Ima li posve vjernih žena?

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
6.659
Odma da se ogradim, mislim da nema posve vjernih muškaraca, tj ima o ih koji nisu prevarili curu/ ženu, ali mislim da nema onih koji nisu pomislili na prevara barem na sekund vidjevši neku atraktivnu djevojku :think:

Da li postoje posve vjerne djevojke/ žene koje I ne pomisli na prevara? Ako postoje da li su to samo zaljubljene? Jer znamo da je zaljubljenost prolazna...

Odma da se ogradim, mislim da nema posve vjernih muškaraca, tj ima o ih koji nisu prevarili curu/ ženu, ali mislim da nema onih koji nisu pomislili na prevara barem na sekund vidjevši neku atraktivnu djevojku :think:

Da li postoje posve vjerne djevojke/ žene koje I ne pomisli na prevara? Ako postoje da li su to samo zaljubljene? Jer znamo da je zaljubljenost prolazna...

Кад си бољи од других, она друге не тражи.

Ima tek kada joj nakrkaš i osmo dete onda si miran.

Meni vernost dođe sasvim prirodno. Uopšte ne bih morala da se trudim. Zapravo, kada god sam bila u vezi bila sam samo sa tom osobom, a kad više ne odgovaramo - single. Ne mogu da zamislim da mi jedan bude ikebana. Mogu jedino neku etičku nemonogamiju da zamislim, dakle po dogovoru da budemo sa drugima, ali to nije tema.

Ja sam verna. Ili sam tu, ili odlazim.

p brate to ti je samo hronoloska vernost. Verna sam ti dok sam tu, a posle odo! dovidjence i hvala na svim ribama.
I posle sto necu da budem s tobom Paula. Je li? Ono kao dok smo zajedno i ova pakla traje a posle jbga Napokone.

U pravu si.
Menja ona muškarce, ali je svakom verna tih nedelju dve 🤣
Ili mesec dva
Ili par god max.
Jbg

Ali ne može se reći da to nije vernost 😁

Није истина. Није преварио ко није имао потребу за тим.
a taki je 18 .........u centralnoj Srbiji.
Posle 10 i vise godina partnerstva-braka, svako ima potrebu za promenama, sto je i prirodno, samo, taj problem treba resavati na inteligentan nacin a ne pogaziti celu zajednicku proslost, porodicu, decu..........proslost, koja se, izgleda, zasnivala iskljucivo na seksu.........zasto bi se inace parovi razdvajali ako imaju samo trenutne potrebe za promenom u seksualnom zivotu ? Zar im je ljubav bila toliko slaba da ih je seks razdvojio ?
Glupo da gluplje ne moze biti.

Ima ofc:zkez:✅

Nego ...dobro mi otvori oci,u prvom delu ,sto se tice muskaraca,ja sam bas bila u zabludi:mrgreen::cross:

Vernost nekome je više ostati tu u dobru i u zlu. To može zaista ako se neko voli i ako su zrele osobe, koje imaju osećaj za onog drugog

Sad baš na moru, gledam stariji par, sve tako ćutke rade, mirno, u par reči komuniciraju. ćutke dok jedu vidim kako imaju osećaj za drugog, sve pogledima sređuju.. To me podseća na mir kad imam sa nekim, to je neprocenjivo. Mnogo bitnije od nekih detalja dal se neko kresnuo još sa nekim pre itd.

Back