Treba da popije jedan bromazepam od 3mg i da se smiri
jedino to

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba da popije jedan bromazepam od 3mg i da se smiri
Juce sam imala odnos sa deckom.Koristili smo kondom, i to je sve proslo ok, ali kad je trebalo da ejakulira on skinuo kondom to uradio po mojim nedjima...Ja sam bila u nekom polu-stojecoj pozi pa je sperma pocela da mi malo curi niz noge...Da li ima sanse da je uspela da iscuri i dodje do vagine?Treba li da popijem neku tabletu? AKO MOZE BRZ ODGOVOR,MALO SAM I UPLASENA...HVALA![]()
u tuđe doope i bandera nije mnogone skodi?bravo za tebe
ne skodi kad drugi piju naravno![]()
može i od 5 mgTreba da popije jedan bromazepam od 3mg i da se smiri
Koliko on to sperme ima kad je pocela sa ledja da ti curi niz noge?
da ponovim još jednom:a da popijem ja ipak pilulu za jutro posle?bas sam se nesto istripovala...kao na iglama sam...treba da dobijem 19. ali meni cesto kasni pa ne znam da li su mi ovo bili plodni ili neplodni dani?
Da iscuri na noge i dodje do vagine..uh..jedino ako ti je bas inteligentan frajer pa ima pametne spermice
Jasno je da volite sto prljavije i opustenije da ne kazem perverznije..licno ne volim po telu jedino ako moram paziti i fala bogu uvek s nekim koje znaju brojiti plodne dane
ma najgore kad ga otera tamo negde u cosak da svrsi...
Juce sam imala odnos sa deckom.Koristili smo kondom, i to je sve proslo ok, ali kad je trebalo da ejakulira on skinuo kondom to uradio po mojim nedjima...Ja sam bila u nekom polu-stojecoj pozi pa je sperma pocela da mi malo curi niz noge...Da li ima sanse da je uspela da iscuri i dodje do vagine?Treba li da popijem neku tabletu? AKO MOZE BRZ ODGOVOR,MALO SAM I UPLASENA...HVALA![]()
pa nije bas bilo puno sperme...ali je klizila...zanima me da li je sperma mogla da dodje do vagine...odnosno i da je dosla jel moglo nekako da "uspenje" gore?
da ponovim još jednom:
ne!
nema mesta za paniku.
nema potrebe da piješ tablete.
ako treba da dobiješ za 4 dana, nisi u plodnim danima.
a sad se opusti malo.![]()
Pa rodi decu ako s ti ukras svetaImas neku pilulu posle 72 sata, ali sta ce ti to? Deca su ukras sveta.
Samo to i zna....Ne treba joj pilula. Ne unosi joj zabunu.
prijatlju,ti si kanda pomesao kontraceptivne pilule i za dan posle,bar po ovim simptomima sto opisaNisam dete, a pricam o piluli koja se provlachi kroz temu, i na koju si mislila kad si citirala moj post i napisala "ne skodi kad je drugi piju, naravno".
Sto se strpljenja tice, voleo bih da mogu da pomognem, zaista...
Ali sa tim ces morati da se izboris sama. Za pocetak, disi duboko.![]()
Ima mesta panici!
Ako je koliko sam shvatila tvoj decko to uradio iznenada mogao je bar da svrsi po zidovima kad je vec sposoban za hiperprodukciju , a ne da te celu namaze ...pa nije to krema za suncanje...znaci imas mesta panici jer ako nije razmisljao da li ti je stiglo i do ribice ili ako je seljak najgore sorte koji misli da je samo tvoje da mislis na zastitu ili nikad nije video p_cku pa ne moze da se kontrolise od srece i tako sledeci put ne daj boze svrsi po pici ili u pici
Ne kazes sta si ti uradila nakon toga...jesi li detaljno obrisala to sa sebe...jel ti se slilo i na prepone .... najverovatnije nisi trudna ali ovo ti je lekcija da pazis ubuduce ...ako vec volis da svsava po tebi neka to malo lokalizuje a ne kao losion za telo
Vidi sofke , cheri je lekar. Rekla ti je ona kao strucno lice kao i svi drugi ne. 4 dana pred ciklus nisu ti plodni dani. Dakle - NE!!!!nikad do sad to nije uradio...bas sam bila ljuta...uradio je nesto bez dogovora.pa nije niz prepone,nego niz zadnjicu i par kapi niz noge ali plasim se da to sto se slilo niz zadnjicu nije doslo do vagine.obrisala sam odmah naravno...trba li da pijem postinor?
a stas da pijes onda kad ti se desi situacija u kojoj stvarno mos da zatrudnis![]()