- Poruka
- 31.199
ozbiljan manijak..Čak i ove bezvezne koje igram na mobu igram posvećeno i ozbiljno, npr. Candy Crush sam 2878 level![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ozbiljan manijak..Čak i ove bezvezne koje igram na mobu igram posvećeno i ozbiljno, npr. Candy Crush sam 2878 level![]()

Ma to se samo razvuklo na godine, ne igram duže od 30 min dnevno, ali sam odano biće, svemu-pa i igricamaozbiljan manijak..![]()

Јуууу, како неко толико озбиљно схвати игрицуA bilo je svega, imala sam mnogo puta u rl probleme zbog igrice, prijetili, pisali mojim roditeljima, hakovali dva puta..![]()

Amater,ja sam 8644 nivoČak i ove bezvezne koje igram na mobu igram posvećeno i ozbiljno, npr. Candy Crush sam 2878 level![]()

A čuj, koliko smo bili zaluđeni mislili smo tada, kad smo bili baaaš navučeni na igricu da od nas ništa biti neće. Navijao se alarm da se šalju vojske, da se klikne proizvodnja brašna u mlinu, da se dočeka reset igrice (svako jutro u 5) ali svi smo uspjeli u svojim rl nakanama. Završili škole, fakultete, osnovali mnogi i porodice-loše stvari ne pamtimo, srećni smo zbog stečenih prijateljstava.Успешна жена![]()

Kažu ima neki Kinez sjedii čeka da mu naprave nove nivoe, 15000 prekucoAmater,ja sam 8644 nivo. Taj se ne da preći evo dvije sedmice.
Како бих га ја дилитнула... колегиница моја игра, и она је на неком ху хиљада нивоу.Amater,ja sam 8644 nivo. Taj se ne da preći evo dvije sedmice.
Па нисте нормалниA čuj, koliko smo bili zaluđeni mislili smo tada, kad smo bili baaaš navučeni na igricu da od nas ništa biti neće. Navijao se alarm da se šalju vojske, da se klikne proizvodnja brašna u mlinu, da se dočeka reset igrice (svako jutro u 5) ali svi smo uspjeli u svojim rl nakanama. Završili škole, fakultete, osnovali mnogi i porodice-loše stvari ne pamtimo, srećni smo zbog stečenih prijateljstava.
A bilo je situacija smiješnih, jedna omražena sa igrice, imala je i dosta ovlasti koje je zloupotjebavala, zamjerila se mnogima u igrici a radila (i radi) kao redovan prof. na jednom Bg fakultetu, sjećam se kad ih je par poludjelo zbog nepravde u igrici i kad su joj otišli na faks u vrijeme kad i ima konsultacije sa studentima-da se dogovore, popričaju![]()

On mora da je kum nekog ko je kreirao CandyKažu ima neki Kinez sjedii čeka da mu naprave nove nivoe, 15000 prekuco![]()
Ma kakvi ,dok god postoji ja cu je igrati.Како бих га ја дилитнула... колегиница моја игра, и она је на неком ху хиљада нивоу.
Pa znaš kako, ja sam npr. zarađivala na igrici i pravu lovuЈуууу, како неко толико озбиљно схвати игрицу![]()

Lako je vama bilo gađati astronaute kad sam vam ja spašavala SrbijuСада се не играм много, пре сам са бившим партнером играо игру која се звала „међу нама“, прилично оригинална, идеална за игру са више људи, ради се о томе да постоји убица у свемирском броду астронаута. Жртве морају да заврше неке задатке да би победиле или откриле убицу, а убица, очигледно, убије остале

Е, то је онда нека сасвим друга прича...нисам чак ни знала да то постоји.Pa znaš kako, ja sam npr. zarađivala na igrici i pravu lovubila urednik i novinar KAP-a (kraljevskih novina) imala svoj nedjeljnik koji su čitaoci čekali kao ludi da izađe srijedom, a bila plaćena po slovu, ako pišem ćirilicom (jer živim u Srbiji-na igrici) plaćena duplo, plaćali Francuzi. Zavist i zlo se odmah probudi u ljudima
![]()

Кад се та игрица појавила, толико се ружног писало о њој, наводили су и примере да су људи бивали згажени на пешачком тражећи покемонаobozavam prirodu i posledicno imam averziju prema svemu sto bi me odvuklo od nje
pa tako je i sa igricama
a onda se 2016e pojavio pokemon go i kako su najbolji pokiji bili po parkovima i sumama, a deca mladja tako sam se i ja ukljucila
i svidela mi se ideja da se klinci odlepe od kompa i zatvorenog prostora i da se pokrenu i izbace napolje
epilog: godinu , dve kasnije klinci su igricu manje vise izgustirali a mi roditelji nastavili da se druzimo
ps
kad sam videla naslov teme mislila sam da se radi o psiholoskim igricama![]()

Како, бре, можда...шта ако ниси?Lako je vama bilo gađati astronaute kad sam vam ja spašavala Srbiju
U ovom danu sam ubila mnogo albanskih neprijateljskih vojnika
Inače, danas je 21.04.1472.
Pogledajte prilog 1534549
jel si bila u pravim escape room-ovima?Лично волим escape игрице, неке 3 match, пронађи и слично...ништа сложено, ништа агресивно, опуштајуће.
Не, ја сам више самотњак, све волим сама и натенане...игрице, Табе, игрицеjel si bila u pravim escape room-ovima?

da budem iskren nekad sam voleo da ih igram ali na primer u kompjuteru imam instalirane 3 dobre igre i nisam ih dve godine ukljucioПриметила сам да се многи зачуде кад кажем да играм неку игрицу...Јууууу, матора жена, свашта...
Играте ли ви игрице, на фону, компу, конзоли?
И шта је то што вас од игрица опушта и мало удаљи од свакодневице?
Boze, cime se bave drzavni paraziti iz prosvete.A čuj, koliko smo bili zaluđeni mislili smo tada, kad smo bili baaaš navučeni na igricu da od nas ništa biti neće. Navijao se alarm da se šalju vojske, da se klikne proizvodnja brašna u mlinu, da se dočeka reset igrice (svako jutro u 5) ali svi smo uspjeli u svojim rl nakanama. Završili škole, fakultete, osnovali mnogi i porodice-loše stvari ne pamtimo, srećni smo zbog stečenih prijateljstava.
A bilo je situacija smiješnih, jedna omražena sa igrice, imala je i dosta ovlasti koje je zloupotjebavala, zamjerila se mnogima u igrici a radila (i radi) kao redovan prof. na jednom Bg fakultetu, sjećam se kad ih je par poludjelo zbog nepravde u igrici i kad su joj otišli na faks u vrijeme kad i ima konsultacije sa studentima-da se dogovore, popričaju![]()