Da li igrate igre na kompjuteru?!

Allods je stvarno vizuelno prelepa igra ( pogotovu flertovanje sa komunizmom ) , ali je igra inache mnogo sjebana ( tako sam chuo iz vishe izvora ).

Moj burazer je skinuo neki Tales of Fantasy, igra prelepo izgleda, grafika je negde u rangu Guild Wars-a na prvi pogled, ali ne znam kako funkcionishe shto se tiche gameplaya - malo mi glupo zvuchi da tek na 60 lvl-u mozhesh da se usavrshish u konachnu klasu, dok pre toga ima nekih multi-klasnih izbora, tipa, na pochetku birash izmedju physical i magic dmg klase, pa se onda grana na neke podizbore itd. Naravno Free to Play je, pa koga interesuje mozhe da isproba.

Igrao sam je jedno vreme, zaista sjajna igra, jedna od retkih mana je to sto likovi ne razgovaraju, vec postoje samo titlovi...inace, nisam mnogo prelazio, samo sam se tukao i zajebavao...:D

To je dosada jedna najrealnija igra koju sam ja igrao,mada ima mnogo toga sto treba da se doradi.
Na primer,da mozes da mu otseces ruku nogu,da moze da se sudare oruzija,da dodje do lomljenja oruzija,da ubace nove poteze,formacije u vojsci...i jos mnogo toga.
Ja je pikam online sad :)

Evo bas sam igrao sinoc i danas Knights of Honor.
Super je igrica. Osvojio sa Srbijom dosta toga. Mislio sam da ce biti teze. Osvojio korziku, celu bugarsku, rumuniju, albaniju, hrvatsku i crnu goru(danasnju, ne znam kako se zovu tamo :D)

I taman se odbranim od najveceg napada i pobedim. I izbaci mi prozor

FATAL ERROR:
Ran out of memmory.

A hard mi polu prazan :S

JRPG jos za nintendo DS...imbecil...

phoenix-wright-objection.jpg

JRPG i Phoenix Wright kao GTA i Gears of War (:

Ali mi odrasli to razumemo, jer mi se tako podsmevamo deci koja igraju igre tipa Gears of War, Metal Gear Solid, Halo i jos milion drugih igara koje nisu nista drugo nego jedna te ista igra prezvakana milion puta. Ali i pored toga, posto se bavimo dizajnom, razumemo sve elemente dizajna koje izazivaju lucenje endorfina, kao naprimer destruktibilni elementi, dostignuca/medalje (achievements), cifre, eksplozije itd itd

Sve u svemu mislim da se previse trudis da kontrisas, sto je nepotrebno, jer je igra odlicna i preporucujem svakome kome nije stalo samo do eksplozija (:

Poslednja izmena:
Igram Mount and Blade,Knights of Honor,Dynasty Warriors...sve vezane za srednji vek :)

Igrao sam je jedno vreme, zaista sjajna igra, jedna od retkih mana je to sto likovi ne razgovaraju, vec postoje samo titlovi...inace, nisam mnogo prelazio, samo sam se tukao i zajebavao...:D

To je dosada jedna najrealnija igra koju sam ja igrao,mada ima mnogo toga sto treba da se doradi.
Na primer,da mozes da mu otseces ruku nogu,da moze da se sudare oruzija,da dodje do lomljenja oruzija,da ubace nove poteze,formacije u vojsci...i jos mnogo toga.
Ja je pikam online sad :)

Ja igram Mount and Blade warband,mozes da oslobadjas princeve i kraljeve iz zatvora,da se zenis,da imas svoje vazale,obra grafika ali kad stavis sve na maksimum,da ti sporedni heroji postanu vazali,nova oruzija,nove frakcije i formacije,svi osim nordijaca i rodoka imaju konjicu,super igra ali morate da instalirate sve peceve,jer u svakom novom pecu nesto novo dodaju. Osnovna verzija je izbagovana,a za svaki pec ima krek i ja sam probao da igram na orginalnim serverima u multiplejeru i sve radi kako treba. MAlopre sam presao assasins creed 1,sad stavljam dvojku da se skida!:mrgreen:

Ali mi odrasli to razumemo, jer mi se tako podsmevamo deci koja igraju igre tipa Gears of War, Metal Gear Solid, Halo i jos milion drugih igara koje nisu nista drugo nego jedna te ista igra prezvakana milion puta. Ali i pored toga, posto se bavimo dizajnom, razumemo sve elemente dizajna koje izazivaju lucenje endorfina, kao naprimer destruktibilni elementi, dostignuca/medalje (achievements), cifre, eksplozije itd itd

Sve u svemu mislim da se previse trudis da kontrisas, sto je nepotrebno, jer je igra odlicna i preporucujem svakome kome nije stalo samo do eksplozija (:

Oj, ne svrstavaj MGS sa ovom ostalom bagrom. -.-

Promenio sam misljenje o igrama.Definitivno.
U svakom slucaju,postoji jedna igra koju odavno ne smatram igrom,jer je deo mog zivota :D To je Crash Team Racing xD Igram je 10 godina,tacnije,od njenog izlaska.Sa manjim pauzama od po par godina,ali svejedno sam najjaci B)
I mafia wars.I to kidam.Ali ne kao CTR.

Promenio sam misljenje o igrama.Definitivno.
U svakom slucaju,postoji jedna igra koju odavno ne smatram igrom,jer je deo mog zivota :D To je Crash Team Racing xD Igram je 10 godina,tacnije,od njenog izlaska.Sa manjim pauzama od po par godina,ali svejedno sam najjaci B)
I mafia wars.I to kidam.Ali ne kao CTR.

To smo ja i moj burazr zajedno igrali na PS jedinici.
Good times ...

To si ti rpgovi napravljeni u Japanu,prvenstveno za konzole(final fantasy serijal,chrono triger,Valkyria serijal...).Linearniji su od zapadnih,ali je radnja detaljnije razradjena,kao i sjajne cut-scene.Najcesce su protagonisti neki likovi cije je selo spaljeno,oteta porodica,idu da ih spasu,potom vide da je mnogo vece od toga,onda idu spasiti svet,najcesce nose maceve njihove visine...Naravno,ima par izuzetaka,ali ovo je osnovni kalup kako izgleda JRPG ;)

Dragi moj,.....ja ti igram PS torment,baldur,fallout 2,arcanum....stara skola WRPG......to ti je dragi moj vrhunac igara....a ova japanska iskliserisana sranja prodaj nekom drugom...

Dragi moj,.....ja ti igram PS torment,baldur,fallout 2,arcanum....stara skola WRPG......to ti je dragi moj vrhunac igara....a ova japanska iskliserisana sranja prodaj nekom drugom...

Ti si je beni douche covece, ne moze niko nista da kaze a da se ti ne ubacis i ko debil skreces temu u retardirani pravac.

Pomenuta igra nema nikakve veze sa RPG zanrom. Radi se o regularnoj vizuelnoj noveli cija se radnja odvija u sudnici.

I nemoj da gusis temu raspravom o tome da li su Western igre bolje od Japanskih i obrnuto, to idi na Gamespotu otvori pa raspravljaj sa glupim klincima.

Back