Da li igrate igre na kompjuteru?!

A nisam ocekivao tako kratku pricu sto se tice Mafije. Inace je sasvim solidna. Mada za razliku od GTA 4, kada predjes Mafiju, ne vratis se da je opet igras.

Nego ja sad igram Nancy Drew: And the trail of the twister Point and click avantura. Odavno nisam igrao ovu igru. Ima 3 godine otprilike. Mnogo je zeznuto i treba puno da se mozga. Za sada ide dobro.

Takodje sam skinuo i veoma staru igricu "Pocket tanks", pa kad mi je dosadno i to igram :)

I da, F1 2010 je na skidanju :)

A nisam ocekivao tako kratku pricu sto se tice Mafije. Inace je sasvim solidna. Mada za razliku od GTA 4, kada predjes Mafiju, ne vratis se da je opet igras.

Nego ja sad igram Nancy Drew: And the trail of the twister Point and click avantura. Odavno nisam igrao ovu igru. Ima 3 godine otprilike. Mnogo je zeznuto i treba puno da se mozga. Za sada ide dobro.

Takodje sam skinuo i veoma staru igricu "Pocket tanks", pa kad mi je dosadno i to igram :)

I da, F1 2010 je na skidanju :)

Pocket tanks i Icy tower su dve igrice koje nikada nece izaci iz mode.

cm0102.jpg

Zanima me koliko vas igra?!
Da li koristite komp samo zbog neta ili se i tu nadje neka dobra igrica bilo kakve vrste. :super:

Hm igrao sam pre jedno godinu dana dooosta, tacnije do pre jedno 6 meseci. Ali sada ne igram nikako, uvek se nadje neka curica sa kojom se dopisujem, pricam i sa kojom neki put provedem i po ceo dan pricajuci, dopisujem se naravno sa vise njih dnevno, samo jedna zapadne koja mi zauzme ceo dan. Kako god, to mi prija, volim konverzacije sa njima, zato i imam doosta drugarica. moj kompjuter je prazan, sve sto u njemu ima je winamp, anti virus, par spotova i oko 15 gigabajta muzike. Znaci, ne igram igrice. :)

Back