Da li igrate igre na kompjuteru?!

Pa da, besramno su iskopirali sve ono shto chini Dotu dobrom, uzimajuci godine maltretiranja, testiranja i balansiranja (i josh totalno loshe, jer se balansiranje u Doti bazira na medjusobnoj interakciji svih 90+ heroja, shto su ovi idioti potpuno prevideli), dodali par sitnica za koje znaju da Dota igrachi vec godinama whinuju, poput bolje grafika (shto nikako nije uslov za dobru igru) i opcije rekonektovanja (diskutabilno izlishna opcija, jer se pucanje neta retko deshava, vecinu diskonekta chine leaveri, a oni i sa i bez rekonekta nece da se vrate), zapakovali ga u svetlucavo pakovanje i prodali po retail ceni od 30$ po komadu. Jeste da Dotu ne igram vec duzhe vreme, ali prema HoN-u cu uvek gajiti jednu posebnu vrstu mrzhnje.

Opcija rekonektovanja je odlichna , jer ima ljudi ( medju kojima sam i ja ) sa klimavom konekcijom , pa je ta opcija bila lifesaver.
Meni je svejedno , oba sam igrao za dhz :mrgreen:

Pa ne znam, kao shto rekoh, proshlo je vec 6 godina od originala, i bojim se da se ne desi da izbace josh ovu ekspanziju i da predju na neshto novo, a ja da ostanem sa patkom u rukama par meseci posle toga, a nakon shto sam ispljunuo 100 evrica za sve delove. (: A inache, i ja sam takav, vece mi je uzhivanje da skakucem po poljanama, ubijam chudovishta, berem cvece i levelujem, nego end-game instance, raidovi, PVP i druga muda. ;p

Ako neces da bacas pare, idi na omegawow.com

Osecaj je maltene isti kao na original serverima.

Pa da, besramno su iskopirali sve ono shto chini Dotu dobrom, uzimajuci godine maltretiranja, testiranja i balansiranja (i josh totalno loshe, jer se balansiranje u Doti bazira na medjusobnoj interakciji svih 90+ heroja, shto su ovi idioti potpuno prevideli), dodali par sitnica za koje znaju da Dota igrachi vec godinama whinuju, poput bolje grafika (shto nikako nije uslov za dobru igru) i opcije rekonektovanja (diskutabilno izlishna opcija, jer se pucanje neta retko deshava, vecinu diskonekta chine leaveri, a oni i sa i bez rekonekta nece da se vrate), zapakovali ga u svetlucavo pakovanje i prodali po retail ceni od 30$ po komadu. Jeste da Dotu ne igram vec duzhe vreme, ali prema HoN-u cu uvek gajiti jednu posebnu vrstu mrzhnje.

Pa to su radili svi sa Doomom, te kasnije sa HL i ostalim FPSovima pa ne vidim da se ko žali...

Meni se čini da jedino što HoNu zamjeraju je to što se plaća. A ja sam zadovoljan zbo toga, sve noobove su kikovali. Sad fino, imaš milion kupljeni higara, 30k ljudi je non stop online i noobova ima baš malo.

Pa to su radili svi sa Doomom, te kasnije sa HL i ostalim FPSovima pa ne vidim da se ko žali...

Meni se čini da jedino što HoNu zamjeraju je to što se plaća. A ja sam zadovoljan zbo toga, sve noobove su kikovali. Sad fino, imaš milion kupljeni higara, 30k ljudi je non stop online i noobova ima baš malo.

Ima razlike u tome kad preuzmesh mehaniku igranja (to je poredjenje izmedju LoL-a i Dote, i zbog toga protiv LoL-a nemam apsolutno nishta), od chega, u normalnim uslovima, vishe i ne mozhe da se iskopira, jer su igre uglavnom zashticene autorskim pravima, i u tome kad iskopirash kompletnu igru od A do Z, shlepajuci se na nechiji dugogodishnji, volonterski rad, da zaradish pare, jer mape za WC3, nazhalost, ne mogu da se zashtite autorskim pravima, umesto da smislish neshto svoje (naravno, to je jako teshko ljudima sa 0 kreativnog talenta). Zato mrzim, i uvek cu da mrzim HoN i njegove tvorce, jer mogu da zamislim kako bih se ja osecao kad bi mi neko pokrao sve shto sam radio zadnjih 5 godina, i onda to prodavao za pare.

A shto se tiche konstatacije za noobove, mogu samo da se nasmejem, s obzirom na to da se igrachka populacija HoN-a sastoji od ljudi koji su shvatili da nikad u Doti ne mogu da budu dobri, pa su preshli na noob-friendly verziju.

Back