da li ima mesta za paniku?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi sofke , cheri je lekar. Rekla ti je ona kao strucno lice kao i svi drugi ne. 4 dana pred ciklus nisu ti plodni dani. Dakle - NE!!!!
Razumemo da si u panici, ali dokle da ti se ponavlja. Ako nemas poverenja u forum, ODMAH ali ODMAH kod ginekologa , da ti kaze sam. :roll:
Mislim preduzmi nesto, donesi BILO KOJU odluku, nemoj samo paniciti :rtfm:

da verujem i ja u to ali ako ne dobijem 19. kad treba nego neki drugi dan onda automatski ovo mogu da mi budu plodni dani

A da. Nisam ti rekla u proslom postu.
Jesi znala da se tako najcesce prenosi hiv virus..Zbog eventualnih slobodnih radikala i koagulacije i koospiracije sperme sa sekretom dolazi do mutacije sitnijih neophodnih supstanci koje se skladiste u predelu pubicne kosti i stvara se hiv infekcija koja najbrze od svih drugih prelazi u stanje aids. Ne bih da te plasim, ali prizemna si. Proveri to.

Ja sam u slicnoj situaciji popila postinor mirne savesti radi, ciklus je bio daleko i nisam mogla toliko dugo da cekam razlog za strah, uplasila sam se odmah. Meni je zeleno svetlo za tabletu dao ginekolog nakon sto sam objasnila situaciju, iskreno i tacno. U pitanju je bio peting, ali desilo se...

Ma daj.
Jedno je osecati se prepadnuto zbog realne, a drugo zbog umisljene opasnosti za koju postoji jedan promil mogucnosti.
Uostalom, ne postoji metod u kome taj promil ne postoji.
Problem je u njenom strahu, neobavestenosti i tvrdoglavosti da pije postinor bez ijednog opravdanog razloga.
Pa neka ga pije ako je bas resila. Niko ovde nema strpljenja da je pet dana ubedjuje, niti bi to ubedjivanje pomoglo

Ma daj.
Jedno je osecati se prepadnuto zbog realne, a drugo zbog umisljene opasnosti za koju postoji jedan promil mogucnosti.
Uostalom, ne postoji metod u kome taj promil ne postoji.
Problem je u njenom strahu, neobavestenosti i tvrdoglavosti da pije postinor bez ijednog opravdanog razloga.
Pa neka ga pije ako je bas resila. Niko ovde nema strpljenja da je pet dana ubedjuje, niti bi to ubedjivanje pomoglo

Lako je nama... Devojka je ocigledno savesna i odgovorna...

dosla sam po savet jer sam uplasena...koristili smo kondom i nisam ja kriva sto ga je on skinuo kad ga je izvadio i hteo da ejakulira...nisam znala da ce to da uradi...i zar je tako lose biti uplasen..pa brinem se,mislim uvek je bolje razmisliti postoji li rizik.htela sam da cujem vase misljenje ali vama je ocigledno smesno.:sad2::sad2::sad2::sad2:

Juce sam imala odnos sa deckom.Koristili smo kondom, i to je sve proslo ok, ali kad je trebalo da ejakulira on skinuo kondom to uradio po mojim nedjima...Ja sam bila u nekom polu-stojecoj pozi pa je sperma pocela da mi malo curi niz noge...Da li ima sanse da je uspela da iscuri i dodje do vagine?Treba li da popijem neku tabletu? AKO MOZE BRZ ODGOVOR,MALO SAM I UPLASENA...HVALA:sad2:

Nedjo, jes to ti? :)))

pa nije bas bilo puno sperme...ali je klizila...zanima me da li je sperma mogla da dodje do vagine...odnosno i da je dosla jel moglo nekako da "uspenje" gore?

Због ових питања форумаши мисле да се зезаш.

Како је клизила, па се пењала, па обилазила, па улазила...? :dontunderstand: Ел теледиригована, боктемазо!? :eek:

Имаш интернет, ако већ ниси имала праве информације, пронађи на интернету о могућностима зачећа.
Не мораш да паничиш, не би требало да буде икакве шансе.
А на ПДФ Жене имаш тему о пилули за дан после.

За даље, користи ТИ неку заштиту, па неће бити места паници.

dosla sam po savet jer sam uplasena...koristili smo kondom i nisam ja kriva sto ga je on skinuo kad ga je izvadio i hteo da ejakulira...nisam znala da ce to da uradi...i zar je tako lose biti uplasen..pa brinem se,mislim uvek je bolje razmisliti postoji li rizik.htela sam da cujem vase misljenje ali vama je ocigledno smesno.:sad2::sad2::sad2::sad2:

pa dobila si savjet! sta hoces vise!
ako nam ne vjerujes, kupi postinor i popi!
samo prestani izvaljivati gluposti.
uostalom, koliko smaras, i prosao ti je dan da mozes popiti tabletu :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back