Da li igrate igre na kompjuteru?!

To je cinjenica...samo ja to ne smatram igrama....msm teoriski to jeste igra...ali ono...nzm...nije to to...vise me igre za te tri....''konzole'' podsecaju na isprobavanje mogucnosti gamepada nego na sam igre....

Mislim na Mario seriju (SMG, SMG2, New SMB itd), Zelda seriju, jos par ekskluziva i WiiWare. Wii Fit i uglavnom sve sto pocinje sa Wii nisu tradicionalne igre te nema smisla da ih uporedjujem.

Nego, danas sam isprobao God of War 3 i igra me je odusevila credits intro-om koji traje 10 minuta a koji ne moze da se preskoci/prekine.

Mislim na Mario seriju (SMG, SMG2, New SMB itd), Zelda seriju, jos par ekskluziva i WiiWare. Wii Fit i uglavnom sve sto pocinje sa Wii nisu tradicionalne igre te nema smisla da ih uporedjujem.

Nego, danas sam isprobao God of War 3 i igra me je odusevila credits intro-om koji traje 10 minuta a koji ne moze da se preskoci/prekine.

Ima wii par igara..iako su mi sve do jedne odbojne....

GOW..je meni veoma dobar shooter.....
10 min..to volim...recimo MGS volim zbog tih dugih cut scena....daje dusu igri.......
kakav je ovako za igru koliko se razlikuje od 1 i 2...

Ima wii par igara..iako su mi sve do jedne odbojne....

GOW..je meni veoma dobar shooter.....
10 min..to volim...recimo MGS volim zbog tih dugih cut scena....daje dusu igri.......
kakav je ovako za igru koliko se razlikuje od 1 i 2...

Credits sekcija, kakva cut scena. :lol:

Mogu da argumentujem oko cut scena iz dizajnerske perspektive, ali nemam sad vremena, drugi put. (:

Back