Da li igrate igre na kompjuteru?!

wtf :lol:
pa nista,proucavaj moju fizionomiju bice ti bolje

nije wtf,nego se zapitaj -sta ja mogu da ucinim da olaksam pripadnici zenskog roda u mom okruzenju,ili jos bolje,najvaznijoj pripadnici zenskog roda za mene,kako da olaksam jeleni???
svi se to zapitajte,svi vi koji imate pise,i kojima se polne celije neprestano proizvode.
svi vi!
i svet ce biti umnogome bolji.

Ja idem u subotu da shoppingujem, pa cu da kupim PS3, doso meni period da lencarim. (: Otkad nisam igro igru kako treba, sad cu jos da imam i veliki plazma TV, PS3, bezicne dzojstike i Heavy Rain ima da picim nedelju, dve. (:

Ovo mi je na listi:
- Heavy Rain
- Assassin's Creed (nikad nisam igrao, sad po prvi put)
- Prototype
- Uncharted 2
- Siren New Translation

- Super Mario Galaxy 2 da zasladim posto se igra cini super (Wii naravno, Wii imam)

jedino sto valja od toga je uncharted ....kupi i keca.....ovo ostalo ladna voda....zajedno sa toliko hvaljenom teskom kisom...

Igram igrice na kompjuteru...ove su mi omiljene...

besplatan-download-igrica-age-of-mithology.jpg

rome-total-war-1.jpg

09.jpg

31139.jpg

Je l neko primetio kako su gejmeri tipicni fanbojzi (nemam adekvatan prevod na srpskom) koji unakazavaju Internet svojim raspravama po forumima da li je bolji PS3 ili XBOX i da li je Wii prava konzola ili ne. :/ I da li je Heavy Rain igra ili film. Ili, kad neko da svoje misljenje u stilu "Ja imam DS, super je, svidja mi se vise od PSP-a", PSP fanboj se oseti napadnutim i je beno mora da odgovori "PSP je 5x bolji, DS je sra nje". :/ Sebicni gejmeri koji prihvataju svoj svet i zaboravljaju da ima i drugacijih ljudi. Se re mi se od njihove negativne energije.

Gundjanje zavrseno.

Je l neko primetio kako su gejmeri tipicni fanbojzi (nemam adekvatan prevod na srpskom) koji unakazavaju Internet svojim raspravama po forumima da li je bolji PS3 ili XBOX i da li je Wii prava konzola ili ne. :/ I da li je Heavy Rain igra ili film. Ili, kad neko da svoje misljenje u stilu "Ja imam DS, super je, svidja mi se vise od PSP-a", PSP fanboj se oseti napadnutim i je beno mora da odgovori "PSP je 5x bolji, DS je sra nje". :/ Sebicni gejmeri koji prihvataju svoj svet i zaboravljaju da ima i drugacijih ljudi. Se re mi se od njihove negativne energije.

Gundjanje zavrseno.

Pa ono....to je klasika....iako ja stvarno ne podnosim wii i ds..i bilo sta iz nintenda..prosto mi je suvise...retardi.rano.......ali ono fanboyzi opsedaju internet svojim prepucavanjem........
ja sam pc gamer...tako da me to slabo dotice....

Back