Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
Da, ako sam pravilno naveo 2 od 3 igre koje su definisali taj zhanr, onda nisam u pravu. Fantastichna logika.A ti prochitaj ponovo sledecu rechenicu: "These influential games inspired other successful series, such as Hitman and Splinter Cell.", prochitaj ponovo moj post, stavka "inspiracija", i ako i dalje ne kapirash o chemu se radi, je.biga. Uvek mozhesh da nastavish da uzhivash u svojoj gluposti. Mislim, drugo i ne mozhe da se ochekuje od nekoga ko je svojevremeno postavljao slike izvesnog Phila DeFranca kao svoje.
EDIT: A ja zaista ne znam ko se ovde nervira i peni. Svaka druga rechenica ti je ad hominem, to valjda pokazuje koliko si trenutno stalozhen.![]()
Oko hitmena i SC -a je moguce donekle sloziti se...ali oko tifa koji ima totalno drugciju mehaniku sunjanja i oko asasina koji nije sunjacka igra vec donekle parkur igra...tu ne mogu..tu je problem u tvojoj logici.....
Inspiraciju...za 99% tih igara dale su mitovi,legende,istoriski dogadjaji...ili nesto u svetu oko nas(ili neki peti fantasy)....tif je imao inspiraciju u srednjovekovnim lopovima i donekle nindzama a ne u pucackoj igri koja je imala elemente sunjanja...
Sta fali De francu....i msm da ne bi njegove slike postvaljao kao svoje...malo je ruzan....to je bilo u nekom drugom kontektsu.....
Mali savet...prestani da se ponvaljas ko papagaj..vec citaj sta drugi(pametniji)od tebe pisu..i upotrebi tu gnjecavu smesu u glavi da dodjes do nekog elementarnog zakljucka...
Poslednja izmena: