто смо овде, ни како ни одакле, а по најмање куда идемо! И шта онда?
Никада није прерано, почети себи постављати важна питања, питања од великог значаја за наш сопствени живот. Ако се овако будемо "крили" иза фраза као што су "цео живот је пред тобом", брзо ћемо се наћи у већ описаној ситуацији.

Back