Da li igrate igre na kompjuteru?!

Pa ne znam, kao shto rekoh, proshlo je vec 6 godina od originala, i bojim se da se ne desi da izbace josh ovu ekspanziju i da predju na neshto novo, a ja da ostanem sa patkom u rukama par meseci posle toga, a nakon shto sam ispljunuo 100 evrica za sve delove. (: A inache, i ja sam takav, vece mi je uzhivanje da skakucem po poljanama, ubijam chudovishta, berem cvece i levelujem, nego end-game instance, raidovi, PVP i druga muda. ;p

Pa ne znam, kao shto rekoh, proshlo je vec 6 godina od originala, i bojim se da se ne desi da izbace josh ovu ekspanziju i da predju na neshto novo, a ja da ostanem sa patkom u rukama par meseci posle toga, a nakon shto sam ispljunuo 100 evrica za sve delove. (: A inache, i ja sam takav, vece mi je uzhivanje da skakucem po poljanama, ubijam chudovishta, berem cvece i levelujem, nego end-game instance, raidovi, PVP i druga muda. ;p

Pa vidi, posle ove ekspanzije, ako gledamo vremenski razmak u kojem su izbacivane i prethodne dve ekspanzije, moze se ocekivati da sledeci nastavak ili ekspanzija izadje za otprilike 2 godine...Sad vidi dal ti je to dovoljno da se nauzivas.:D

Kad prochitah ovo uhvati me blaga nostalgija , taman bio zavoleo igru , a pustili je bili u prodaju , sad mi se igra a para za igre nemam :(

Измјенила се, доста се измјенила =) 10так нових хероја од тада (ако не и више), све и свашта побољшано и што је најбитније, нема нубова =)

Једина игра коју сам купио оргинал... А што се тиче тих 10 сати, док сам играо игрице (сад кажем, ријетко) знао сам само да спавам и играм :D кад изађе нешта као Обливион и сл. Иначе, већ од другог-трећег разреда гимназије почеле су да ме смарају, јер су се понављале. Част бетлфилд изузецима, али маса их је било истих. Почели су да губе идеје.

Pa da, besramno su iskopirali sve ono shto chini Dotu dobrom, uzimajuci godine maltretiranja, testiranja i balansiranja (i josh totalno loshe, jer se balansiranje u Doti bazira na medjusobnoj interakciji svih 90+ heroja, shto su ovi idioti potpuno prevideli), dodali par sitnica za koje znaju da Dota igrachi vec godinama whinuju, poput bolje grafika (shto nikako nije uslov za dobru igru) i opcije rekonektovanja (diskutabilno izlishna opcija, jer se pucanje neta retko deshava, vecinu diskonekta chine leaveri, a oni i sa i bez rekonekta nece da se vrate), zapakovali ga u svetlucavo pakovanje i prodali po retail ceni od 30$ po komadu. Jeste da Dotu ne igram vec duzhe vreme, ali prema HoN-u cu uvek gajiti jednu posebnu vrstu mrzhnje.

E vi Wow zaludjenici sta bi ste uradili ribi da vam izbrise sve heroje koji ste budzili mesecima-godinama? :mrgreen:

meni je ortak rek'o da bi je isutirao :sad2: a vidim po komentarima nisu ni ovi ostali bolji :eek:

Napišeš mail Blizzard Support-u i vrate ti sve.
Ja prodao account, lik mi isplatio samo 30% i nema ga više samo poruku napušavanja poslao, ja nalažem da sam imao operaciju, izgubio account ovo ono i vrate mi ljudi. Sad mi lik na nekom drugom serveru, mogu da ga vratim na stari ali mrzi me da uplaćujem da vidim šta ima od geara i koliko ima para.
Inače rekord igranja je 18 sati, Stronghold Crusader. Drugo mjesto WoW sa 16 sati (bez ikakvih prekida, flašica vode pored mene, dreknem se kevi da mi donese sendvič).
Jednom prilikom sam u boksericama sjeo ujutru u osam za komp, obukao hlače oko četiri popodne. Bio sam zaista freak. Sada ne igram igrice, jer sve što radim onda se tome posvetim skroz :mrgreen: Al' sam bio jedan od najboljih na serveru, nedostaju mi oni što mi svaki sekund šalju poruke kako rotiram magije i kako igram locka :(((((

Back